Zeer snelle levering.

Producten zijn zoals ze beschreven staan. Zeer leuk om ervaringen van klanten te lezen. Daarnaast een snelle levering van de gekochte producten die goed ingepakt zijn.

Snelle levering en goede prijs en kwaliteit

Fast and reliable

It always goes fast and easy. Large choice. Product conform to expectations.

Prima service, duurt alleen soms even..

Prima! Al zit er 1 dame op klantenservice die slecht verstaanbaar is en dat is erg vervelend! Spreekt gewoon niet goed Nederlands.

Punctueel en goede producten

Alles tiptop

Fijne webshop met groot assortiment aan hondensnacks

De bestelling was super snel binnen.Hondjes blij!:-) Erg leuk dat je punten kunt sparen en snacks of speeltjes gratis kunt uitzoeken als je genoeg punten hebt gespaard! Mijn hondjes zijn dol op de snacks die ik bij jullie gekocht heb. Zodra de snacks weer op zijn kom ik zeker weer terug!:-)

Zeer goede prijzen hondenbroden super

Bestelde onlangs hondendrollen van merk Hill’s zeer goede prijs tegenover andere dierenonlineschop’s op tijd geleverd goed verpakt was tevreden.

Fantastische service

Onlangs een bestelling aangekregen waarvan & artikel ontbrak. Nadat ik contact had genomen met de klantenservice werd het direct recht gezet. Prima zo!

super

goeie producten, niet duur , snelle levering ,mijn Engelse cockerspaniël lust de droogvoer heel graag ,ook de speeltjes en de teugjes, , zijn super ,bedankt zooplus

Super duidelijke website

Uitgebreid assortiment en snelle levering!

Super comfortable

I found finally the right hipoallergenic food for my dog! Good service and good prices

Kwaliteit voor een leuke prijs

Veel voordeliger uit als bij de dierenarts

Luxe producten aan een schappelijke prijs

Ik bestel mijn eten en speeltjes voor de huisdieren daar altijd en heb nog nooit problemen met de leveringen gehad En een correcte prijs voor het voer en de speeltjes voor mijn huisdieren

goede ervaringen

Goede kwaliteit- prijsverhoudingen. Ondersteuning goede doelen is zeker een pluspunt.Zelfs in coronatijd vlugge levering door vriendelijke man.

Nooit problemen gehad, vlotte levering. Een aanrader!

Prijs/kwaliteit zeker in orde. Vlotte levering. Enorm tevreden over Zooplus!

Snelle service en goede prijsverhouding.

Over het algemeen goed

Veel aanbod, aantrekkelijkeprijzen, onvriendelijke klantenservice.

Prima producten, prima bezorgtijd.

De door mij bestelde producten zijn in goede orde ontvangen binnen de gestelde bezorgtermijn.

Topservice

Eerste keer proefpakket besteld. En was snel geleverd. Ook leuk met zoopoints dat je kan sparen en inruilen voor iets gratis. Wolf off wilderness is een super product. Men hond verlangt naar zijn eten.

Prettige levering

De bestelling wordt netjes geleverd zoals gevraagd en diva de kat is er heel blij mee

Uitstekende service

Top alles keurig verpakt

Loved the experience ordering from the website!

Easy to navigate the site and good info on products I needed for my cats.

De beste online winkel 10/10

Ben zeer tevreden van Zooplus, Je kunt heel veel dingen kopen voor dieren. voeding, speelgoed verzorging enz….allemaal aan betaalbare prijzen De klantendienst is ook makkelijk bereikbaar als er iets zou zijn. Vind het ook fantastisch om bonuspunten te kunnen sparen voor men katten. Ik blijf voor altijd bij jullie kopen ! 10/10 voor jullie service Groeten Valerie

Sup3r producten

Pas 1 x meegemaakt, dat een bestelling kwijt was. Verder super leveringen. Eerlijke producten

+31 132082053

Over zooplus