Fijne site, ruime keuze en snel in huis!

Ik ben een Zooplus fan! Fijne website, enorme keuze in producten met scherpe prijzen en snel je bestelling thuis! Altijd leuk zo’n spaarsysteem, iedereen houd wel van een gratis product op z’n tijd!

ALTIJD perfekte dienstverlening en levering!!

Altijd is mijn levering snel en compleet! Ik ben zeer blij ook met het bonus punten spaarsysteem.

Tip top! Perfect!

Al jarenlang doen we bij Zooplus online bestellingen. Steeds snel geleverd, voordelig, ruime keuze. 100% tevreden!

Altijd ok

Snel en altijd voordeliger, prijs kwaliteit ok

Machtig!

S avonds besteld 2 dagen erna geleverd.

Leuke site, spulletjes en snelle levering

Ik shop hier graag voor onze hond. Het is een uitgebreide site met veel leuke speeltjes voor je huisdier. Ik vind de geheugenspellen erg leuk voor de hond alleen erg klein

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel besteld met de Android app

Makkelijk en snel

Geen gesjouw en snel alles in huis

toppy

Snel geleverd en goedkoop

Zéér ruime keuze en snelle bezorging !

In 1 woord : perfect ! Zoals online inkopen zou moeten zijn. Duidelijk, overzichtelijk en snel.

Heel vlug geleverd.

Ben heel tevreden bij zoo plus ,altijd goed ingepakt en vlug geleverd, ook leuk om punten te sparen.

Ik ben al jaren klant. Nog nooit een slechte ervaring had. Vandaag besteld 2 dagen later in huis . Een keer iets verkeerds besteld, zonder probleem omgeruild. Krijgen netjes bericht wanneer door omstandigheden de levering later zal zijn. Echt top, doe zo voort. Alvast 1 heel tevreden klant. Saskia van Wijk

Snelle levering en betrouwbaar

Ik bestel mijn dierbenodigheden voor de honden en de katten altijd bij Zooplus. Prima merken, ruime keus en snelle levering. Zo zit ik nooit zonder. Betrouwbaar online winkelen!

Super goede service, snelle levering

Ik koop graag bij Zooplus. De merkproducten van voeding die ik normaal koop bij de dierenarts zijn hier een heel stuk goedkoper. Andere spulletjes zoals hondenkussens enzo zijn ook heel voordelig geprijsd en de kwaliteit is heel goed. Alles wordt snel thuis geleverd en er is het bonussysteem waardoor ik regelmatig iets gratis mag kiezen. Ik heb 7 honden, 3 katten, 3 Indische loopeenden en 2 dwergkonijntjes. Mijn zoon heeft 2 honden en 10 sierkippen. Ook hij koopt graag bij Zooplus. We zijn super tevreden.

Gewoon top!

Ik bestel heel graag bij zooplus. De producten zijn goed en de service ook. Contact gaat snel en makkelijk.

Goed bedrijf

Goed bedrijf, leuke acties.. aantal keer al bij besteld. Helaas de laatste bestelling wat rommelig verlopen en pakketje niet aangekomen. Dit toch snel opgepakt en als goed is ontvang ik zsm mijn pakket.

fantastisch

goede service , altijd correct, steun voor goed doelen . Ik ben steeds tevreden en raad het zeker aan andere mensen aan . De poezen zijn ook zeer tevreden. Gratis bonus is zeker fantastisch. Ik kijk altijd eerst op jullie website en koop het ook altijd bij jullie. We zijn zeer de tevreden

Super service!

De beste prijs en een zeer snelle levering naar België. Ik ben heel tevreden en zal zeker nog bestellen.

Goede snelle service

Goede snelle levering en de producten voldoen aan de verwachtingen.

Zeer tevreden!

Artikel precies zoals omschreven! Netjes verpakt en snelle levering!! Er is lekker veel keuze dus je vindt er altijd iets leuks!

Geweldige service

Verkeerd product bezorgd, snel, keurig en vriendelijk opgelost

Very good service!

Everything arrives quickly and is packed perfectly! Prices are very good too!

Goed en snelle levering.

Kwaliteitsproducten, uitstekende prijs en snelle levering

Zeer gemakkelijke site om te bestellen en te betalen. Vlotte levering van de producten. (Woon in België) Zeer tevreden.

Uitstekend en snelle levering

Uitstekend gemakkelijke site en snelle levering aan een correcte prijs

+31 132082053

Over zooplus