Geweldige keus

Veel aanbod en hele snelle levering Mijn kat wil niet anders meer

Ik ben erg tevreden ivm voer voor mijn twee honden hier bestel.

Goede service, duidelijke site en altijd op tijd met de bestelling.

Snelle levering, goede kwaliteit

Uitstekend Service

Bestel online en binnen 2 dagen binnen. Een goede en overzichtelijke site om bestellingen te doen

Altijd top geregeld.

Netjes en nooit problemen gehad.

Fijne website en super snelle leveringen.

Betrouwbare en Klantvriendelijke Webshop

De website is modern, overzichtelijk en vlot in gebruik. Ik ben al jaren klant en heb nog nooit problemen gehad die niet werden opgelost. Er is wel eens een pakket beschadigd aangekomen, nadat het pakket eerst zoek was geraakt bij DHL. De medewerkers van Zooplus zaten er direct bovenop en alles kwam goed. Iedere maand weer een feestje als de bezorger met het pakket voor de deur staat. Ook onze katjes geven Zooplus een dikke tien! #miaaauw

Goed geregeld!

Snelle afhandeling van de bestelling, voordelige prijzen. Jammer dat je de bestelling niet af kunt halen bij een afhaal locatie..

Leon is er gek van..

Onze bordercolli is zeer tevreden van zijn brokjes Wolf of Wilderness! Hij lust alle smaken! Zooplus is dan ook altijd snel met levering! Super!

Uitstekende service

Ik bestel al geruime tijd bij Zooplus, waaronder droog en nat voer voor mijn 4 poezen. Speeltjes, snoepjes etc. Heel handig dat je je bestelling kan herhalen zodat je niet telkens moet zoeken. Het bonus programma is ook heel leuk, af en toe kan ik wat leuks mee bestellen uit de bonus shop! Het verzenden verloopt soepel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik heb ook de app van Zooplus, heel fijn!

Zo super handig

1 sterretje minder, omdat ik heel graag een groter aanbod zou zien. Voor de rest totaal niets aan te merken. Super tevreden!

Super service!

De bestelling kwam veel sneller toe dan ik had verwacht. Daarenboven zijn mijn honden dol op het eten. Alles was goed verpakt en zelfs de bezorger was erg behulpzaam! Hij stelde zelf voor om de 4 dozen voor mij in de garage te zetten aangezien ze erg zwaar waren. Super leuke ervaring!

Wat geweldig dat voor al mn huisdieren alles te krijgen is dat ze nodig hebben. Zelfs de dieetvoeding van 1 van mn katten is op voorraad. Supersnelle levering en de dieten waren geel blij met de bonuskadootjes

Fijne winkel, voordelig en veel keuze

Altijd erg goede ervaringen met Zooplus: snelle levering, goede prijs en leuke producten. De kitten voeding voor mijn fret was helaas niet voorradig dus maar voor een keer de volwassen variant geprobeerd. Verder zijn de meeste dingen Altijd wel voorradig

Goede prijs kwaliteit verhouding professioneel en klant centraal

Tevreden over kwaliteit en diverse acties. Stelt klant centraal bij verloren of beschadigde leveringen zonder klant in twijfel te trekken. Ik heb steeds problemen met leveringen DPD. Meestal vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact met korte wachttijden. Meestal vrij snelle levering. Rulm assortiment.

Heel vlotte bestelling en snel thuisgeleverd

Heel gemakkelijke site waar je snel het overzicht vind van de producten die je nodig hebt voor je dier. Heel gemakkelijk te bestellen en mooi aan huis geleverd op het vermelde tijdstip. Heel praktisch ook dat je op het dag van levering zelfs een richtuur van levering meekrijgt. Enige reden waarom ik geen 5 sterren geef was omdat de kattenbakvulling die ik gewoonlijk koop uitverkocht was.

Top webshop, goedkoper dan in de winkel en goede producten!

Fijne webshop, heel duidelijk en goede aanbiedingen.

goede bediening naar de klanten toen

Heel tevreden van zooplus. bestelling voor in tijd geleverd volgens de afspraak. voor iedereen een aanrader. ik bestel redelijk veel bij zooplus. voor mijn twee honden. of voor mijn werk voor de dieren. goede

Alles tip top

Nog nooit nare ervaringen gehad. Site is overzichtelijk. Levering snel en correct. retour idem. Je vindt er spullen die je op andere plaatsen niet vindt en altijd voor een voordelige prijs. Ik heb de site al bij verschillende vrienden aangeraden.

Geen betere dieren site te vinden

Ik ben super tevreden van de diensten van zooplus. Hij overzichtelijk en snel bestellen. Ook de spaarpunten die je krijgt voor gratis snacks enzo vind ik super leuk. Ik maar zeker onze viervoeters zijn superfan! Zeker de moeite waard! Nooit geen problemen gehad met mijn leveringen.

Altijd zo tevreden

Mooie producten met correctie prijs en snelle levering. Na meerdere bestellingen volgt vaak een kortingscode of een gratis gadget, super! Zeer tevreden kat en baasje. ;)

zeer goed

Veelzijdig assortiment, betaalbaar producten, snelle levering en meerdere betalingsmogelijkheden.

Super service

Gemakkelijk online bestellen, duidelijk en overzichtelijke online shop. Snelle levering. Super tevreden klant

Snelle en goede levering

Goede levering en een fijne hondenmand waar we hele goede ervaringen mee hebben

goede service, correcte levering!

Goede website, goede service en correcte levering!

+31 132082053

Over zooplus