Altijd tevreden.

Ik bestel reeds bijna twee jaar via de applicatie en ben enorm tevreden.

Snelle levering en goede service! In het begin een keer gehad dat een product kapot geleverd werd. Netjes afgehandeld en snel een nieuw product geleverd gekregen.

Vlotte en goede service

Super content van de vlotte levering en de prijzen zijn ook heel interessant. Dikke pluim. Doe zo verder

Altijd alles correct

Super fan van zooplus. Gemakkelijk online te bestellen Altijd goede producten voor een goede prijs. Snelle levering

Blij met zooplus

Wei bestellen al heel lang kattenvoer bij Zooplus en dat gaat perfect. Ze zijn (meestal) ook de goedkoopste en de verzending gaat (meestal) ook snel en goed.

Gewoon goed

Fijn om de kattenkorrels te kopen

Kortingscode kwam niet.

Bij bestellen via de app zou er een korting van 5% gelden. Echter na de mail met de toegezegde korting kwam er geen kortingscode toen ik via de app bestelde, waardoor ik het volledige bedrag moest betalen.

Enkel positieve ervaringen

Alle bestellingen verlopen perfect. Een gratis StNiklaas-popje voor mijn kater was een leuke verrassing :-)

Wat zooplus zelf betreft, n plus

Ik was niet van plan om nog bij zooplus te bestellen om de simpele reden dat zij samenwerken met DPD. Daardoor heb ik beroep moeten doen op anderen om voorlopig verder te kunnen, aangezien ik ziek ben en niet buiten kon en dpd beweerde hier 3 x te zijn geweest, zo is pakket terug gestuurd en heeft t n kleine 3 weken geduurd eer ik mijn pakket had! Grove leugen! Gelukkig is t dan toch met bpost en PostNL geleverd na contact met zooplus, waarvoor dank

Bestel al jaren bij zooplus, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Heel tevreden met alles

Vlot bestelling en levering loopt altijd goed. Had een keer kapot product een dienst heeft alles snel geregeld. Hond ook content met zijn eten!

Goede producten, vlotte levering

De meeste producten zijn erg goed. Het honde en katten eten zijn mijn dieren fan van. De levering gebeurt vlot. Ik bestel er al jaren alles voor mijn dieren.

Lage prijzen,Bestellen, niet lang wachten, en bij klachten een prima klantendienst en oplossing, toppie, zeer tevreden.

Goede website en snelle levering

Sinds een jaar koop ik het eten van mijn katjes op deze website. Ik ben hier heel tevreden mee er is ruime keus en de website is gemakkelijk ingedeeld ook leveringen en en betalen is heel gemakkelijk alleen jammer dat je niet kan kiezen voor een pakjesautomaat of afhaalpunt en met welke leverancier je deze wilt laten leveren maar das een klein puntje

snel geleverd heel goed verzorgd

ben zeer tevreden met mijn prinsess mandje voor mijn kleine prinsesje ook van al mijn andere bestellingen ben ik tevreden! ik bestel al heel lang bij zo plus! en voor mijn kleine meid die nu negen word al van pup af! en heb nooit klachten gehad! doe zo verder! en bedankt!

Steeds op voorraad en geleverd

Groot aanbod dat steeds voorradig is. Aan huis tijdig geleverd. Makkelijk en snel.

Zooplus is altijd betrouwbaar en heeft snelle levering, veel opties and leuke deals!

Prima prijs/kwaliteit voor uw huisdier

Ruim aanbod van kwaliteit producten voor vele verschillende huisdieren. Leuke korting acties en spaarprogramma

alleen hebben wij slechte ervaringen met het koerierbedrijf dpd dat het pakket kwam leveren ze hebben het zo maar halverwege de ingang voor naar de voordeur neer gezet zonder te bellen en we waren thuis ,stel dat we niet thuis waren en had het pakket nat geworden en stuk geweest wie had dan de geleden schade betaald? graag zouden we onze verdere bestellingen niet via dpd ontvangen mvg, gazia luc

steeds uitstekende levering

levertermijn is steeds correct, netjes verpakt en ongeschonden geleverd, zooplus punten extra meegenomen, steeds kortingen op verschillende artikelen

Goed graanloos assortiment voor onze konijnen

Super ruim assortiment van o.a. JR Farm voor onze konijnen. Hennepmatten in verschillende maten. Makkelijk te bestellen op de app en via de computer. Levertijd is sons wat lang, maar daar hou ik rekening mee en ik bestel als ik de laatste verpakking van voer, matten of snoepgoed open maak

Max geniet met volle teugen van zijn voer

Geweldig snelle levering. Max geniet van zijn voer en is tevreden en dat is toch wat je wilt dat je hond geniet van zijn voer. Dus een happy hond dank!

Prettige online shop

Mijn ervaring tot nu toe is positief. Goed verzorde producten, ook wbt de verzending.

Snelle levering en goede service

top bedrijf !!

goede ervaring met zooplus. 1 keer had dhl niet aan de deur geleverd terwijl ik gewoon thuis was en heb toen zooplus benaderd en die stuurde gelijk alles opnieuw op maar dan met postnl. dat was echt een top service van zooplus ook heeft zooplus een leuke punten systeem waar je voor gratis spulletjes kan sparen voor je huisdier. echt een top bedrijf ..

Over Zooplus

zooplus is de Nr. 1 online dierenwinkel van Nederland. Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 29,00. Retourneren is óók gratis. Onze klantenservice is op werkdagen en op zaterdag bereikbaar. Bij elke bestelling spaar je zooPoints, die je bij bestellingen kunt inwisselen voor leuke cadeaus. Bestellen kan overal met onze handige app. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van productnieuws en ontvang je exclusieve aanbiedingen. Wij ondersteunen vele goede doelen op het gebied van dierenbescherming. In 2018, 2019 en 2020 is zooplus.nl verkozen tot beste webwinkel Huis en Tuin, in 2021 tot beste webwinkel Dieren (Shopping Awards). In 2019, 2020, 2021 en 2022 zijn wij ook verkozen tot winnaar van de Webshop Award in de categorie dierenspeciaalzaken (ABN Amro Webshop Awards). zooplus – alles voor je huisdier!