Laden reviews...
196 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering, scherpe prijzen en het ruime assortiment. Het bestel- en betaalproces verloopt doorgaans soepel en er zijn voordelen zoals spaarpunten. Over het algemeen wordt Bitiba gezien als een betrouwbare en gemakkelijke leverancier van huisdierbenodigdheden.
Snelle bezorging, mooie product
23 August 2026
Milda Kovacs
Kolhorn
Beste Milda,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle bezorging 📦✨ We doen ons best om kwalitatieve producten aan te bieden én deze zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen.
Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 🐾💛
Team Bitiba 💛
Dit is zo makkelijk bestellen en soepel en het wordt aan je deur geleverd perfect en de prijs is ook zeer netjes.
21 August 2026
Cm
Kudelstaart
Beste klant,
Bedankt voor je geweldige review! 😊
Wat fijn om te horen dat je bestelling gemakkelijk en soepel verliep en dat alles netjes bij je thuis werd geleverd 📦✨. Daarnaast zijn we blij dat je tevreden bent over onze prijzen. We vinden het belangrijk om kwalitatieve producten aan te bieden tegen scherpe tarieven 🐾💛
Team Bitiba 💛
Snel geleverd en goed verpakt en betaalbaar en een goed assortiment producten
21 August 2026
Turid
Krimpen aan dennIJssel
Beste Turid,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de snelle levering, de zorgvuldige verpakking én ons uitgebreide assortiment 📦✨ We doen ons best om kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, dus het is geweldig om te lezen dat je dit zo ervaart.
Team Bitiba 💛
Ik bestelde kattengrit en voor de lol nog wat springveerspeeltjes. Het ging allemaal gemakkelijk en werd snel geleverd.
19 August 2026
Helga
Heiloo
Beste Helga,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze webshop gebruiksvriendelijk vindt en dat je de producten gemakkelijk kon vinden en bestellen 🛍️✨ Ook zijn we blij dat je tevreden bent over de bezorging en de service.
Geweldig om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat je aangeeft dat het voor herhaling vatbaar is. Dat waarderen we enorm! 🐾💛
Team Bitiba 💛
De producten zijn heel gemakkelijk online in de shop te vinden ; daarna de bestelling gemakkelijk te plaatsen en vervolgens een goede service met de bezorging Heel tevreden en voor herhaling vatbaar
18 August 2026
A.C. van der Graaf
Schiedam
Beste klant,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze webshop gebruiksvriendelijk vindt en dat je de producten gemakkelijk kon vinden. Ook leuk om te lezen dat het bestelproces vlot verliep en dat je tevreden bent over de bezorging 📦✨
Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, dus het doet ons plezier dat alles naar wens is verlopen en dat je graag opnieuw bij ons zou bestellen 🐾💛
Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring!
Team Bitiba 💛
Ik vergelijk altijd de prijzen en ik kop bij Bitiba altijd het voordeligste uit, zeker als je het abonnement neemt! Kan.je elk moment pauzeren of annuleren dus je hangt nergens aan vast. Echt een aanrader!
17 August 2026
Eef Lenaerts
Essen
Beste Eef,
Bedankt voor je enthousiaste review! 😊
Wat fijn om te horen dat je altijd onze prijzen vergelijkt en bij Bitiba vaak het voordeligst uitkomt 💰🐾. Ook leuk dat je de voordelen van het abonnement waardeert. De flexibiliteit om het op elk moment te pauzeren of te annuleren zonder verplichtingen is inderdaad iets waar veel klanten blij mee zijn ✅✨
Bedankt dat je jouw positieve ervaring met ons deelt en voor je aanbeveling. Daar zijn we erg blij mee! 💛
Team Bitiba 💛
Bestelling snel ontvangen en de prijs is een stuk lager dan bij andere webwinkels. Het is ook fijn dat je een vrijblijvend abonnement kunt nemen met extra korting op gekochte producten.
13 August 2026
Marjan
Nijmegen
Beste Marjan,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat alles prima in orde was en dat je je bestelling snel hebt ontvangen 📦✨ Ook zijn we blij dat je onze scherpe prijzen waardeert ten opzichte van andere webwinkels.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de mogelijkheid om gebruik te maken van ons abonnement met extra korting. We vinden het belangrijk om onze klanten een flexibele en voordelige manier te bieden om hun favoriete producten te bestellen 🐾💰
Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring. We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn! 💛
Met vriendelijke groet, Team Bitiba 💛
Goederen netjes verpakt! Optijd geleverd. Top service!
10 August 2026
Cynthia
Ninove
Beste Cynthia,
Bedankt voor je geweldige review! 😊
Wat fijn om te horen dat alles netjes verpakt was en op tijd werd geleverd 📦✨ Ook zijn we blij dat je tevreden bent over onze service. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden.
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 🐾💛
Team Bitiba 💛
Simpele duidelijke manier van bestellen met goede opvolging en snelle levering
7 August 2026
Peter
Vranken
Beste Peter,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze scherpe prijzen, het eenvoudige bestelproces en de duidelijke opvolging van je bestelling 🛍️📦 Ook leuk om te lezen dat de levering snel verliep.
Bedankt voor je vertrouwen in Bitiba en voor het delen van je ervaring. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen! 💛
Team Bitiba 💛
Canon is een prima voer de hond doet het er goed op. Bestellingen zijn wat lang onderweg en je moet steeds goed opletten soms goedkoop maar ook vaak te duur
6 August 2026
huibert
westerbork
Beste Huibert,
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het voer en dat je hond het er goed op doet 🐶💛 Dat vinden we natuurlijk het allerbelangrijkste.
Tegelijkertijd begrijpen we je opmerkingen over de wisselende prijzen en de levertijden. Onze prijzen kunnen variëren door promoties, marktomstandigheden en wijzigingen in inkoopkosten. We begrijpen dat dit soms verwarrend kan zijn wanneer een product de ene keer voordeliger geprijsd is dan de andere keer.
Ook vinden we het jammer om te lezen dat je bestellingen soms langer onderweg zijn dan verwacht 📦😔. We nemen je feedback hierover serieus en blijven werken aan het verbeteren van onze logistieke processen.
Bedankt voor je eerlijke feedback en voor je vertrouwen in Bitiba. We hopen je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn!
Overzichtelijke site. Zeer snelle.levering
6 August 2026
Ivan
Zele
Beste Ivan,
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service! 😊
Fijn dat je onze website overzichtelijk vindt en dat je bestelling snel werd geleverd 📦✨ We doen ons best om het bestellen zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken, dus het is geweldig om te horen dat je dit zo hebt ervaren.
Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je positieve ervaring. We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn! 🐾💛
Team Bitiba 💛
Alles is mooi geleverd en alles was mooi op tijd!
4 August 2026
Cynthia
Sas van Gent
Beste Cynthia,
Wat leuk om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met Bitiba! 😊
Fijn dat alles netjes werd geleverd en dat je bestelling mooi op tijd is aangekomen 📦✨ Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen.
Bedankt dat je jouw positieve ervaring met ons deelt. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 🐾💛
Team Bitiba 💛
Snelle levering en goede prijs! Keuze genoeg, prima site!
4 August 2026
Irene
Hengelo
Beste Irene,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten, scherpe prijzen en snelle levering 📦✨ Ook leuk dat je de ruime keuze op onze website waardeert. We doen ons best om een uitgebreid assortiment aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen, dus het is geweldig om te lezen dat je dit zo ervaart 🐾💛
Team Bitiba 💛
Een bedrijf met service hoog in het vaandel . Goede prijzen en goede produkten
30 July 2026
Jose Wiegman
Papendrecht
Beste Jose,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze service, scherpe prijzen en kwalitatieve producten waardeert 🐾✨ Daar zetten wij ons iedere dag voor in.
Jouw positieve feedback betekent veel voor ons en we zijn blij dat je Bitiba als betrouwbaar ervaart. Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring 💛
Team Bitiba 💛
Ruime keuze voor mij om te zoeken naar wat ik nodig heb voor mijn honden, snelle levering en goede service
29 July 2026
Henk
Capelle aan den IJssel
Beste Henk,
Bedankt voor je geweldige review! 😊🐶
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment, de snelle levering en de goede service. We vinden het belangrijk dat je gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt voor je honden, dus het is leuk om te lezen dat je dit zo ervaart 🐾✨
Bedankt voor je vertrouwen in Bitiba en voor het delen van je positieve ervaring. We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn!
Team Bitiba 💛
Correcte prijs en prima levering.
29 July 2026
Camille
Alveringem
Beste Camille,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze correcte prijzen en de vlotte levering 📦✨ We doen ons best om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden én ervoor te zorgen dat bestellingen snel en netjes aankomen.
Team Bitiba 💛
Uitgebreid assortiment en goed verpakt
28 July 2026
Susan
Dordrecht
Beste Susan,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons uitgebreide assortiment, de snelle verzending en de zorgvuldige verpakking van je bestelling 📦✨ Daar doen we het voor!
Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn 🐾💛
Team Bitiba 💛
Het duurt te lang voor het geleverd wordt en de track en trace heb je ook niks aan.Producten op zich zijn wel prima.
Charles
Rotterdam
Beste Charles,
Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de levertijd en de trackinginformatie 😔📦
We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht en de track & trace niet de duidelijkheid biedt waar je op rekent. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
Fijn om te lezen dat je wel tevreden bent over onze producten 🐾😊. Tegelijkertijd nemen we je feedback over de levering en communicatie serieus, aangezien we weten hoe belangrijk het is om goed geïnformeerd te blijven over je bestelling.
Team Bitiba 💛
Mijn hondje is daar goed me
Bibiana Luypaert
Sint-Kruis België
Beste Bibiana,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en dat je hondje het goed doet met onze producten 🐶💛 Daar worden wij natuurlijk erg blij van!
We vinden het geweldig dat je jouw ervaring met ons deelt en hopen je ook in de toekomst te mogen voorzien van de producten die jouw hondje nodig heeft 🐾✨
Team Bitiba 💛
Als ik iets bestel heb ik het snel in huis
margreet hagens
Hoogkarspel
Beste Margreet,
Bedankt voor je geweldige review! 😊
Wat fijn om te horen dat je bestelling altijd snel in huis is wanneer je iets bij ons bestelt 📦✨ Dat is precies de service die we onze klanten willen bieden.
Bedankt voor je vertrouwen in Bitiba en voor het delen van je positieve ervaring. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 🐾💛
Met vriendelijke groet, Team Bitiba 💛
Ik heb zeer goede ervaringen met Bitiba, de prijs,ovolging en levering is helemaal ok!
Kristien Broos
Smodderpotstraat 7,3293,Diest
Beste Kristien,
Bedankt voor je geweldige review! 😊
Wat fijn om te horen dat je al lange tijd zeer goede ervaringen hebt met Bitiba. Het doet ons plezier dat je tevreden bent over onze scherpe prijzen, de duidelijke orderopvolging en de levering 📦🐾
Jouw positieve feedback is voor ons de mooiste beloning en motiveert ons om elke dag opnieuw de beste service te bieden 💛✨
Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn!
Altijd snel geleverd Duidelijke website Top
24 July 2026
Susan
Noordwijkerhout
Beste Susan,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering, duidelijke website en service 📦✨ Daar doen we het elke dag voor.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn! 🐾💛
Team Bitiba 💛
altijd correct optijd en de goedkoopste
22 July 2026
josephine
Langdorp
Beste Josephine,
Bedankt voor je geweldige review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en ons ziet als de goedkoopste keuze 🐾💰 We doen ons best om onze klanten scherpe prijzen, een vlotte levering en een betrouwbare service te bieden.
Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van je positieve ervaring. We hopen je nog vaak bij Bitiba te mogen verwelkomen! 💛
Team Bitiba 💛
De aanbieding was echt een aanbiedingvan een A- merk en zeer snel geleverd.
21 July 2026
Esther
Heemskerk
Beste Esther,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding 🐾📦 Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen wanneer een aanbieding ook echt een aantrekkelijke aanbieding is voor een A-merkproduct.
Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 💛
Team Bitiba 💛
Ruime keuze snelle bezorging.
17 July 2026
Marjon
Amsterdam
Beste Marjon,
Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en de snelle bezorging 📦🐾 Daar doen we het elke dag voor.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn! 💛
Team Bitiba 💛
bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen.
Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00.
Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%.
Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.
Herzog-Wilhelm-Strabe 12
80331 Munchen