Altyd alles ok

Aleen de ronde plestikdoos van de varkens oren zijn regelmatig stuk maar heb rezerve emmer x

GOEDE SITE!

Makkelijk bestellen, goede prijs, snelle verzending.

Fijn product.

Ik bestel concept for life bij zooplus. Dit voer bevalt me prima voor een redelijke prijs. Het duurt wel lang voor ik het in huis heb. Dat komt omdat ik rekening wil houden met het milieu. Ik houd hier rekening mee als ik bestel.

Kan niet beter

Zeer correcte, vlotte dienstverlening. Ruim aanbod. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik koop zo goed als alles voor mijn dieren bij zooplus. Aanrader!

Super - snel en goed

Meer kan ik er niet aan toevoegen, het zegt alles.

Perfect! Zou niet meer bij een andere zaak willen bestellen.

De bestelling werd snel geleverd. Producten met prijzen van Zooplus zijn super!

Geweldig!

Snelle levering, uitstekend verpakt & dat voor de juiste prijs! TOP!

Top kwaliteit

Snelle levering. Top kwaliteit produkten. Wanneer de levering niet goed is aangekomen is terugsturen geen probleem (geen extra kosten). Uitgebreid assortiment.

correct

betrouwbaar wat je besteld heb je ook binnen de afgesproken datum

Goede producten

Heel tevreden van de producten en het aanbod . Wat minder tevreden over de verzending. De ene keer met de ene pakketdienst, de andere keer met een andere. De verzendtermijn is soms ook lang.

Superservice

Een heel makkelijke website, heel voordelig, veel keuze en een leuk spaarprogramma. Er zijn ook veel leuke acties! Snel aan huis geleverd.

prima assortiment, uitstekende service

Wij zijn erg tevreden over Zooplus, ze denken mee en komen bij de (weinige) problemen altijd met een goede oplossing. Goed assortiment, goede prijzen. Ik mis wel Ideal, voor het gemak van betalen. Ook het assortiment hondenslaapzakken is er niet (slechts 1 soort), dus moet helaas uitwijken naar een andere aanbieder.

top

krijg altijd alles keurig op tijd bezorg en netjes verpakt

Tevreden

Mijn pakketje was een beetje laat aangekomen, maar ze hebben mij hiervoor zoopluspunten gegeven. Normaal wel snelle levering De producten zijn goed Ik ben tevreden

Fijne producten. Mooi spaarplan. Snelle levering. Gewoon top

Altijd weer tevreden

Als er onverhoopt een product niet leverbaar is, hebben ze meteen een evt. vervangend, soortgelijk product ervoor. Dat is service en heel belangrijk Tevens zorgen ze ervoor, dat het andere product weer snel voorradig is. Altijd weer een snelle en correcte levering Ik ben zeer tevreden met ZooPlus

geweldig

uitgebreid assortiment, leuke prijzen en geweldige service en snelle bezorging

Op een enkele keer na tevreden

Enkel jammer dat er geleverd wordt via UPS, ze nemen het zo nauw niet met de paketten en het lijkt soms of er mee gegooid wordt

Snelle levering Prima prijs

De bestelling werd correct en op tijd geleverd. De prijs van het product was prima

Snel en klantvriendelijk

Bestelling snel bezorgd, precies zoals afgesproken.

Is altijd goed heb je problemen wordt gelijk opgelost

Heel tevreden over de producten, de snelle levering, de mooie website-app.

Snelle en prima service!

Fijne en duidelijke webwinkel met leuke aanbiedingen! Tevens extra info en aanbiedingen via persoonlijke mail.

Correcte info en super prijzen!

Alles wordt duidelijk vermeld bij een product + de prijzen zijn ook zeer scherp. Geen problemen met levering of betalingen dankzij hun zeer duidelijk systeem

Snelle bezorging, Dat is top!

Fijn om via, de app herhaalbestellingen te kunnen doen. Vergemakkelijkt bestellen van brokjes etc.

Over Zooplus

zooplus is de Nr. 1 online dierenwinkel van Nederland. Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 29,00. Retourneren is óók gratis. Onze klantenservice is op werkdagen en op zaterdag bereikbaar. Bij elke bestelling spaar je zooPoints, die je bij bestellingen kunt inwisselen voor leuke cadeaus. Bestellen kan overal met onze handige app. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van productnieuws en ontvang je exclusieve aanbiedingen. Wij ondersteunen vele goede doelen op het gebied van dierenbescherming. In 2018, 2019 en 2020 is zooplus.nl verkozen tot beste webwinkel Huis en Tuin, in 2021 tot beste webwinkel Dieren (Shopping Awards). In 2019, 2020, 2021 en 2022 zijn wij ook verkozen tot winnaar van de Webshop Award in de categorie dierenspeciaalzaken (ABN Amro Webshop Awards). zooplus – alles voor je huisdier!