vlug veilig voordelig

prima bedrijf, de klantenservice is snel en efficient

Snel geleverd! Goede producten

Kattenvoer, speeltjes voor de kat, leuke producten van de zoopunten. Snel geleverd en goede kwaliteit!

Everything was perfwct like always

It's third time I am ordering something to Zooplus and all the times delivery was on time and smooth. I will repeat for sure.

• ¿Nos recomendarías?

Hele goede klantenservice!!

Ik had per ongeluk een verkeerde maat vogelkooi besteld. Deze is weer opgehaald aan huis en het heeft me niks gekost. Ook andere bestellingen altijd prima in orde

Fijne site, makkelijk bestellen, snel bezorgd!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Overzichtelijke website en snelle levering.

super service

Mijn bestellingen worden altijd snel geleverd en de prijs is altijd de laagte ten opzichte van andere dierenzaken. Blij dat ik niet meer met die zware zakken moet sleuren nu het netjes aan de deur geleverd word.

Prijs kwaliteit verhouding is excellent.

Al regelmatig besteld en altijd in orde. Vlugge levering door DPD. Aanbevolen.

Goede website en snelle levering

Vlotte en nette levering. Prijzen zijn prima! Eén ding zou ik fijner vinden: dat de bestelling 2, 3 of 4 dagen duurt maakt mij niet uit, maar het zou fijner zijn als je een dag van leveren aan zou kunnen geven. Dan kan je het beter plannen op een dag dat je thuis bent.

Duidelijke en snel

De website is duidelijk en overzichtelijk, de prijzen van de producten die wij kiezen zijn bepaald niet te hoog, de levering is heel vlot, en vaak krijg je nog een attentie of kun je cadeautje kiezen. Het enige wat nog beter kan is dat je bij de bestelling al zou kunnen kezen voor bezorging bij een afhaalpunt.

Ik beoordeel.Zooplus met een 10 omdat het een goeie prijs/kwaliteit heeft! Snelle afhandeling, goeie mailwisseling en dnelle keurige bezorging. Kortom top!

fijn snel en goed

duidelijke website en onze hond is blij.... Ze hebben alles.... en vriend is ook gaan shoppen bij jullie.....zijn hond was zo dol op wolf of the wild snoepjes van onze hond. zelfs de chiwawa van mijn ouders geniet van dit merk nu

Super goed en snelle levering en betaalbaar top!!

Speciale brokken en natvoer honden zijn er gek op .die hebben allergieen je kunt er vanalles vinden wat je voor honden nodig hebt toppie

Snelle levering van gezond kattenvoer

Bij Zooplus vind ik biologisch kattenvoer zonder graan, lastig te verkrijgen bij de lokale dierenwinkel, vandaar dat ik het bij jullie bestel. Ik blij en onze zwarte kat Beer met grote pluimstaart ook! Hij is kerngezond en heeft een prachtige vacht. Dat houden we graag zo.

Tevreden!

Leuke speelgoed voor mijn bengaal en je krijgt leuke kortingen

Snel en goed

Ik bestel hier bulkverpakkingen voor onze katten snelle en goede service

mooie assortiment en snelle levering

Makkelijk opnieuw bestellen omdat je vaak hetzelfde heb. Mooie overzichtelijke site. Snelle levering.

Snelle levering van kwaliteit!

Het voer en de supplementen voor onze honden kan ik makkelijk bij Zooplus bestellen. Het wordt altijd thuis bezorgd binnen drie dagen, scheelt veel in tikwerk!

Uitstekende snelle service

De bestelling was snel geplaatst. De bezorging was minstens zo snel, keurig op de afgesproken tijd.

Snel . Gemakkelijk, kwaliteit

Snelle en goede service en een goede prijs

Altijd tevreden

Ik ben bestel geregeld producten via zooplus, en het word altijd snel geleverd. Ze hebben een top service, als iets niet naar wens is lossen ze dit ook altijd op. Ik blijf hier zeker bij bestellen

I love Zooplus

Perfect!!!

Goedkoop

Goede kwaliteit en snel geleverd

+31 132082053

Over zooplus