Leuk hokje voor een leuk prijsje mijn kipjes zijn er blij mee

Correct , betaalbaar en vlotte afhandeling .

Ik koop sinds een 6-tal maanden op zooplus en dat zal hoogstwaarschijnlijk zo blijven . Soms vergelijk ik de prijzen met andere leveranciers maar tot nu toe is zooplus steeds de goedkoopste . Een éénmalig probleem met voeding van Hills werd vlot afgehandeld met een eerlijke oplossing .

Snelle levering en uitstekende prijs

Een webshop met met heel veel keuze ! Alles is duidelijk omschreven en ook fijn om foto's van klanten te zien die de producten reeds besteld hebben. Een webschop met uitstekende prijzen! Nergens zo goedkoop Een webshop met snelle levering! binnen 2-3 dagen geleverd

Super snelle levering

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Het assortiment is uitgebreid. Het is ook interessant dat er proefpakketten zijn waardoor je bepaalde voeding kan uitproberen zonder onmiddellijk een grote hoeveelheid te moeten kopen. De levering is snel en in orde.

Uitstekende service

Koop mijn brokken steeds hier, ideaal te bestellen Via de app. Snel geleverd dus ideaal

Snelle levering van A merk hondenvoer. Hond moest overstappen op dieetvoer, prijs per blik is 1,- goedkoper dan bij de dierenarts. Tevens spaar je gelijk voor leuke items.

Alles is heel goed

Bij Zooplus verloopt alles heelgoed . Van bestelling tot betaling . En dan de levering verloop heel veilig nu met Corona . Dank U

Snelle verzending en goede prijs

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze in graanvrije producten voor onze kat. Telkens perfect geleverd. Wij zijn tevreden

Zeer goede service

Ik ben helemaal akkoord en contant goede prijzen beste merken. Snelle service bedankt

geweldig

als ik bestel heb ik het meesal 2 dagen later in huis, super

Uitstekende producten

Ik koop ondertussen al meer dan 1jaar droogvoer voor ons honden en poezen. Jullie bieden de goedkoopste prijzen en een snelle levering. Met de zooplus punten hebben we al meermaals gratis beentjes voor onze honden kunnen mee bestellen. Eens had ik een probleem met de betaling, was direct opgelost via de klantendienst. Dus heel tevreden klant

goede producten, snelle levering, goed verpakt

Het aanbod op de site is heel groot en overzichtelijk. Een mooi spaarpuntensysteem en leuke aanbiedingen.

prima service en snelle levering

Ik bestel een bepaald soort kattenvoer bij Zooplus. De prijs hiervoor is aantrekkelijk bij het kopen in grotere hoeveelheden.

Artikel beschadigd in transport, maar volgende dag al geregeld

Prima producten. Na melding beschadigd artikel, zelfde dag nog geregeld en dag nadien reeds ontvangen. Top!

Mooi assortiment, economisch geprijsd en goede service

Toen mijn geplaatste bestelling na 10tal dagen nog steeds niet geleverd was en status zowel bij vervoerder als zooplus ongewijzigd bleven , nam ik contact op. Bestelling was vermoedelijk kwijt geraakt , maar ik kreeg nog zelfde dag mail om te kiezen voor heropsturen van producten of terugbetaling . De heropgestuurde producten kwamen binnen de 2 dagen aan en voldoen zoals eerder bij Zooplus, aan de verwachtingen. Dankjewel aan de servicemedewerkers voor de snelle oplossing !

Steeds top

Wij zijn meer dan tevreden met zooplus zowel van het aanbod en prijs en altijd op tijd met de leveringen

Heel blij dat Zooplus, heel veel keuze heeft in diabetesvoer.

Prima service en levering

Bestel altijd mijn producten voor mijn dieren bij zooplus. De service is prima en de levering ook. Altijd tevreden!

Altijd goede en nette levering

Nog nooit geen schade gehad en prima geregeld rondom betaling en evt herinnering hiervan

Kwaliteit, diversiteit en heel snel geleverd!

Ze hebben een diversiteit aan kwaliteitsdierenvoeding die je soms niet in de winkel vind met ook nog goede prijsdeals. Bestelt via de app. en de volgende dag staat het al voor de deur! Ik ben zeer content en raad het iedereen aan!

Super service! Altijd snel en correct geleverd !

Bestellen,betalen en leveren gaat al soepel. Laat een bestelling wat langer op zich wachten wordt je op de hoogte gesteld.

Gewoon uitstekend!! Makkelijk een bestelling plaatsen. Trots de moeilijke periode waarin we verkeren dat leveringen te lang onderweg zijn, ontvang ik mijn bestelling binnen 48 uur. Voorlopig blijf ik klant want mijn chihuahua Sarah reageert goed al twee jaar op de graan vrije brokken van het merk Wolf of Wildernis. Dankje Zooplus. Groetjes Jeannine en Sarah

+31 132082053

Over zooplus