Top kwaliteit

Zeer snel geleverd. En leuke prijzen.

Mijn 6 kattepoezen vinden het heerlijk en willen nooit anders meer voorgeschoteld krijgen.

Bijna alles is verkrijgbaar

Alles wat je nodig zou kunnen hebben voor onze hond is aanwezig. Vooral ook voeding of medicatie die je verder bijna nergens kunt kopen. Wij hebben speciale dieetvoeding voor onze hond nodig en die heeft Zooplus, tegen de beste prijs.

Prima!!!

De keuze van voer, speeltjes etc gaat verder dan reuze! Daarnaast snelle en correcte levering van het bestelde!

Snel,perfect en altijd goed!

Mijn hond en ik zijn allebei heel tevreden. Ik over de perfecte service en mijn hond vindt de brokken altijd lekker. Ik heb al meerdere vriendinnen geadviseerd om voor hun honden bij zooplus te bestellen.

Tevreden van Zooplus

Prijs kwaliteit is oké. Verpakking bij leveren van kattenbakvulling was weeral beschadigd ,zak gescheurd.

Perfect dienstverlening

Bestellen gaat makkelijk via de app, alles eenvoudig te zoeken, bestelproces doorloop je in een paar klikken en de levering gaat zoals afgesproken op tijd en bezorgd voor de deur, kortom een dikke 10 voor het proces van A tot Z.

Super zaak leveren op tijd

Altijd sbel bezorg en goed verpakt

Nog nooit problemen gehad met een levering en altijd binnen enkele dagen bezorgd

Altijd juiste bestellingen ontvangen met leuke kortingen en extra’s

De bestellingen van zooplus zijn altijd correct. In combinatie met hun leuke kortingen en hun puntenplan vind ik zooplus de beste website voor mijn dierenspullen. Ook gebeurd de levering altijd binnen de beloofde tijd. Helemaal top dus!

Hele goede service

Ik bestel elke maand brokken voor mijn Engelse bulldog van Royal Canin. En het is altijd mooi op tijd binnen. Als het bezorgd wordt zetten ze het ook altijd netjes in de gang. Met de gespaarde zoo points kan ik vaak iets lekkers voor mijn Engelse Bulldog uitzoeken. Kortom ik ben zeer tevreden.

Goede webshop

Goede webshop. Compleet aanbod. Snelle levering. Tevreden.

Fijne webshop

Heel veel keus,veel informatie,goede prijs en goede levering. Een aanrader om hier eens een kijkje te gaan nemen! Ik en mijn puppy kopen hier graag :-)

Tevreden

Je vind alles gemakkelijke en is ook rap thuis geleverd

Veel keuze, goede levering

Uitstekende producten

Juiste levering,correct in gepakt .kortingen zijn ook altijd fijn

Vind het een hele fijne webwinkel. Haal er altijd alles voor mijn katjes.ben heel tevreden. Alleen de bezorgdienst moet wat voorzichtiger omgaan met de pakketten. Word enorm mee gegooid waardoor de zakken van de kattenkorrels steeds stuk zijn. Maar als je dit meld bij zooplus pakken ze dit altijd wel gelijk op en word er gelijk iets mee gedaan. Dus ik vind het echt een fijne webwinkel

Perfecte website voor al je dieren.

Ik bestel al jaren gourmet voor mijn katten. Veel goedkoper als in de winkel. 1x een verkeerde levering gehad, maar dat was binnen n dag opgelost. Prima sevice. Mooie aanbiedingen. Dikke 10+

Ben altijd blij met men bestelling en de snelle levering

Heb al redelijk veel besteld om dat deze site de goedkoopste/ betere kwaliteit voeding heeft

Goede betrouwbare levering

De leveringen van de hondenvoeding zijn altijd betrouwbaar en correct. Tof spaarplan en leuke extra’s door de zooplus punten.

In het begin vaak zakken kapot maar dat is verleden tijd. Top om hier te bestellen.

Snel besteld

Snel besteld, snelle levering. Enige nadeel is dat het met DHL wordt geleverd. Die zetten t gewoon voor je deur ook al ben je niet thuis.

Zeer goede en snelle service!

Alles altijd netjes en volledig geleverd.

Super blij met zooplus! Ze hebben alles wat mijn huisdier nodig heeft.

Ik vind zooplus top. Alleen de verzending is beetje langdurig. Maar voor de rest is alles top.

Prettige site

Doe al jaren bijna al Mijn inkopen voor mijn hond en kat via zooplus. Geen gesleep met groe zakken voer . Redelijke prijzen en leuk dat je spaart voor gratis producten..

+31 132082053

Over zooplus