Mooie makkelijke drinkfontein

De drinkfontein ziet er mooi uit, is makkelijk schoon te maken. Rustig stromend water. Maakt weinig geluid. Helaas vinden mijn katten het niet fijn en gaan ze toch liever voor de andere catmate drinkfontein.

Zeer snelle en correcte levering

Goede ervaring, ik werd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en er werd snel geleverd.

Netjes en goed verpakt

Snelle levering op de bestelling goed ingepakt en beschermd zodat mijn hondenvoer kuipjes niet indeukten. Netjes bezorgd

Gemakkelijk bestellen, wel erg duur; katten smullen ervan.

Na het voortijdig overlijden van onze Ragdoll Jengi (hij was pas 3,5 jaar) en enkele maanden eerder onze Damian (uit asiel), een nieuw speelmaatje gezocht voor onze Heilige Birmaan Calisto en gevonden in Dolce. Die kreeg speciaal voer. Dat kochten we dus maar voor hem. Het was wel 1,5x zo duur als het andere voer dat we tot nu toe steeds kochten. We hebben meteen voor een half jaar besteld. Ook onze andere katten vinden het heerlijk.

Dik tevreden

Bestellen en de betaling ging gemakkelijk, was snel geleverd, volgende keer ga ik zeker weer bestellen, duurt even, want ik had nogal veel besteld, maar ik heb 5 hondjes, dus het gaat best snel. Ook erg tevreden van het voer, de hondjes vinden het heerlijk, en de brokjes niet al te klein, perfect.

Goede prijzen en goede leveringservice!

Geen woekerprijzen voor honden en kattenbrokken, ben zeer tevreden voor de snelle levering altijd.

Een snelle bezorging en duidelijk overzicht daarvan En top kwaliteit voer voor mijn hond

Makkelijk besteld en snel bezorgd TOP

Overzichtelijke site Snel gevonden wat ik zocht en ook nog goedkoper dan andere. Je kan als je wilt een abonnement nemen op het voer dan krijg je het nov goedkoper Super. Levering ging echt snel ben echt tevreden volgende keer weet ik waar ik bestellen moet

Goede ervaring

Een snelle bezorging van ons bestelde product. Fijn dat deze website ook een spaarsysteem aanbied met korting.

Snelle levering, goede producten en vriendelijke online service

Heel goede eerste ervaring. Ik doe zeker een volgende bestelling

Snelle levering, mooie producten en fijne prijzen. Spullen goed verpakt.

Super service

Ze zijn bij Bitiba heel behulpzaam en zeer creatief in oplossingen als het even tegen zit. Alle hulde voor dit team! Ik ga daar weer bestellen!

Supersnelle service

Altijd supersnelle service, goede kwaliteit. Mooie aanbiedingen.

Ik heb mijn bestelling positief ervaren

Het bestellen was gemakkelijk en ook voor de meest lagere prijs. Het was snel op de post en netjes afgeleverd. Het zou leuk en een verassing zijn om bij elke bestelling een kleinigheidje erbij te doen.

Snelle levering en voor herhaling vatbaar

Jammer dat verzending lang duurt

Jammer dat verzending lang duurt

Werd op tijd geleverd en goede kwaliteit steentjes.

Perfect en snel

Perfect en snel geleverd precies zoals omschreven. En bij elkaar goedkoper dan in een dierenwinkel met wat ik besteld had. Poezen (3) allemaal weer blij. Een aanbeveling waard ook de meldingen via de email handig en correct.

Goede en snelle service

Producten zijn zoals omschreven en afgebeeld. Snelle levering. Makkelijk contact te leggen met klantenservice en goede afhandeling van vraag.

Scherp geprijsd en snel geleverd.

Helemaal ok

Aantebevelen

Snelle service en klantvriendelijk

Webshop helder, goede prijs, snel geleverd en prima verpakt!

Super snelle levering van fietskar.

Geweldige fietskar voor mijn honden precies als op de foto. Super snelle levering. In 1 woord geweldig

uitmuntend

Voordelig en ruime assortiment en snelle bezorging. nog nooit wat te klagen gehad.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.