Snelle levering Correcte prijs

Correct

Super snelle levering

Super ervaring!

Ik bestel hier bijna alles. Omdat ze hier tenmimste leuke kortingen, acties en goedkope spullen hebben. Geweldig!

Beste tip ooit!

Wij hebben sinds kort twee extra huisdieren erbij. Vanuit de cattery kregen wij de tip om bij zooplus eens te kijken. En wat een aanbod we hier te zien kregen was onbeschrijfelijk. We hebben gelijk gebruik gemaakt van het driejaarlijkse abonnement waarbij we 3% korting krijgen. Ook leuk is het punten systeem met goede en haalbare items. Wij hebben nog maar één dierenspeciaalzaak zijnde zooplus.

Snelle service en veel keuze in producten

Veel keuze in producten met fijne reviews nclusief foto’s zodat je een goede persoonlijke keuze kan maken. Daarna snelle bezorging. Ook fijn dat ze werken met kortingen bij elke bestelling met een spaarsysteem. Heel tevreden!

Klantvriendelijke, vlotte service.

Ik ben zeer tevreden over zooplus. Ik heb de app op mijn smartphone en vind deze zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Mijn 2 katten zijn ook in de wolken.

Tevreden met producten

Mijn katten moeten speciaal voer eten en er zijn heel veel merken waar de prijs nogal hoog is, hier vond ik het speciale voer voor een goeie prijs en ik ben daar zeer tevreden mee!

Prima site, uitstekende produkten

Alles wat ik tot nu nog heb gekocht is naar te vredenheid. Duidelijke uitleg en makkelijk in elkaar te zetten. De katten zijn er blij mee.

Altijd snelle levering

Zooplus heeft vaak aanbiedingen en een top snelle levering.

Snel en makkelijk

De levering is snel. En de app is makkelijk ingebruik

Altijd goed

Sinds 2013 bestel ik bij Zooplus. En nog nooit is er iets misgegaan. Snelle levering en prima verzorgd.

Goedkoper

Sommige dieren spullen zijn goedkoper en het is lekker gemakkelijk. Je hoeft de deur niet voor uit. Ik had wel een klacht maar die is prima opgelost.

Service tot aan de voordeur

Ik was er helemaal klaar mee dat ik met mijn armen vol dierenvoer bij de plaatselijke dierenwinkel niet eens hulp kreeg om even de deur voor mij open te houden. Vanachter de kassa kijken hoe ik sta te stuntelen om de deur open te krijgen. Op advies van andere h o ndeneigenasr bij jullie terecht gekomen. Wat een keuze! Zelfs voor mijn paard! De komende tijd van alles uitproberen maar zal vast wel vinden wat mijn viervoeters goed bevalt.

Duidelijk en goed

Goed service

Goeie service , gemakkelijke website met de zoekopdracht om je benodigdheden te vinden

Voor mijn vogeltjes een bestelling geplaatst, goede levering ,netjes verpakt.. helaas was er 1 snoep ring gebroken maar verder top ..

Geweldige service

Makkelijk bestellen, en binnen een paar dagen staat de bestelling bij jou thuis. Groot assortiment voor elk huisdier. Goede service en snelle reactie mocht ergens iets fout lopen. Kortom: toppers!!

Mooie kwaliteit zeer goed

Mijn konijnen zijn er dol op het zijn kwalitat producten zal ze verder daar bestellen

Heel tevreden van de service,wij blijven bij zooplus bestellen

De levering is altijd in orde,verzorgd ingepakt en hoef je normaal niet lang op te wachten

Bestel nu al jaren voor mijn katten hier Altijd op tijd geleverd

Alles netjes geleverd en kwaliteit..

Altijd optijd en goede producten

Ik bestel al bijna een jaar alles voor mijn kat via Zooplus. Ze hebben een ruim assortiment en een goede website.

Beste prijs, perfecte service !

Beste prijs, makkelijk, en top service !

Fijne webshop

Wanneer ik iets bestel,is het pakket snel in huis. Mits ze het pakket bij tnt aanleveren of dhl. De laaste keer duurde het 6 dagen omdat het helaas via dpd kwam. Jammer dat je niet zelf kunt kiezen welke bezorgdienst het brengt. Wanneer er vertraging is dan krijg je een email. De keuze is prima en er zijn geregeld aanbiedingen. Ik bestel hier al 12 jaar en ben verder tevreden.

Betrouwbaar en prima leveringen.

Ik zou iedereen Zooplus aanbevelen omdat het assortiment groot is en leveringen snel.

+31 132082053

Over zooplus