Het ging steeds fout Systeem fout werd er gezegd Een vriendelijke man adviceerde me 2 zakken te doen,anders werkt zooplus gemak niet en Zou om de 7 weken regelen Nuks gebeurt
Beste Erica, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen 🙏 Het spijt ons heel erg om te lezen dat zooplus Gemak niet goed heeft gewerkt en dat je steeds een systeemfoutmelding kreeg 😔 Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Zeker niet als je al contact hebt gehad en een andere oplossing is voorgesteld (2 zakken om de 7 weken) waar vervolgens niets mee gebeurt. We willen dit graag tot op de bodem uitzoeken en rechtzetten 💚 Er zal binnekort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Dan kunnen we je zooplus Gemak-instelling controleren en samen met jou zoeken naar een passende oplossing 👍 Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons erop wijst – zo kunnen we onze service verbeteren 🙏 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Elke bestelling verloopt vlot en gemakkelijk
Beste Natacha, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat je telkens zo tevreden bent en dat elke bestelling vlot en gemakkelijk verloopt. Dat maakt ons heel blij! 💚 Bedankt voor je vertrouwen en je mooie feedback! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Dit is de juiste brok voor puppy's bedankt
Beste Sabrina, Wat geweldig om te horen! 🐶✨ Fijn dat deze brok precies is wat jouw puppy nodig heeft — daar worden wij ook blij van! 💚 Bedankt voor je mooie feedback! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Snel geleverd.
Beste Hans, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat je bestelling zo snel geleverd werd 🚚💨 Bedankt voor het delen van je ervaring! 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Snel gekeverd
Beste Gerda, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat alles uitstekend en zo snel geleverd werd 🚚💨 Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ben zeer tevreden over het assortiment en de prijzen.snelle levering
Beste Frans, Wat leuk om te lezen! 😊 Fijn dat je tevreden bent over de verpakking en de snelle levering 🚚💨 Ook geweldig om te horen dat het assortiment en de prijzen naar wens zijn 🛍️✨ Bedankt voor je vertrouwen en je fijne feedback! 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Thuis bezorgd
Beste klant, Wat fijn om te horen! 😊 Blij dat alles makkelijk én snel bij je thuis werd bezorgd 🚚💨 Bedankt voor het delen van je ervaring! 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Alles is netjes toegekomen en op korte tijd Bedankt daar voor!!!!
Beste Lydia, Wat fijn om te lezen! 🥰 Top dat alles netjes én snel is toegekomen – daar doen we het voor! 🚚💨 Heel erg bedankt voor je lieve woorden, dat betekent veel voor ons 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Dat ik punten had die ik kon Inleveren voor korting, kwam ik na de bestelling achter. Jammer, maar voor de volgende keer
Beste Edith, Bedankt voor je review! 😊💚 Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat je blij bent met de goede prijs! Wat jammer dat je pas ná je bestelling ontdekte dat je nog punten had om in te leveren 😿💚 Tip voor de volgende keer: je ziet je beschikbare punten altijd terug in je winkelmandje, nog vóór je betaalt. Zo kun je ze gemakkelijk verzilveren wanneer je dat wilt. Hopelijk kun je er bij je volgende bestelling wél van profiteren! 🎉🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ruime keuze, vlotte bestelling
Beste klant, Bedankt voor je fijne review! 😊💚 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de vlotte bestelling en onze ruime keuze. Daar doen we het natuurlijk graag voor! 🐾✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Onze poes is kieskeurig, tot op het vervelende af. Dit voedsel is zijn favoriet ... en we hebben al heel wat geprobeerd. Voor hem zijn het niet de gerenomeerde werken.
Beste Jan, Bedankt voor je lieve review! 😺💚 Wat fijn om te horen dat het voedsel zo goed in de smaak valt bij jullie kieskeurige poes — dat kan inderdaad soms een hele zoektocht zijn! Daarom is het extra fijn dat jullie eindelijk iets hebben gevonden dat écht zijn favoriet is. 🎉🐾 En helemaal begrijpelijk dat niet altijd de 'grote namen' het beste scoren — elke kat heeft zo zijn eigen smaak en voorkeuren. Wij zijn blij dat jullie iets hebben gevonden dat perfect bij hem past. 💚✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
alles is perfect gelopen doe zo voort
Beste Jean Paul en Kristien, Bedankt voor je geweldige review! 🌟 Wat fijn om te horen dat alles perfect verlopen is en dat je zo tevreden bent met de top levering. Dat motiveert ons om elke dag ons best te blijven doen! 🙌🐾 Doe zo voort? Dat doen we héél graag — dankzij klanten zoals jij! 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Prima service , snelle levering !!!
Beste Marc, Bedankt voor je fantastische review! 🌟💚 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze prima service en snelle levering — daar worden wij helemaal blij van! 😺📦✨ Dank je wel dat je de tijd nam om dit met ons te delen! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
De levering was vertraagt, pakket heeft 3 dagen op depot gestaan voordat het werd afgeleverd .
Beste Paul, Bedankt voor je review! 💚 Jammer om te horen dat de levering deze keer vertraging had en dat je pakket zelfs 3 dagen op het depot heeft gestaan 😿📦. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort, en we begrijpen heel goed dat dit je ervaring minder prettig maakt. We geven dit soort feedback altijd door aan onze bezorgpartners, want we willen dat jouw bestelling snel en zonder gedoe bij je aankomt. Hopelijk verloopt jouw volgende levering weer zoals je mag verwachten: vlot en probleemloos. ✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Keuze is reuze en de bestelling klopt altijd.
Beste Linda, Bedankt voor je leuke review! 🌟😺 Wat fijn om te horen dat de keuze zo groot is én dat je bestelling altijd klopt. Dat is precies wat we willen bieden: makkelijk, duidelijk en betrouwbaar! 💚✨ Dank je wel dat je dit met ons deelt — het maakt ons blij! 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
ben zeer tevreden
Beste Jose, Bedankt voor je fijne review! 🌟😺 Wat leuk om te horen dat alles gewoon goed verlopen is en dat je zeer tevreden bent — dat maakt ons dag! 💚✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Snel, makelijk en heel veel keus
Beste Sandy, Bedankt voor je mooie review! 😊💚 Wat fijn om te horen dat je zeer tevreden bent. Snel, makkelijk én veel keuze — dat is precies wat we willen bieden! 🐾 ✨ Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Spijtig genoeg was mijn zak kattenbakvulling stuk waardoor alle korrels in de doos lagen
Beste klant, Bedankt voor je review! 💚 Fijn om te horen dat de levering snel en vlot was, maar wat jammer dat de zak kattenbakvulling stuk was waardoor alle korrels door de doos lagen 😿📦. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en heel vervelend om uit te pakken. Neem gerust even contact op met onze klantenservice via [email protected] — we helpen je graag verder met een passende oplossing. 💬✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ik heb de chihuahua natvoer van roya canin Mijn hondjes vinden het heerlijk en ik heb de chihuahua brokken ze vinden het heel lekker
Beste Rita, Wat een heerlijke review, dankjewel! 😍🐾 Super om te horen dat jouw chihuahua’s zo genieten van het Royal Canin Chihuahua natvoer én de brokjes. Wat fijn dat beide zo goed in de smaak vallen — dat maakt ons natuurlijk heel blij! 💚✨ Geef ze van ons maar een extra knuffel! 🐶💛 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Alles netjes gekregen. Bezorging goed op de hoogte gehouden. Met alles tevreden.
Beste klant, Bedankt voor je lieve review! 😊💚 Wat fijn om te horen dat alles netjes is aangekomen en dat je zo goed op de hoogte werd gehouden van de bezorging. Helemaal geweldig dat je overal tevreden over bent — dat maakt ons dag! 🐾✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Merkvoeding correct en snelle levering
Beste Delboo, Bedankt voor je mooie review! 😊💚 Wat fijn om te horen dat de merkvoeding correct geleverd wordt en dat je blij bent met onze snelle levering. Daar doen we het graag voor! 🐾✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
ik kreeg iets niet voor elkaar met bestellen gebeld werd netjes geholpen.
Beste klant, Bedankt voor je fijne review! 😊💚 Wat goed om te horen dat je zo netjes geholpen bent toen het even niet lukte met bestellen. Fijn dat onze klantenservice het meteen voor je heeft kunnen oplossen — daar doen we het voor! 🐾✨ Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Verzending duurt meestal lang. Mijn hond heeft diabetes en voeding is erg belangrijk. Ik moet dus echt rekening houden met de lange verwerking en verzending. Ik vind die spaarpunten erg stom. Verlaag liever je prijzen. De punten vervallen ook erg snel, dus wat heb je eraan.
Beste Veronique, Bedankt voor je eerlijke review 💚 We begrijpen heel goed dat een lange verwerking en verzending lastig is, zeker als je hond diabetes heeft en voeding op tijd binnen moet zijn. Dat geeft extra druk, en het is absoluut niet fijn wanneer je daar steeds rekening mee moet houden. We willen ons daarvoor oprecht excuseren 🙏🐾 We blijven hard werken aan snellere en betrouwbaardere leveringen, zodat jij zonder zorgen op tijd je bestelling kunt ontvangen. 👉 Over de spaarpunten: We snappen helemaal dat het systeem niet voor iedereen werkt. Als punten snel vervallen en niet genoeg voordeel opleveren, voelt dat natuurlijk niet fijn. Jouw feedback nemen we zeker mee — het helpt ons om te kijken hoe we dit aantrekkelijker en eerlijker kunnen maken. Dank je wel dat je dit met ons deelt. We waarderen het enorm dat je ondanks deze punten toch de moeite neemt om je ervaring te beschrijven. 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Erg lang moeten wachten dat het geleverd werd. Daardoor geneigd om niet meer bij jullie te bestellen. Heel jammer want jullie hebben wel scherpe prijzen.
Beste Marion, Wat jammer om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten 😿📦 We begrijpen heel goed dat een veel te lange levertijd enorm frustrerend is, zeker als je daardoor zelfs twijfelt om nog bij ons te bestellen. Dat willen we natuurlijk absoluut voorkomen. Het klopt dat we scherpe prijzen hebben, maar als de levering dan tegenvalt, is dat natuurlijk niet de ervaring die je mag verwachten. We willen daarom graag onze excuses aanbieden voor deze vertraging. We blijven voortdurend werken aan verbeteringen in onze logistiek zodat onze klanten sneller én betrouwbaarder hun bestelling krijgen. Mocht je nog eens problemen ervaren, laat het gerust weten aan onze klantenservice — we kijken altijd graag mee naar een passende oplossing 💚 Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Dank je wel dat je dit met ons deelt. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Super winkel.
Beste Branca, Bedankt voor je superleuke review! 🌟💚 Wat fijn om te horen dat je ons een super winkel vindt — dat maakt ons echt blij! 🐾😊 Dank je wel dat je de tijd neemt om dit met ons te delen. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚