Aanrader

Overzichtelijke site, makkelijk en snel bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van waar een wanneer je pakketje geleverd wordt. Ook als deze vertraagd is. Daarnaast ik ben tevreden met de producten van zooplus. Mooie prijs kwaliteit en leuke kortingsacties.

Een goede service met Gemak heb altijd het eten voor Sophie mijn hondje altijd op tijd in huis .

Betrouwbare

Hier vind je echt wel je gading als je op zoek bent naar alles wat je nodig hebt voor je huisdier. Dit aan de beste prijzen. Het kan wel eens gebeuren dat je levering met een dag vertraagd is.

Klant is hier nog écht koning

De levertijden zijn voor 90% stopt of zelfs al wel eens vroeger. Ik bestel maandelijks alles voor mijn katten en, als het toch gebeurt dat er eens iets beschadigd is, wordt dit direct vervangen of kan je je centen terug krijgen zonder een heel drama. Ik vind ook altijd ALLE benodigdheden. Een plus voor mij is de extra korting en de beloningen via het puntensysteem. Ideaal om mijn huisdieren al eens te verrasen met iets leuks.

Kan meestal alles vinden wat ik zoek

Snelle levering! 1 woord TOP!!!

Bestelling kwam snel. Alles zat erin. Helaas was een van de zakken wel licht gescheurd maar dit had ik al wel verwacht na het lezen van andere reviews. Producten zelf zijn goed. Fijn dat je reviews kan lezen, zo een speeltje gevonden wat mijn kat wel leuk vindt.

Fijne winkel, ruim assortiment

Fijne winkel met ruim assortiment en leuke aanbiedingen.

Fijn groot assortiment

Ik bestel hier eigenlijk alles voor mijn hond al een jaar lang. Fijn dat er een groot en breed assortiment is en leuke kortingsacties. Tot nu toe verloopt alles goed ook met verzending en klantenservice!

Prijzen kunnen soms verschillen voor hetzelfde product

Ik had recht op een kadootje. Ik moest dit kiezen bij mijn bestelling,ik heb geen kadootje gekregen.....

Zeer tevreden!

Een fijn uitgebreid assortiment met veel keuze in producten en prijs klasse. Ook de Kwaliteit van de producten is erg goed!

Beste voor mijn vriendje

Goede voeding Goede uitleg En snelle levering

producten goede kwaliteit - snelle levering

Zooplus, heeft producten van zeer goede kwaliteit in het aanbod waar mijn kat aan verzot is. De leveringen zijn zzer snel.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Ik heb mijn hondenvoer via de app besteld. De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Mijn bestelling was in enkele dagen bij mij thuis bezorgd.

Uitstekende service

Snel geleverd, netjes verpakt. Prima service en goede prijs-kwaliteit met ruim assortiment en keuze. Tevreden klant!

Veel keus, prima levering

Er is enorm veel keus voor elk dier! Dat maakt het makkelijk en fijn shoppen voor je lieftallige huisdier. Contact kan soms wat langer duren maar verder geen problemen mee.

Alles goed geregeld

Ik ben super tevreden!!

Mijn ervaring met zooplus us uitstekend!!

Erg goed

Zeer goede service Zelfs als je bestelling later komt waar hun niks aan konden doen krijg je een excuus

Vlot besteld en geleverd.Produkten voldoen aan de verwachtingen.

perfecte levering

werd geleverd op datum. hond vindt de brokken heel lekker.

Makkelijk en overzichtelijk website

In december voor het eerst de site bezocht. Deze is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Heb toen kattenvoer besteld en deze werd snel verzonden. Wij hadden de optie aangevinkt van max 3 dagen extra de tijd om te leveren. Je word netjes op de hoogte gehouden mbt de bestelling/bezorging. Je kan kiezen uit verschillende betaal mogelijkheden.

Goede kwaliteit, goede prijs en service.

Pakket was snel geleverd en ik kreeg nog 3 zakjes natte voeding gratis

+31 132082053