Super service!

Groot assortiment, goede prijs, leuke aanbiedingen en snelle levering! Erg blij met mijn bestelling.

geweldig assortiment

Altijd alles in orde. Ik ben het meest tevreden als post nl de levering bezorgt,deze is veel sneller als dpd.

Aan te bevelen SHOP

Onze 3 katten zijn altijd blij als ik bestel - genoeg keuze aan eten, voederbakken, speeltjes,..... - snelle levering - prijs/kwaliteit - tof puntensysteem - PRIMA SERVICE !!

een winkel voor iedere beurs!!

Ik kan over de meeste aankopen nog weinig kwijt want onze kittens komen pas in de eerste week van Juni, maar alles is in huis om het de poesjes zo comfortabel als wat te maken dankzij Zooplus!

echt supper

snelle bezorging en goedkoop heel blij mee

Levering is keurig en assortiment is top

Goede prijs en kwaliteit vergeleken met andere aanbieders. Duidelijke communicatie over levering en keurig op tijd.

Fijne en snelle levering

Je vindt er alles wat je nodig heb voor je huisdieren. Ik toch in ieder geval voor mijn katje. Het is maar enkele dagen onder de baan. Als je echt iets nodig heb. Ookal is het op een feestdag wat je besteld.

Fijne zaak

Snelle levering en alles goed verpakt. Goede prijzen. Ruim aanbod. Liever korting dan spaarsysteem.

Uitstekende service waar mijn katten trots op zijn

Snelle levering, goede brok, goede klantenservice. Kortom helemaal blij met Zooplus en er is geen andere winkel waar ik eten bestel voor mijn 2 katten.

Leuke aanbiedingen snelle levering en alles goed verpakt zodat we geen kapotte goederen krijgen . Goede prijzen

Prima spullen en goede service

Alle items die ik heb besteld komen snel aan, ik had een keer een vraag en die werd ook snel beantwoord. Het is heel handig dat je kan aangeven dat je geïnformeerd wilt worden als een item dat je wenst weer voorradig is. Mijn katjes vinden het graanvrije eten heel lekker en er is veel keuze. Ook het spaar systeem vind ik sympathiek. Al met al zeer tevreden!

Duidelijke website met veel info over de produkten, mooie aanbiedingen en leuke extraatjes! Snel geleverd ook.

Zeer goede ervaring

Breed aanbod, ook voor onze kat met nierproblemen, aan scherpe prijzen! Fijn voor de mogelijkheid om punten te sparen en cadeautjes voor onze trouwe viervoeters te krijgen. We hebben ook al enkele euro's kunnen uitsparen. 1x een probleempje gehad met een levering, maar zeer snelle oplossing en vriendelijke service.

Perfect!

Het hondenmandje is heel mooi, de bestelling is perfect in goede staat aangekomen! Ik ben tevreden, en ons hondje nog meer.

Tevreden

Ik ben heel tevreden van de bestelling, opvolging en levering. Het enige is dat het niet gelijk aankwam. Maar voor de rest prima

Altijd alles optijd geleverd. Grote keuze aan kattevoeding, wat voor mij wel belangrijk is want mijn kat kan niet veel voeding verdragen en op zooplus is er keuze genoeg voor katten met dit probleem.

Alles wat je nodig hebt voor je huisdier vind je hier en wordt heel snel geleverd

SUPER GEWELDIGE SHOP!!

GEWELDIGE SHOP!!! Echte aanrader!! Een enorme keuze aan dierenvoeding,u kunt daar letterlijk een hele dag mee zoet zijn. En het is allemaal heel èènvoudig om dit te bestellen. Daarop volgt een leveringsprocedure waar menig webshop een voorbeeld aan kan nemen. Wat een service!.. Nog niet te spreken over het goed bedachte puntensparen!! Kortom:HIER moet U zíjn voor de voeding van onze dieren! Dat verdienen ze ,VIND IK! Ps:Installeer de app. MAAK HET U GEMAKKELIJK. :) ;)

Gemak dient de mens

Van bestellen tot aan levering, alles gaat snel. Daarnaast vind ik het ruime assortiment prettig.

Very good

Very good and fast send every orders

Snel en eenvoudig bestellen aan de beste prijs

Een ruim gamma aan producten voor huisdieren. Vaak een stuk goedkoper dan bij de collega's. Makkelijk te bestellen via de website. Je hebt de spullen snel in huis.

Altijd correct

Vlotte levering, communicatie, net verpakt, duidelijke website en goedkoopst tegenover vele anderen. Heb niks op aan te merken

Goedkoper en bij de deur afgeleverd

Vanuit je huis bestellen En na 1 werkdag thuis bezorgd. Het is goedkoper en je kan tegelijkertijd tijd ook nog punten sparen om af en toe iets extra zoals beloning brokjes, speeltjes er gratis bij te krijgen.

Goede service!

Goede producten voor het geld. Als er iets mis is snelle reactie en oplossing. Snelle levering.

Beste prijs en sevice

Goede prijs kwaliteit verhouding en er zijn vaak veel mooie aanbiedinge.

+31 132082053

Over zooplus