Netjes en snel geleverd

Alles in goede staat en snel ontvangen.

Betrouwbaar

Bestellingen zijn altijd in orde en zeer snel verstuurd. Laats cadeautje vergeten. Kreeg bij de volgende bestelling € 5 korting. Dat is nu eens klantvriendelijk

Uitstekende producten die prijsvriendelijk zijn met snelle verzendservice

Steeds tevreden van de uitstekende service van Zooplus. Geweldige producten, niet te duur in vergelijking met sommige anderen en een zeer goede en snelle verzendservice.

Ruime keuze en snelle levering.

Onlangs heb ik de “draagtas technicolor” besteld. Hoewel het bedoeld is voor kleine honden en katten, gebruik ik deze voor mijn konijntje. We hadden al een grotere van dezelfde reeks die ideaal is om de 2 konijntjes samen te vervoeren. De kleinere is echter gemakkelijker om te dragen als we een eindje moeten wandelen tot bij de dierenarts bvb. Het formaat is perfect als er maar één konijntje mee moet. De ruime opening aan de voorkant maakt het gemakkelijk om je huisdier in/uit de draagtas te plaatsen. Kortom, heel handig in gebruik.

snelle levering bij vele keuzes

blikken kattenvoer in aanbieding, snelle levering, goede prijs kwaliteit jammer dat 2 blikken zwaar gedeukt, duidelijk transsport probleem.

Topbedrijf

Heel veel besteld voor onze eerste kitten, en alles komt snel en netjes onze kant op. Ook makkelijk je oude bestelling weer terug vinden en opnieuw te bestellen. Echt super en mooie prijzen.

Bezorging goed en snel en veel keus

Eenvoudig te bestellen, producten naar wens

Via de app gemakkelijk alles kunnen vinden en bestellen. Gunstig geprijst, scheelt €25 met de lokale ondernemer. Tevreden over de kwaliteit.

Alle bestellingen gaan super

Goede bezorging

Heel erg goed

Doe al 2 jaar mijn droogvoer en natvoer voor mijn kat bestellen bij zooplus en ben zeer tevreden goede afhandeling en snelle levering en het leuke is dat je kunt sparen voor leuke dingen voor jou dier

Ik ben super tevreden van Zooplus, zowel levering als klantvriendelijkheid

Ik heb nog nooit problemen ervaren. En de bestellingen zijn altijd correct en op tijd geleverd. Mvg

Vlot en secuur

Mijn bestellingen zijn altijd mooi optijd. De prijzen zijn prima in vergelijking met andere aanbueders6

Via jullie is makkelijk dieren blij

In een woord prima

Goede prijs en levering

Zeer goede service en zeer goede prijs.

Zeer goede service en zeer goede prijs en veel keuze.

Tevreden!

Al paar jaar vaste klant bij Zooplus, zeer tevreden over de site en over de producten en over de service! Als je er iets is krijg je goede hulp en is het fijn contact.

Goeie service

Uitgebreid aanbod en veel acties

heb niks te klagen alles tot nu toe goes gegaan

Snelle service en ruime keuze

Bij zooplus is er een ruime keuze aan speelgoed, brokken en andere spulletjes die onze 2 poesjes heel blij maakt. Het is altijd snel geleverd. Prijs-kwaliteitverhouding zit goed!

een goede service

sneller levering en alles goed ingepakt. en niet overdreven duur.

Alles goed en netjes afgeleverd

Bestelde artikelen altijd goed afgeleverd. En leuke kortingen.

Snelle service en wordt goed geholpen

Na de bestelling wordt het stil

Zodra ik de bestelling heb gedaan en jullie die bevestigd hebben, duurt het lang voordat ik weet wanneer de bestelling wordt bezorgd. De koerier geeft de eerste dagen door dat ze niets ontvangen hebben en dan een kleine 12 uur van te voren krijg je door wanneer er bezorgd wordt. Track & tracé werkt bij jullie niet goed. Dus daar ben ik ontevreden over.

Altijd goede service

Goede online shop met een goede en snelle levering.

Super service

In de corona periode ben ik bij zooplus gaan bestellen en dat doe ik nog steeds. Ik vind het zo ideaal, ik heb altijd voldoende in huis voor mijn hond. Het is een uitgebreid assortiment aan producten en merken. Je spaart tevens punten waar je leuke gratis producten voor kan krijgen, maar je kunt je punten ook aan het goede doel doneren. Dus voor mij niets anders dan zooplus !!! En ik heb het geluk dat de bezorger het ook nog in voor mij naar de bijkeuken brengt.

Over Zooplus

zooplus is de Nr. 1 online dierenwinkel van Nederland. Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 29,00. Retourneren is óók gratis. Onze klantenservice is op werkdagen en op zaterdag bereikbaar. Bij elke bestelling spaar je zooPoints, die je bij bestellingen kunt inwisselen voor leuke cadeaus. Bestellen kan overal met onze handige app. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van productnieuws en ontvang je exclusieve aanbiedingen. Wij ondersteunen vele goede doelen op het gebied van dierenbescherming. In 2018, 2019 en 2020 is zooplus.nl verkozen tot beste webwinkel Huis en Tuin, in 2021 tot beste webwinkel Dieren (Shopping Awards). In 2019, 2020, 2021 en 2022 zijn wij ook verkozen tot winnaar van de Webshop Award in de categorie dierenspeciaalzaken (ABN Amro Webshop Awards). zooplus – alles voor je huisdier!