Votte levering

De bestelling wordt door Bitiba erg vlot geleverd

Prima kwaliteits-prijsverhouding. Snelle levering en een fijne site.

Goede service en snelle levering

Ik bestel regelmatig bij Bitiba. Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Als er problemen zijn word het snel en goed opgelost.

Aanrader

Ik had hier een Knaagdierkooi gekocht.Maar al snel zat hier een gat in.Ik had dit aangegeven en gevraagd of ze ook losse onderdelen verkochten. Helaas deden ze dat niet. Maar ze konden het wel vervangen en kreeg gelijk een nieuwe kooi toegestuurd!!Die er de volgende dag al was!! Bedankt voor de redding! En super klanten service!! Zeker een aanrader! (Wel oude kooi retour gestuurd)

Kwalitatieve ingredieënten en puppy is er goed mee

Blinkende vacht, goeie samenstelling, puppy blij

Slechte service bij klachten

Ik hen een bestelling gedaan,welke niet compleet geleverd is. Ik hen inmiddels al een keer of 3 via de mail foto's moeten sturen van wat ik wel had tot het verpakkingsmateriaal aan toe. Kennelijk geloven ze niet dat er iets mis kan gaan. Voorlopig heb ik nog steeds niet wat ik besteld en betaald heb. En weer wordt gevraagd om foto's. Bagger!

Dit artikel al lang gezocht en gevonden

Na jaren zoeken dit artikel gevonden bij bitiba top product Zal zeker later weer bij bestellen.

Snelle levering en goedkoper als ergens anders

Gemakkelijk, leuk en snel

Ideale webshop: gemak bij bestellen, veel keuze, levering conform afspraak en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Heel snelle levering van lekker kattenvoer dat in België niet te koop is in de meeste supermarkten

soms goed soms slecht

bitiba en zooplus zijn èèn. de producten zijn over het algemeen zeer goed. in klantvriendelijk (eigenlijk diervriendelijkheid) valt het soms wat tegen. een kong speeltje (piepende eend) werd met losse snavel bezorgd. de hond was erg sneu toen deze de eend zag, maar niet kreeg. meteen bitiba klantenservice foto gestuurd en gesproken. zouden nieuwe opsturen. na een aantal dagen mail ontvangen. eend was niet voorradig. nu dat kan er bij mij niet in. besteld bij bitiba, komt van zooplus. op papier worden ze nog via beide verkocht. staat haaks op ontvangen mail. jammer.

al oude klant

Wat een groot prijsverschil! Bij jullie was ik bijna 10 euro goedkoper uit met een zak hondenvoer dan elders. Echt heel fijn :-)

ze vinden het lekker

het katten voor vinden ze heel erg lekker

Snelle levering voordelig prijzen.

Snelle levering, lage prijzen en moet er een keer iets terug omdat je wat verkeerd besteld hebt een goeie retour regeling. Top geregeld.

Super webstore

Ik bestel hier al een tijd mijn benodigdheden voor de katten. En ik kan zeggen dat de service geweldig is! Al een paar keer problemen gehad met dpd ivm levering, waar de bezorger geen zin heeft om mijn pakket naar boven te brengen en ik dus steevast een melding van niet thuis krijg. Gemeld bij Bibita en die hebben het opnieuw verstuurd met een andere vervoerder. En ook supersnel! Echt een heel geweldige klantenservice wat ze daar hebben zitten. De kattenbaksteentjes die ik daar bestel zijn hier niet in de winkel te vinden. Ruime assortiment en makkelijk om te bestellen. Een aanrader dus!

De beste webshop voor huisdieren

Sinds ik Bitiba ben tegengekomen (10-2017) kijk ik nooit meer ergens anders voor mijn kattenvoer en sinds een jaar ook vissenvoer. De bestelling wordt altijd zeer snel geleverd alleen daarom verdienen jullie al 5 sterren! En de prijzen zijn hier zoals het hoort te zijn en dan hebben jullie de standaard korting, en de spaarkaart daar bovenop. Ideaal als het eigenlijk financieel wat minder goed uitkomt. Ga zo door en zolang jullie bestaan en ik huisdieren heb zal ik bij jullie blijven bestellen en jullie webshop bij andere dierenliefhebbers aanraden.

Groot assortiment, scherpe prijs, snelle levering, en zeer attente service

Enkele bestellingen geplaatst bij Bitiba. Ze hebben een groot assortiment, met verschillende prijsklassen. Levering next day; geen gedoe. En belangrijkst van alles is dat ze echte dierenliefhebbers moeten zijn. Helaas is onze hond overleden voordat zij het gekochte voer kon eten. Dat voer wilde ik retourneren. Bitiba kwam met een zeer attente reactie met sterkte wensen en met een creditering van de aankoop. En ze vragen de aankoop niet retour, maar stellen voor dat we deze schenken aan bijv een dierenasiel. Dit maak je zelden mee; wat een troost in vervelende tijden.

Uitstekend!

Er was iets mis met de betaling van mijn eerste bestelling bij bitiba. Ik werd heel goed geholpen via de mail. Snelle reacties, maar ook daarna de volgende dag mijn bestelling ontvangen..super blij met de service en ook mijn Katten zijn hartstikke blij mee :) :) and Last but not the least...Super Duper goeie prijzen, daar doen we voor TOCH! ;) ECHT EEN AANRADER! 100%

Goedkoop en snel thuis

Bitiba is goedkoper dan haar concurrenten. En na 1/2 dagen is het al thuis!

goed verwerkt

een goed ervaring.

Snelle levering, prima product.

geweldig

snelle levering en precies wat ik ook besteld had.

Prima prijs

Hondenbrokken van Advance gekocht. Hier het goedkoopst en snelle levering.

Helemaal volgens de gemaakte afspraken !

Bestelling plaatsen was duidelijk! Alles was overzichtelijk en goed te volgen ! Alles volgens de gemaakte planning gegaan ! Helemaal goed!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.