Altijd goeie service!!

Ik bestel ondertussen al enkele jaren mijn honden- en katteneten op bitiba. Door op nabestellen te drukken heb ik in 123 weer mijn bestelling gedaan en komt die een paar dagen later toe! Nog nooit problemen gehad! Top top top

Super snelle levering

Goede producten voor mijn hond En veel betaalbaarder dan in dierenwinkels Bovendien vind mijn friese stabij alles heerlijk

Bitiba is top

Altijd een nette, snelle levering door Bitiba. Met een ruime keuze uit het aangeboden assortiment!

Goede service en snelle levering. Compliment naar de man die het bracht aangezien dat het best een zware vracht was.

Super vlees voor onze hond

Onze hond (kangal) is erg kieskeurig qua vlees heb verschillende soorten geprobeerd zoals lotgering maar wil het allemaal niet eten nu deze Rocco blikken en meneer vind het heerlijk.

Altijd betrouwbare levering voor de beste prijs

Ook als het hondenvoer niet aankomt omdat de zak kapot is gegaan, wordt er netjes een nieuwe zak geleverd en handelen zij dit zelf af met de vervoerder.

Ik ben een tevreden klant - houden zo.

Niettegenstaande de prijs van de, zeer goede, Intersand Classic cat litter, interessant was bij Bitiba, aarzelde ik een bestelling te plaatsen, vermits Bitiba met DPD, een problematische pakjesdienst, werkt: DPD had namelijk, een tijdlang, de vieze gewoonte de pakjes niet aan huis aan te bieden, maar rechtstreeks bij een afhaalpunt - afhaalpunt, wat trouwens bij elke frauduleuze levering verder van mijn woning verwijderd was - af te leveren. Het regende hierover klachten, op bijvoorbeeld en onder andere Trust Pilot, en Facebook. Uiteindelijk besloot ik toch te bestellen, maar drong er bij Bitiba op aan, DPD preventief aan te spreken over hun vieze gewoontes, om aldus te voorkomen, dat het pakket bij mij thuis afgeleverd zou worden: indien het naar een afhaalpunt gebracht zou worden, zou het retour gegaan zijn, wegens te zwaar om naar huis te dragen, en ik geen wagen heb. Bitiba nam mijn opmerkingen ernstig, wat zeker niet altijd het geval is bij internet dealers - ik twijfel er niet aan, dat het ook bij hen klachten geregend heeft - en het pakket werd mij correct geleverd: de paar recente leveringen van DPD waren correct, en ik hoop uiteraard dat ze niet weer in hun vieze gewoontes zullen vervallen. Ik was tevreden over de prijs van de producten, en de klantenservice, en de levering waren correct. Ik heb ondertussen een tweede bestelling voor 2x14 kg Intersand Classic cat litter geplaatst, en hoop dat ook deze bestelling correct geleverd zal worden.

Goede producten voor fijne prijs!

Erg blij met bitiba. Met 4 katten heb ik best wat spulletjes nodig iedere maand, en bij bitiba vind ik alles wat ik nodig heb voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Vooral de spaarkaarten ben ik erg happy mee. Ik geef best behoorlijke bedragen uit en heb een kleine beurs. Dan is het fijn dat die grote uitgaven beloond worden in de vorm van een gespaarde korting!

Top dierenwinkel

Bestelling altijd goed

Zeer prettig

Duidelijke website Goede service Snel vervoer

Kwam erachter dat jullie een stuk voordeliger zijn dan een andere shop waar ik mijn kattenbenodigdheden kocht. Tja dan is keuze snel gemaakt

Tevreden

tot zo ver allemaal positieve ervaring met Bitiba

Geweldige klantenservice

Uiteraard zijn de producten top en goed geprijsd maar wat ook belangrijk is wat gebeurt er als er perongeluk toch iets mis gaat Dan word het bij bitiba keurig en snel opgelost en zeer vriendelijk en dat geef ik een dikke 10

Zeer goede website. En zeer goede service

Slecht

Natuurlijk runderoren 100 stuks Slechte selectie van groot tot snippers waar de hond in stikt Niet aan te bevelen

Plannen wanneer je bestelling komt

Ik heb een abonnement op een aantal producten. Van te voren krijg ik mail dat ik die tot een bepaalde tijd nog kan aanpassen. Mijn abonnement zou woensdag verstuurd worden.na mij idee kan de bestelling dan klaar staan en die dag verstuurd worden. Dinsdag de week erop heb ik uiteindelijk de bestelde spullen gekregen. Je weet niet zelf wanneer de bestelde producten komen brengen . Nu een week na bestelling. DPD vind niet fijn dat ik niet thuis ben en ik ook niet want kan dan de enorme pakketten ophalen bij een DPD punt die hier ook niet erg blij mee zijn. Bij mij neerlaten zetten heb ik een paar keer laten doen. Resulteerde in kapotte dozen en nu met het weer wat eraan komt natte dozen Het zijn enorme pakketten ( hondenbrokken) Mailen bellen naar jullie heeft geen zin jullie hebben het druk. naar mijn inziens zou het logistieke proces beter moeten kunnen. Ik kan de paketten in bezorging ook niet in de app veranderen. Ze komen wanneer ze komen. Enorm vervelend. Ik was er zelf vanuit gegaan de producten op vrijdag of zaterdag bezorgd te krijgen.

Hier kon ik vinden qat onze katers nodig hadden na een blaas steen operatie Betaalbaar en onze katers vinde het voer droog zowel.nat heeelijk

Gewoon top

Ik heb nu al meerdere keren besteld via bitiba en zal ik in de toekomst ook vaker doen. Niet alleen kan je vaak goede aankopen doen gezien de prijs maar ze zijn ook vlot in hun service en leveringen

Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik bestel 1 tot 2 keer per maand bij Bitiba voor mijn 3 katten. Bitiba biedt een ruim assortiment en de prijzen voor dezelfde goederen zijn lager bij Bitiba dan bij hun concurrenten. Men kan punten sparen voor extra korting, dat ik ook mooi meegenomen. Als er problemen zijn met de levering of met de producten zelf, wordt er een passende oplossing, compensatie aangeboden.

heel goede ervaring top

ik word altijd snel en keurig geholpen en de service is erg goed want als ik er niet uit kom dan bel ik naar ze en dan lossen zij mijn probleem meten op en het dieren eten is wel voordeliger dan elders dat is heel belangrijk met vr groet

top

correct

Super blij met de service en assortiment

Goede keuzes en prijs is oke

Snelle levering heel fijn bedrijf!!

Had laatst een verkeerde zak brokken gekregen 1 telefoontje en zeer snel de juiste zak brokken ontvangen. Met de nieuwe zak brokken kreeg ik 10-%korting op de volgende aankoop. Top service !!!!!!!

Altijd betrouwbaar

Als ik bestel weet ik zeker dat het product snel geleverd wordt. De klantenservice is ook altijd goed bereikbaar en behulpzaam.

Zeer snelle bezorging. De hond was erg blij met de kwaliteit van het voer.

Zeer snelle bezorging. De hond was erg blij met de kwaliteit van het voer.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.