Mijn tweede bestelling gedaan, dus nog erg nieuw hier. Maar wat een vlotte levering en mooie producten. Onze hondjes zijn blij dat ik Zooplus heb ontdekt.

Ik bestel vaak bij zooplus,altijd ook snel geleverd! En leuke kortingen.

Bestel altijd bij Zooplus, gemakkelijk en snel besteld en geleverd

Altijd snel geleverd, goede prijzen wat toch ook erg belangrijk is en een spaarsysteem waarbij ik af en toe een extra gratis product kan mee bestellen. kortom een fijn bedrijf waarbij voor ons levertijd, prijs en gemak het belangrijkste zijn. Dit maakt Zooplus altijd waar.

Helemaal zoals het hoort, prima!

Snelle levering en fijne producten in een heel uitgebreid assortiment.

Snelle levering en perfecte service!

Onlangs een foutieve bestelling geplaatst, welke door zooplus ontzettend goed is opgelost. Zooplus levert enorm snel en naar onze tevredenheid. Zooplus is onze vaste leverancier voor onze Rottweiler pup.

Het gemak van thuislevering en de uitstekende hoogwaardige kattenbrokjes voor een nette prijs.

Gemakkelijk met de app bestellen, lekker thuisbezorgd en hele goede, hoogwaardige kattenbrokjes met een hoog eiwit/vleesgehalte voor een heel goede betaalbare prijs (Porta 21 sensible die ik nog niet in een dierenwinkel heb gezien).

Veel goede producten

Ruime keuze aan producten, snelle levering maakt dat ik graag bij Zooplus bestel daarom geef ik Zooplus als beoordeling cijfer een 10

Super producten, goed verpakt!

Altijd heel blij met mijn bestellingen van ZooPlus. Komen altijd goed verpakt en netjes aan. Het enige wat soms jammer is, is dat een grote bestelling in heel veel losse delen bezorgd wordt. Hierdoor vaak ook op meerdere dagen.

Prima service, ook de klantenservice staat voor je klaar.

Ik bestelde al 2x via de website. 1 van de 2 leveringen raakte zoek bij post.nl. ik kreeg meteen reactie van zooplus dat ze me meteen mijn bestelling opnieuw zouden opsturen. De dag nadien geleverd! Top service! Kleinere prijzen dan in andere dierenwinkels, heel veel keuze!

Super service

Jullie geven aan binnen twee werkdagen en ik krijg het elke keer binnen na 1 werkdag en jullie site is zeer overzichtelijk

Duidelijke info scherpe prijzen

Snelle levering is een troef!!

Duidelijk en snel

Gemakkelijk op te zoeken wat je wenst en gemakkelijk te bestellen. Vlotte levering

Snelle levering en goede informatie over de levertijd. Producten zijn goed verpakt en na levering direct de facuur ontvangen. Ik ben zeer tevreden over Zooplus.

Mooi assortiment, snelle levering.

Ik heb fijne ervaringen met Zooplus. Al jaren. Ben erg te spreken over assortiment. Ik ervaar ook altijd dat alles leverbaar is. Wat ik mis is een betal-link in de factuur (bij achteraf betalen) dat zou voor mij de 5de ster betekenen.

Netjes optijd bezorgen. Producten zijn altijd goed en ruime keuze en goedkoper

Ik blijft bestellen dat zeg toch genoeg!!!!!

Nooit geen problemen met de bestelling gehad

snelle levering, poes blij met de nieuwe speeltjes

Enige wat jammer was, is dat de stok met veren, de veren er zo maar uit waren. Maar drupje warme lijm er in, en het was weer klaar.

Helemaal prima!

Bestelling was exact goed en erg snel geleverd - dank!

Duidelijke website en prima supersnelle levering

Duidelijke website en prima supersnelle levering

Zeer tevreden met mijn bestelling het wordt vrij snel geleverd. En mijn hondjes zijn er blij mee.

Ben zeer tevreden met de bestelling bij Zooplus. Het wordt altijd snel geleverd, en de hondjes zijn blij met de lekkere snackjes die je kunt sparen bij je gratis punten die je krijgt bij de bestelling.

Zeer nette service

Altijd een snelle levering en super leuk om te sparen voor extra's. Ik had iets aangeschaft wat kapot aan kwam. Is meteen opgelost op een zeer nette manier.

top service

Top service en snel in huis!

Groot assortiment en snelle service

Ruime keus in artikelen. Duidelijke site en snelle levering. Ook retouren worden snel en goed afgehandeld.

Snelle levering & prima prijzen

Altijd goede ervaring met Zooplus. Snelle levering van spullen. Enige minpunt is dat zakken kattengrind soms gescheurd zijn bij aankomst.

voordelig geprijsd en snelle betrouwbare bezorging

overzichtelijke website, voordelig geprijsd en snelle betrouwbare bezorging tot aan de voordeur

+31 132082053

Over zooplus