Geweldig!

Goede producten, grote sortering, betaalbare prijzen, vlotte levering, erg blij mee!

Prima winkel

Fijne webshop met prima app. Goede prijzen, breed assortiment en snelle levering.

Een snelle levering en netjes verpakt

Snelle verzending, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Ik bestel regelmatig bij Zooplus. Ze verzenden snel, prijs-kwaliteitsverhouding is goed en je kan punten sparen voor leuke extra’s. Ook de hoeveelheidskorting is mooi meegenomen.

Goede producten en snelle levering

Ik heb gewacht op een product dat niet leverbaar was. Ik kreeg een mailtje dat er weer voorraad was en binnen aantal min had ik het besteld en snel en netjes ontvangen. Super blij ermee.

Keurig verpakt en bezorgd.

Artikelen zijn van goede kwaliteit en alles is netjes verzorgd. Het was wel 1 pakket van 31 kilo, dat was voor de bezorger van DPD wel erg zwaar.

Heel blij met de snelle levering. Altijd heel netjes ingepakt. Top gewoon

Regelmatige bestelling van vegan hondenvoer

Goede prijs/kwaliteitsverhouding . Ik bestel regelmatig bij Zooplus, vooral vegan hondenvoer

Super fijne service,fijne prijzen en snel geleverd

Fijne uitgebreide site. Veel keus Mooie prijzen en super service

Veel keuze, scherpe prijzen en snelle levering

Al sinds jaren bestel ik zowel eten en snacks en benodigdheden voor mijn hond en zeer tevreden van de service die je steeds opnieuw bij zooplus krijgt! Hier zijn ook de prijzen meestal het goedkoopste en alles wordt aan huis geleverd dat is extra makkelijk.

Toppie!

Beschadigd product aangekregen na een mailtje werd dit meteen opgelost. Verder veel keuze op de website en snelle (milieuvriendelijke) levering!

Goede voeding

Snel en makkelijk online bestellen

Veel keuze,snel en makkelijl bestellen, en niet hoeven sjouwen met fiets.

Geweldig bedrijf prijzen zijn goed service is goed Wordt zelfs met je meegedacht Ik zoo een superbedrijf

snelle levering en kwaliteit

de hondenbrokken zijn van hoge kwaliteit net als de speeltjes en het word snel geleverd met lekkere gratis snack voor mijn hond

Zeer professionele en betrokken online dierenwinkel

Zooplus levert snel en keurig, solide verpakt. Beschikt over een eigen bio-merk. De website is up-to-date, leuk ontworpen, marketing zeer professioneel en je kunt punten sparen voor leuke huisdierbenodigdheden. Ook is er een handige app voor zoeken en kopen van producten. Vaak zijn er kortings- of andere acties en er is een functie, herhaalbestelling (heel handig). Ook zijn er staffelkortingen bij meerdere hoeveelheden. Qua uitstraling en koopervaring zeer professioneel and klantbetrokken.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle service, prijs kwaliteit verhouding is goed en een fijne klantenservice bij problemen. Als er iets mis gaat in de bestelling wordt dit goed opgelost door Zooplus. Ik kom hier zeker vaker!

Vlot!

Vlot bestellen & vlotte levering; kortom: vlot ;-)

Zeer goede klantenservice

Ik bestel al een tijdje hier en nooit problemen gehad, de laatste keer was er iets tekort en meteen opgelost door de snelle klantenservice

Snel en goed assortiment

Snel en goed assortiment

snelle levering, handig product

hondentrap stak op 1-2-3 in elkaar, veel producten en reviews opgezocht maar zooplus had het product waar ik naar op zoek was!

Altijd top!

Top producten, scherpe prijzen, snelle verzending!

Betrouwbaar

Bestellingen maken is snel en efficiënt. Levering altijd snel. Enige minpuntje is dat ik altijd de aanbiedingen die voor mij relevant zijn binnenkrijg nadat ik net een bestelling heb gedaan. Heb er een keer over gebeld of ik niet alsnog in aanmerking mocht komen een dag na de bestelling, maar dat was helaas niet mogelijk. Dat vind ik erg jammer.

Het duurden wat langer voor ik de bestelling kreeg.

Ik had met spoed een riem en tuig nodig ivm tijdelijke opvang. Normaal heb ik de bestelling altijd super snel meestal klik ik aan dat het ook langer mag duren.

+31 132082053

Over zooplus