Wij bestellen het eten voor onze hond, snelle en goede service!!
Beste Patricia, Hartelijk bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze snelle en goede service. We blijven ons best doen om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dankjewel voor jullie vertrouwen in ons! πππ Met vriendelijke groet, Team Bitiba π
Mijn bestelling wordt steeds binnen de 2 dagen bezorgd waarvoor dank !
Beste Ellen, Wat geweldig om te horen dat je bestelling steeds zo snel geleverd wordt! We doen er alles aan om onze klanten een vlotte en betrouwbare service te bieden, en het is fijn om te merken dat dit wordt gewaardeerd. Dankjewel voor je vertrouwen en je fijne review! π Met vriendelijke groet, Team Bitiba π
Steeds correcte opvolging bij problemen. Levering en klantendienst verloopt zoals het moet. Af en toe leuke koopjes en deals te vinden.
Beste Bibi, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat zowel levering als klantenservice naar wens verlopen. We blijven ons best doen om problemen altijd snel en correct op te volgen. Geniet van de leuke deals en bedankt voor je vertrouwen! π Met vriendelijke groet, Team Bitiba π
Bestellen is eenvoudig, het dierenvoer wat ik besteld heb goedkoper dan bij andere (online) dierenwinkels. Het wordt netjes en snel geleverd op het afgesproken moment. Ook het gemak van een zelf te bepalen abonnement waardoor ik nooit zonder voeding voor de hond zit is ideaal.
Beste Bianca, Wat fijn om te lezen dat je onze service zo waardeert ππΎ! Geweldig dat je het gemak van het abonnement, de scherpe prijzen en de snelle, accurate levering prettig vindt πΆβ¨. Dankjewel voor je mooie woorden en je vertrouwen β we kijken ernaar uit je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Ik bestel al jaren bij Bitiba Het is helaas nog niet gelukt om het abonnement in te stellen en ik vind het jammer dat ze wat duurder zijn geworden maar daarentegen nog altijd lager dan bij de dierenarts of in de winkel. Zeker met de toegepaste kortingen als je boven een bepaald bedrag besteld En ik spaar ook altijd voor β¬16 korting die ik 2x per jaar kan innen. Ik raad bitiba absoluut aan
Beste Mischa, Wat fijn om te lezen dat je al jaren tevreden bent over Bitiba ππΎ! Geweldig dat je onze kwaliteit, snelle levering en het spaarprogramma waardeert πΆπ±β¨. We begrijpen je opmerkingen over het abonnement en de prijsstijgingen β we doen ons best om onze service en prijzen zo voordelig mogelijk te houden. Dankjewel voor je vertrouwen en aanbeveling, dat waarderen we enorm! Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Ik heb een abonnement voor de levering van hondenbrokken om de twee maanden. Je word tijdig geΓ―nformeerd dat er een nieuwe levering komt en je krijgt een track & trace code. Nu ging het bij mij helemaal mis, een dikke week gewacht en er kwam helemaal niets. Contact opgenomen met klantenservice. Supersnelle reactie en kreeg de optie nieuwe levering of annulering van de bestelling. Ik ben super geholpen. Voor iedereen die twijfelt aan deze online shop. Ze zijn er ook als er iets misgaat.
Beste Astrid, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service ππΎ! Geweldig dat ons team je snel heeft kunnen helpen en een passende oplossing heeft geboden, ook toen er iets misging πΆβ¨. Dankjewel voor je mooie woorden en je vertrouwen β we hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Al jaren bestel ik voor mijn vijf katten en vooral de gevriesdroogde kip, die nergens anders te bestellen is, is favoriet.
Beste Reni, Wat fijn om te lezen dat je al jaren tevreden bent met Bitiba ππΎ! Geweldig dat je onze snelle levering en scherpe prijzen waardeert, en dat je katten zo genieten van de gevriesdroogde kip π±β¨. Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Binnen een paar dagen in huis, lekker snel
Beste Yvonne, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering ππΎ! Geweldig dat alles binnen een paar dagen bij je thuis is πΆπ±β¨. Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Zeer goed! Snelle levering en goede kwaliteit
Beste Helmi, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze snelle levering en goede kwaliteit ππΎ! Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling πΆπ±β¨. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Korrekt en op tijd
Beste Christianne, Wat fijn om te lezen dat alles correct en op tijd verliep ππΎ! Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling πΆπ±β¨. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Altijd goede service en op tijd geleverd.
Beste Regina, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en stipte levering ππΎ! Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling πΆπ±β¨. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Beste Justine, Wat leuk om te lezen β top en goedkoop, dat horen we graag ππΎ! Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling πΆπ±β¨. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Goede service, maar altijd ruimte voor verbetering. Pakketten mogen lichter verpakt... Denk aan de bezorgers en de klanten die een mindere gezondheid hebben.
Beste Agnes, Hartelijk dank voor je positieve woorden en je waardevolle feedback ππΎ. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! We begrijpen je punt over de gewichten van de pakketten heel goed β dat is een belangrijk aandachtspunt, zowel voor de bezorgers als voor onze klanten π¦. We nemen je suggestie graag mee en blijven werken aan betere, lichtere verpakkingsoplossingen. Dankjewel dat je dit onder onze aandacht brengt! π Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Gemakkelijk thuis bestellen wanneer je wil en je levering op tijd krijgen.
Beste Linda, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze betrouwbare levering ππΎ! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden β graag tot een volgende bestelling πΆπ±. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Ruime sortering en een snelle levering
Beste Elly, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons ruime assortiment en de snelle levering ππΎ! Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling πΆπ±. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Heel correct en komen hun afspraken na,heel tevreden
Beste Karin, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent ππΎ! Fijn dat je onze correcte service en scherpe prijzen waardeert β daar doen we het voor πΆπ±. Hartelijk dank voor je vertrouwen en tot een volgende bestelling! β¨ Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Voor een mooie prijs, een ruim assortiment snel geleverd. In combinatie met het abonnement zelfs alsnog voordeliger, en je kan het zelfs aanpassen wanneer je wil. Wie wil dat nou niet, voor minder gratis laten brengen.
Beste Jeroen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze prijzen, het ruime assortiment Γ©n de snelheid van levering ππΎ! Super dat je ook gebruikmaakt van het abonnement β flexibel, voordelig en gemakkelijk πΆπ±β¨. Dankjewel voor je mooie woorden en je vertrouwen in Bitiba! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Al een lange tijd fan van Bitiba. Ze hebben alles wat ik voor de hond en katten nodig heb, ik hoef zelf niet met zware spullen te sjouwen omdat het thuisbezorgd wordt. Daarbij de mogelijkheid voor een soort abonnement zodat je nooit zonder product zit en daar krijg je dan ook nog eens goeie korting extra op. Boven een bepaald bedrag nog eens korting en dan spaar je je kaart vol en mag je 16 euro uitgeven aan leuke dingen. Als je een keer wat verkeerd besteld wordt er gezegd hier zijn je centen en breng het maar naar het locale asiel. Wat een toppers toch!!!
Beste Cindy, Wat een geweldige review β dankjewel dat je dit zo uitgebreid met ons deelt ππΎ! Wat fijn om te horen dat je al zo lang tevreden bent en dat onze service, kortingen Γ©n abonnementsmogelijkheden goed bevallen πΆπ±β¨. En wat mooi dat je een verkeerd geleverd product aan het lokale asiel hebt geschonken β zulke klanten maken ons werk extra bijzonder π. Dankjewel voor je vertrouwen en je lieve woorden β we hopen je nog lang van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Altijd goed
Beste John, Wat fijn om te lezen β helemaal goed dus! ππΎ Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling πΆπ±β¨. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Wat een variatie aan producten en materiaal . Heel veel keuze in snacks en leuke speeltjes . Scherpe prijzen en snelle service ! Een aanrader β¦
Beste Steffie, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze variatie aan producten, speeltjes en snacks ππΎ! Fijn dat ook onze prijzen en snelle service goed in de smaak vallen πΆπ±β¨. Bedankt voor je aanbeveling β dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen via de website, een heel divers aanbod aan dierenvoeding en accessoires, een zeer snelle correcte levering en prijs-kwaliteit zit het zeer goed dankzij een leuke spaaractie gekoppeld aan je verschillende aankopen .
Beste Martin, Wat een prachtige review β dankjewel dat je dit zo uitgebreid deelt ππΎ! Geweldig om te horen dat je onze website, snelle levering Γ©n prijs-kwaliteit zo waardeert. En leuk dat je ook gebruikmaakt van ons spaarprogramma πΆπ±β¨. Fijn om te weten dat je bij Bitiba goed zit voor topservice β we hopen je nog vaak terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Aantrekkelijke prijzen! Mogelijkheid tot abonnement: - eenvoudig aan te passen - nog meer korting - en superhandig! Snelle levering! Groot assortiment!
Beste Gerdien, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met alles ππΎ! Fijn dat je onze aantrekkelijke prijzen, het handige abonnement, snelle levering Γ©n ons ruime assortiment waardeert πΆπ±β¨. Dankjewel voor je mooie woorden en je vertrouwen in Bitiba β we hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
prijs en kwaliteit is goed. snel en goede aflevering
Beste Richard. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze prijs, kwaliteit en snelle levering ππΎ! Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling πΆπ±β¨. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Goede service altijd hulpvaardig goede kwaliteit
Beste Joker, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en kwaliteit ππΎ! Dankjewel voor je mooie woorden en graag tot een volgende bestelling πΆπ±β¨. Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Snelle levering, altijd voorraad.
Beste Sylvia, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent ππΎ! Geweldig dat je onze snelle levering en constante voorraad waardeert πΆπ±β¨. Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Herzog-Wilhelm-Strabe 12
80331 Munchen
bitiba is dΓ© online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf β¬ 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf β¬ 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke β¬ 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van β¬ 16,00.
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.