Goed prijs- kwaliteit verhouding en duidelijke communicatie

De producten die inkoop, koop je voor een goed prijs-kwaliteit verhouding en duidelijke communicatie omtrent levering. De volgende keer bestel ik hier weer!

Snelle levering en goede service

Bestellingen bij Zooplus worden eigenlijk altijd vlot geleverd en voor een goede prijs. Is er iets mis krijg je snel en correct antwoord. Zeer tevreden dus!!

Altijd zeer goede service, correcte verhouding prijs kwaliteit en vlotte levering..

Duidelijk uitleg over producten en goede service

Fast and cheap

The application is clear and intuitive. Everything went quickly and smoothly. I received my order within a few days of ordering, I highly recommend it.

Slecht

Laatst chinchilla zand besteld en een zandbak, is de zand zak kapot alles gelekt in de doos waarmee het is geleverd, ontbreek er componenten van de zandbak ook. Totaal niet oke dit.

Alles verloopt altijd soepel en prima

Makkelijk bestellen, snelle levering en regelmatig aanbiedingen. Dikke prima

Gewoon geweldig

Altijd n snelle levering, goede prijzen, leuke verassingen

vlug en goed

Ze zijn heel vlug om te leveren,hebben voor alle dieren het nodige en zijn goedkoper dan de meeste winkels

Altijd alles okay.

Alles is altijd okay.

Levering duurt wel lang Verder prima producten en goed verpakt.

Super bedrijf

Altijd snel en goed afgehandeld Zeer goede service

Zooplus doet wat wordt beloofd

We bestellen het voer steeds bij Zooplus. Kwaliteit is prima, service correct. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Wij zijn fan.

Zooplus is compleet plaatje

Zooplus leverd op tijd. De prijzen zijn schappelijk. Je krijgt mooie kortingen en leuke aanbiedingen. Kortom een tevreden klant!

Super producten en snelle levering

Overzichtelijke site en goede betaalbare producten! Snelle levering.

Snel en netjes geleverd.

Snel geleverd en mooie aanbiedingen

Geweldig, mooi productaanbod, eenvoudig bestellen en snel bezorgd!

Geweldig, mooi productaanbod, eenvoudig bestellen en snel bezorgd! Super leuke kerstcadeaus ook voor honden zoals de Rocco Adventskalender. Baasjes van honden waar ik op pas waren er erg blij mee en verrast.

Fijne online dierenshop

Veel keuze voor de hond, zowel in voeding, snacks als hondenkleding.

Uitstekend aanbod en snelle service

Het assortiment is erg uitgebreid en het is makkelijk om op te zoeken welke producten geschikt zijn voor je huisdier. Daarnaast zijn er regelmatig goede aanbiedingen. De producten worden snel geleverd en de communicatie is helder.

Zeer mooie winkel, altijd een goede prijs als je het vergelijkt met andere winkel.

Prijs kwaliteit zitten heeeeeeeel goed bij jullie juist zijn altijd de goedkoopste als ik vergelijk met andere winkels. En het leven wordt altijd maar duurder en duurder en daarom koop ik graag bij jullie.

Altijd tevreden bij Zooplus

Sinds ik Zooplus ken, ben ik niet meer teruggegaan naar andere dierenspeciaalzaken. Ik vind het punten systeem erg fijn, waarbij je verschillende producten gratis kan uitproberen. We hebben veel speeltjes voor onze kat gekregen op die manier. En soms geven ze een gratis proefje bij je aankoop. Ik heb net Zooplus gemak genomen, waarbij je automatisch om de aantal weken, dierenvoeding krijgt toegestuurd. Dit is helemaal top voor onze kat die maar 1 soort eten mag ontvangen. Ik kan ze alleen maar aanraden!

Veel keuze voor mijn katten met blaasproblemen. En vooral netjes geprijsd!

Snelle levering, goed verpakt

Voordelige bestelling, vlotte communicatie en snelle levering. Gewoon Perfect!

Na de bestelling zeer snel al geleverd

+31 132082053

Over zooplus