Uitstekend op alle gebieden

Ik bestel al een tijd mijn kattenbakstenen bij Bitiba en altijd wordt er keurig en snel geleverd. Voor mij de reden om niet over te stappen naar een andere dierenzaak.

Top fietskar en prima verpakt

Wij hebben via jullie een Hafenbande hondenfietskar aangeschaft. Prachtige kar, ziet er niet alleen mooi uit maar is ook degelijk afgewerkt. Tevens was de kar al bijna afgemonteerd en was het eenvoudig om de wielen en een paar beugels te monteren. Tenslotte was de prijs van de fietskar heel scherp t.o.v. andere aanbieders en was de kar uitstekend verpakt en snel geleverd.

Perfect!

Altijd super snel bezorgd en onze Cees is heel erg blij met zijn voer ...hij vind het erg lekker allemaal!♡

Goedkoop groot assortiment, vriendelijke service

Een zeer groot assortiment en vriendelijke service Heel interessante aanbiedingen en beslist concurrerende prijzen. Als je de spullen niet direct de volgende dag nodig heb, kan ik dit bedrijf zeer aanbevelen. Ook het spaarprogramma is heel aantrekkelijk.

super service

snelle levering en goed ingepakt vriendelijke bezorgers prijs van de producten is ook goed

Gewoon goed!

Producten snel en onbeschadigd ontvangen. Helaas kon ik niet achteraf betalen. Hopelijk wordt dit bij een toekomstige bestelling wel mogelijk.

Kan niet beter! Mijn bestelling goedkoop en snel binnen! En spaar ook nog eens voor korting!

Ook als er iets verkeerd gaat zijn jullie er voor de consument

Netjes op tijd, goed verzorgd, en als zelfs de bezorging fouten maakt lossen jullie het op door hun fouten op te lossen en ons toch het bestelde te bezorgen, toppie, zeer tevreden

Goede webshop

Levering op tijd, krabpaal mooi stevig!

afspraak nagekomen

Goed werk, graag zo doorgaan

Vage bedoening

Wat een vage bedoening . Mijn kat gebruikt dieetvoer wat niet overal verkrijgbaar is . Omdat de prijs aantrekkelijk was en er ook nog een extra korting overheen ging vond ik het het proberen waard ook omdat ze betalen achteraf aanboden dus zonder risico.....krijg ik anderhalve dag later een vaag vreemd mailtje of ik het even over wil maken op de bankrekening in Munchen en dat ze daarna pas gaan verzenden ....uhm hou het lekker ik ga wel naar de concurrent. Dier en klant onvriendelijk!

snelle levering en goed verpakt!!!

mijn ervaring met Bitiba verloopt altijd zeer tevreden, snelle levering,goed verpakt. Ik bestel meestal 2x per maand voor onze hond

Snel en netjes

Heel veel besteld. Snelle levering. Goed ingepakt..

Alles prima voor mekaar

Ruime keuze. Hebben wat ik nodig heb voor mijn Franse bulldog tegen éeen scherpe prijs en goede service.

Snel en betrouwbaar

Mijn bestelling bleek bij aflevering niet juist te zijn. Na een telefoontje is de.bestelling de volgende dag herstellt. Goede service .

Super en snelle levering

Overzichtelijke webshop. Snelle bezorging

Steeds correcte service

Ik bestel al enige tijd bij Bitiba en dit verloopt steeds stipt, correct en vlot

alles verliep prima en snelle levering.

zeer goede eerste ervaring,een aanrader.

Snel in huis voor een lage prijs

Super service, in al zijn facetten!

Zowel de informatie alsook de service na verkoop is transparant, dit is een voorbeeld voor andere, bedankt Bitiba, van een tevreden klant. Verlinden Chantal

grote kattenbak.

Kattenbak werd snel en prima verpakt geleverd. Was als beste geprijsd in Nederlland.

Betrouwbaar

Netjes ingepakt en duidelijke communicatie over de levering.

Scherpe prijs en prima levering.

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle Levering

Levering geleverd volgens afspraak. Zeer tevreden.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.