Zowel levering als klantenservice zijn top!

Sinds we 2 kittens in huis hebben, al regelmatig bij Zooplus besteld, steeds snelle levering. En als er iets mis gaat met de bestelling, lost de klantenservice het vlot en correct op.

Snelle en correcte service

Alles wat ik bestelde werd snel geleverd, zonder fouten of gebreken.

Snelle levering, product zoals het hoort

Snel geleverd en product ontvangen zoals het hoort.

Heel fijn

Fijne winkel meestal scherpe prijzen, ook de klantenservice is echt top! Ik bestel hier al jaren voor de honden, katten, konijnen, cavia's en de kippen. Kan het iedereen aanraden.

Bestelling was snel en goed aangekomen.

levering verloopt correct

de bestelling is netjes verpakt en steeds correct geleverd

De BESTE online dierenwinkel!

Ik bestel altijd voor mijn hond. Heel veel keuze, goede omschrijving bij alle producten, weliswaar wat duurder dan bij de supermarkt, maar de kwaliteit is ook veel, veel, VEEL beter! En dat is letterlijk zichtbaar aan mijn trouwe viervoeter: geen doffe vacht meer, glanzend zonder overmatig haarverlies, geen schilfers, geen kale ellebogen, geen diarree meer, veel beter verzadigd na een normale portie.... ik ben er blij mee! Bij Zooplus is het gemakkelijk bestellen, veilig betalen, correspondentie is goed en duidelijk, en de levering is altijd mooi op tijd. TOP!

Makkelijk bestellen,snel aan huis geleverd uitgebreide keuze en leuke extra's

Goede producten.

Overzichtelijke side, snel geleverd alleen jammer dat de verpakking vaak kapot of beschadigt is. Maar dat is iets wat bij de bezorgdienst gebeurd denk ik. Verder heel tevreden over de producten en leuk dat je kunt sparen voor extraatjes en snackjes voor je hond.

Nog nooit teleurgesteld!

Ik koop al jaren bij Zooplus. Steeds duidelijke communicatie en altijd stipt geleverd. het mooie aanbod en de gezonde snacks zijn een meerwaarde. De zooPoints zijn een welgekomen surplus . Ik ben een fan!

Uitstekend!

Wij kopen vrijwel alles voor onze dieren via Zooplus. Opvallend lagere prijzen en super snelle levering!

Fantastisch, goede spullen!

Zo goed, veel keuze,heel snel binnen, KWALITEIT!!

Rappe service

Snelle service. Maar jammer dat als er een gratis product is je dit niet kan combineren met een andere kortingscode.

Goede snelle service

Alles wordt naar wens goed en snel geleverd

Goede kwaliteit snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit producten!

Top service, kwaliteit en prijs

Al jaren fan van Zooplus. Goed overzichtelijke website en hebben meestal alles op voorraad met scherpe prijzen en snelle levering. Heb onlangs een krabton voor mijn Main Coone aangeschaft en omdat Zooplus zo'n vriendelijke website heeft met eerlijke reviews, heb ik de juiste krabton gevonden voor mijn oversized kat. Hij is er super blij mee, maakt er al vanaf dag 1 gebruik van. Kwaliteit is goed, zeker voor de prijs, mooi design en zit stevig in elkaar. Zooplus ++++

Doen wat ze beloven

Alles conform afspraken geleverd en snel. Wordt ook in de tussentijd goed op de hoogte van de bestelling gehouden.

Correct

Snel en altijd juist!

Snel efficiënt en makkelijk

Mooie opgezette site makkelijk je spullen vinden. Goede omschrijvingen vd producten met reviews. Verzending is redelijk tot snel en als bonus een Mooi spaarsysteem. Met het jaarplan nog wat korting bij iedere bestelling en ik ga niet meer naar de speciaalzaak vanwege alle voordelen. Wij hebben paarden katten en vissen en nu kan ik in bulk wat meer bestellen en ben minder geld kwijt. Top dus

Veel keus, goede prijs.

Er is enorm veel keus. De prijzen zijn over het algemeen het voordeligst. Verzending van de bestelling is soms vreemd en komen meerdere pakketten via meerdere pakketbezorgers. Helaas ook meerdere keren zijn de pakketten ook flink beschadigd. Maar daar is de klantenservice niet moeilijk in en vergoedt of vervangt het beschadigde product.

Goede ervaring

2de bestelling, geleverde ietske later maqr zonder probleem en met 1 top gevolg!

Tiptop in orde!

Scherpe prijzen, extra 3% klantenkorting, bonuspunten spaarsysteem voor leuke extra’s, gratis verzending vanaf €39 en bovendien via FamilyCard nog eens een kleine korting... Daar bovenop ook nog een overzichtige website, makkelijk om te bestellen en steeds vlotte en snelle levering! Heel tevreden!

Veel keus en een scherpe prijs

Wij bestellen bijna alles voor onze kat bij Zooplus. Breed assortiment, goede acties en een scherpe prijs. Met het spaarplan krijg je extra korting en je kan voor leuke dingen sparen met het bonusprogramma.

Goede kwaliteit. Snelle bezorging.

Fijne ervaring

goede leverancier

altijd vlug en correct geleverd soms iets extra mooie promoties

+31 132082053

Over zooplus