Groot aanbod met af en toe mooie kortingsacties!

Zeer tevreden. Groot divers aanbod met af en toe mooie kortingsacties. Handig voor grote partijen als voorraad, gemakkelijk thuisbezorgt

Ze doet het er goed op

Het is goede kwaliteit en ze doet het er al 13.5 jaar op

Producten en levering is gewoon uitstekend!

De producten voor onze huisdieren is perfect! De levering is ook goed en vrij snel. Mooie verpakking in ruime doos altijd!

Nooit bezord

Product voor mijn kat besteld en is nooit meer aangekomen. Geld kwijt en geen product.

Vlugge levering

Perfect!

Alles ging soepel. Makkelijk om te bestellen en snelle levering. Top

Duidelijke makkelijke website, snelle levering

Goede producten, snelle levering en leuk puntenspaarsysteem

Prettig bedrijf

Ik bestel hier nu al enige keren mijn blikvoer voor mijn katten. Scheelt enorm in prijs en het wordt snel geleverd.

Matig

Ik bestel nergens meer als DHL het zou Moeten bezorgen

Zoals afgesproken

Wederom op tijd geleverd

prima bedrijf

Ruime sortering en goede prijzen. Vlot bezorgd en keurig verpakt.

Geen levering datum ontvangen

Weet nog steeds niet wanneer het geleverd wordt!

Ik kan bij zooplus alles kopen voor mijn kat

Goede prijs en levering

Het bestellen is makkelijk en er wordt een goede prijs gehanteerd. Soms krijg je de bestelling wel in 2'en geleverd.

Super snel geleverd en kon ik ook kiezen op de plek omdat ik aan het werken ben , kan ik niet de hele dag thuis blijven wachten. Super!! Ook de producten zijn van uitstekende kwaliteit. Gewoon hier kopen!!!!

Prima,

Goeie aanbiedingen en vlotte levering

Niet geleverd, klantenservice niet bereikbaar

Hoewel mijn ervaring met Zooplus in het verleden altijd goed was, was het dit keer dramatisch. Zending werd niet geleverd, was bij PostNL aangemeld maar nooit afgeleverd. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar, pas na welgeteld 1 maand werd mijn mail beantwoord en het geld teruggestort. Dit is niet de service die je verwacht.

Wat een mooi bedrijf. De bestelling was keurig ingepakt en werd snel bezorgd. Ga zo door ZooPlus.

Moeite

De bestelling was gedeeltelijk bezorgd en vooral het is lastig als een grotere bestelling is geplaatst

Zooplus meer dan plus!

Snelle levering, scherpe prijs en leuk spaar programma (alleen de punten zouden moeten blijven staan)

Super service

Goed snel en betaalbaar

Makkelijk bestellen, de goedkoopste en snelle levering

Topservice

Blij dat ik het bij jullie kan bestellen

Blij dat ik van Gourmet de SOUP voor mijn katten Doerak en Lotje bij jullie kan bestellen Alleen jammer ik heb de app niet in gebruik, maar bestel alles per mail dat die korting alleen op de app is, dat ik die niet kan pakken per mail. Verder succes met alles!!

goed prijs

goede prijs en snelle verzending

+31 132082053

Over zooplus