Snel besteld

Snel besteld, snelle levering. Enige nadeel is dat het met DHL wordt geleverd. Die zetten t gewoon voor je deur ook al ben je niet thuis.

Zeer goede en snelle service!

Alles altijd netjes en volledig geleverd.

Super blij met zooplus! Ze hebben alles wat mijn huisdier nodig heeft.

Ik vind zooplus top. Alleen de verzending is beetje langdurig. Maar voor de rest is alles top.

Prettige site

Doe al jaren bijna al Mijn inkopen voor mijn hond en kat via zooplus. Geen gesleep met groe zakken voer . Redelijke prijzen en leuk dat je spaart voor gratis producten..

goede service

makkelijk bestellen, makkelijk betalen en komt op tijd. Enigste min puntje....verpakking is niet echt handig in een grote doos

Altijd goede levering

Goede producten en heel veel keuze en goede leveringen

De kat geniet er van, er zit voldoende vlees in .

Heerlijk dat ze de zorg rondom het voer uit handen nemen

Ik heb bij zoo plus een abonnement zodat er op tijd weer nieuw voer wordt gebracht voor onze hond. Ik hoef er dus niet over na te denken maar automatisch wordt er elke 4 weken bezorgd. Mooie korting op de al bestaande korting en je spaart voor leuke kado’s. Kortom de moeite waard!

heel goed

al veel keren besteld. altijd netjes op tijd geleverd zeer tevreden.

Topkwaliteit voor top prijs

Goede kwaliteit, goede prijs en steeds vlotte levering... TOP

100% tevreden

Van bestelling tot levering helemaal tevreden

Snelle levering, stevig verpakt. En een gratis knabbeltje voor de poesjes. Wij waren er blij mee. Voor herhaling vatbaar. Bedankt

nooit problemen altijd opteid bezorgd

nooit problemen altijd opteid bezorgd

Goede kwaliteit en service en de beestjes houden van het eten

Altijd goed geholpen en goede kwaliteit sirio en mieuwke zijn er gek van

Van bestellen naar verzenden is altijd prima gegaan, ben je niet blij dan is de klantenservice altijd aan je zij om het probleem op te lossen. Ik heb altijd een goede ervaringen gehad met zooplus. Altijd gaat het vlot en netjes. Mijn hond heeft HD en dat scheelt gewoon te veel met dierenarts prijzen en de kwaliteit is hetzelfde Zooplus is zeker een aanrader voor alle dieren met allerlei problemen. Zeker een aanrader!!!

Dat je goed geholpen woord

Ben heel te vrede

Top & altijd klantgericht!

Altijd meedenken, altijd zoeken naar een oplossing. De klant centraal stellen, ook al worden er fouten gemaakt. Altijd begripvol en goede afleveringen.

Snelle levering, leuk om punten te sparen

Makkelijk en goede producten

Als nieuwe huisdiereigenaar is dit voor mij de beste oplossing! Alle benodigde producten meteen beschikbaar, vaak goede acties en extra korting, werkt perfect!

Snelle levering en altijd wel een aanbieding met korting Zeer tevreden

Super service

Bestelling wordt altijd snel en correct geleverd. Leuke promo's en met het puntenspaarsysteem kan je makkelijk sparen voor snacks, speelgoed, ...

Snelle en goede levering

Veel keus aan voer. 1 kat moet urinary brokken en bij zooplus is de keuze reuze!

Goede kwaliteit/snelle levering

Ik bestel al sinds een tijdje hier. Handige site, ook leuke aanbiedingen. Makkelijk betalen en netjes altijd snel geleverd. De producten zijn ook van goede kwaliteit en eigenlijk altijd wel op voorraad. Zeker een aanrader

Heel tevreden van de service, top.

Heel veel keuze, daarom de mogelijkheid gekregen voor de juiste voeding te vinden voor mijn honden en 4 katten,

Geweldig!

Goede producten, grote sortering, betaalbare prijzen, vlotte levering, erg blij mee!

+31 132082053

Over zooplus