Beste prijs en heel vlug geleverd.

Na jarenlang bestellingen gedaan te hebben bij Zooplus.nl ben ik overgestapt naar Bitiba om mijn bestelling te doen. De reden hiervoor was dat mijn 2 laatste bestellingen door hen geannuleerd werden. Op onze vraag waarom hebben we nooit een antwoord gekregen.Dit risico wou ik niet meer lopen en dus bestel ik nu via jullie.Tot nu toe zeer tevreden over de leveringstijd en de beste prijs/kwaliteit'.

Klantonvriendelijk

Bestelling gedaan 50 euro. 2e bestelling komt niet moet eerst betalen. Al jaren klant. Bestel voor ruim 200 euro per kwartaal. Contact gezocht nou annulering van bestelling zo gebeurd. 2e bestelling kattenbakvulling komt ook niet want staat ook op gereserveerd door openstaand bedrag van wel 50 euro. Maar mail sturen ho maar. Goedkoop is duurkoop dat blijkt! Zeer klantonvriendelijk!! Ga naar Zoo plus veel betere service!!

Altijd snelle levering van de bestelling

Mijn bestelling is altijd in orde en snel geleverd

Super service!

Heel goede service!! Heel tevreden en mijn hond ook :) !

matige service

Bitiba is goedkoop en soms is goedkoop duurkoop. Het bestelde natvoer blijkt niet in de smaak te vallen bij de katten, om retournering gevraagd. Krijg alleen een bericht dat de pakketdienst komt ophalen en verder niets meer. Het geld staat ook nog steeds niet op mijn rekening. Weet ook niet of ik volledig terug zou krijgen (inclusief aangebroken verpakking). SLECHT!!!

Shesir smal en medium adult hond

Ik bestel de Shesir brokjes bij Bitiba, sws voordeliger en snelle levering! Mijn dochter en mijn zussen bestellen nu ook hier!

Vrij tevreden

Het versturen van de bestelling had iets sneller gemogen. Ik kreeg wel netjes een mail dat de levering vertraagd was. Ik ging op vakantie en door de latere levering zou ik niet thuis zijn. Ik geb via de bezorgservice dd datum kunnen verplaatsen. Verder nette prijzen bij Bibita. Een tevreden klant

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Alles wat netjes op tijd geleverd

Topp

Jammer dat er wat vertraging was met leveren. Maar verder alles prima in orde!

Super service

Ik heb 4 wekelijkse levering, je krijgt vooraf bericht of er nog iets bij geleverd moet worden of je nog genoeg hebt of het uitgesteld mag worden. Ook iedere 4 weken als de prijs anders is is dit netjes aangepast ik vind het super fijn dat ik er zelf geen omkijken naar heb.

ik twijfelde wat om te bestellen omdat ik ook wat negatieve reviews zag passeren, maar ik heb het toch gewaagd. En daar ben ik heel blij om!! Alles snel en vlotjes geleverd zoals besteld. Helemaal geen onaangename verrassingen dus zeker het herhalen waard!

Goede prijs en heel snelle levering ! Zeer tevreden.

Prima ervaring, goede service, nette prijzen!

Produkten komen goed aan,goede prijs voor produkt

geweldig

netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en goed ingepakt

Goede levering

Snelle levering, genoeg keuze ook voor dieren, die niet de standaard voeding kunnen/mogen nuttigen. Ik besteld graag bij bitiba( zou wel graag willen weten hoe ze aan deze bedrijfsnaam zijn gekomen). Ook het punten sparen is fijn. Dus...alles oké

Correcte aflevering netjes bezorgd

aanrader

In 1 zin: bitiba= betaalbare kwaliteit!

Geweldig goede ervaring, met zeer snele levering

Mijn ervaring is uitstekend. De zending kwam super snel. Verder was alles in goede orde. Ik weet dat dit bij transport bedrijf ligt, maar heb al zeer vaak bij ander website's besteld, en kreeg dan gescheurde zakken. Een doos met kapotte zakken en halve zak losse brokjes in de doos is niet fijn. Verder was de prijs van produkten ook heel goed.

De Seresto kattenbandjes waren vlug binnen en we hebben ze gelijk bij onze 4 katten omgedaan. Over 8 maanden bestellen we ze weer bij Bitiba, daar zijn ze het goedkoopst.

Fijne dierenwinkel

Ik bestel al een tijdje bij Bitiba. Tot nu toe hebben zij bijna altijd de goedkoopste prijzen. Ook dat je zegels kunt sparen bij je bestelling en de 3% en 5% korting vind ik goed. Gewoon top! Minpuntje de levering duurt een aantal dagen.

Snelle levering en kwalitatieve producten

We kopen al enkele jaren bij bitiba op aanraden van vrienden. Het is belangrijk dat onze kat het beste krijgt, vooral het eten, en dat is te zien aan de ingrediënten en hoe snel haar bakje leeg is. Service is ook snel en je spaart punten met elke aankoop.

Bestelling lekker snel in huis

Veel assortiment en voor een goedkopere prijs dan in de winkels. Ben zeer tevreden met Bitiba.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

webcare_nl@bitiba.de

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.