Prima betrouwbare webshop

Ik vond direct waar ik naar op zoek was. De prijs voor het voer was enkele euro's goedkoper en we kregen we ook nog 2 kilo gratis bij. De bezorging kwam 2 dagen later al en betaling kon netjes na ontvangst van de zending. Perfecte service.

Ik zou zeker en vast bitiba aanraden. Hier vind je de laagste prijs en snelste service. Dit word mijn vaste winkel!

Veel keuze en vlotte service

Ik vind bij Bitiba een ruime keuze aan voeding voor katten aan een goede prijs en de bestelling wordt snel geleverd. 't Is wel soms zoeken om de juiste producten te kunnen selecteren.

Goede service en spaarplan top

Op tijd en netjes verpakt

Geweldige bedrijf met fijne site!

Ik bestel al lang bij Bitiba en het gaat altijd goed! Prijzen zijn scherp en levering snel. Oja… en je spaart ook nog voor korting! Wat wil je nog meer :)

Positieve kennismaking met deze winkel.

Bij het vergelijken van de online prijzen, kwam ik bij Bitiba uit. Deze biedt producten voor de beste prijs aan vergeleken met andere winkels. Er is een duidelijke website met omschrijving van de producten, een goede levering en leuk dat je kortingen kan ontvangen en nog punten spaart ook.

Goede kwaliteit producten voor lage prijzen.

Ik bestel nu al een aantal maanden eigenlijk al mijn voer,snacks en andere benodigdheden voor mijn hond bij Bitiba en ben uiterst tevreden. De producten bevallen altijd goed en de service is ook zeer goed. Het enige minpuntje wat ik zou kunnen bedenken is dat sommige producten niet altijd leverbaar zijn, maar dat valt prima op te vangen door ervoor te zorgen dat je altijd wat extra voorraad in huis hebt. Waar ik ook erg over te spreken ben zijn de snelle leveringen, abonnement mogegelijkheden, kortingen, spaaractie, gratis bezorging, de optie om achteraf te betalen en communicatie over leveringen. Al met al is Bitiba wat mij betreft zeker een aanrader!

Lang leve Bitiba

De producten werden keurig geleverd en waren zeer voordelig wat de prijs betreft. Heel tevreden!

Snelle levering en achteraf betalen.

Het gene wat ik besteld had voor mijn kat werd keurig en snel bezorgd. Via een mailtje kon ik achteraf betalen wat ik erg fijn vind. Na de betaling kreeg ik een keurig bedankje hiervoor. Ik vind Bitibi een betrouwbare site waar je goedkoper je voer kan kopen dan in het winkelcentrum. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goedkoper dan de speciaalzaak, snelle levering.

Snelle levering, goedkoper dan de speciaalzaak. Dus negeer ik alle folderreclame en bestel bij jullie.

Onze 2-maandelijkse bestelling gaat altijd goed, zodat onze bouvier nooit is ondervoed!

Dit bedrijf kwam op ons pad en nooit problemen mee gehad!

Goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit geleverd

Goede en correcte levering

Mijn eerste bestelling bij bitiba werd snel en correct geleverd. De prijs en kwaliteit van het geleverde is ook prima.

Beste en voordeligste online dierenspeciaalzaak

Bitiba is iets voordeliger dan Zöoplus. Bestellingen worden snel bezorgd via PostNL of DPD koerier. Ruime keuze in nat- en droogvoer, snacks, speeltjes, accessoires van vooraanstaande en duurzame merken. Fijn dat het assortiment vaak aangevuld wordt met gezonde graanvrije en biologische producten. Jammer dat het merk Milbemax wormenkuur alleen te koop is bij Zooplus. Klantenservice is top! Mocht verpakking gescheurd zijn door DHL koerier Thierry, die smeet met mijn paketten, dan krijg ik het opnieuw toegestuurd, mits op voorraad, of vergoed. Als je 16 zegels hebt gespaard, ontvang je een kortingscode ter waarde van € 16,00 !!

Goede service en je kan ook sparen voor kortingen dat is altijd fijn

Alles is correct verlopen !

Supersnel geleverd, goede communicatie !

scherpe prijzen, goede service

Scherpst geprijsde online dierenwinkel, veel keuze, goede service bij retouren. Eerste bestelling werd niet supersnel geleverd (DPD), maar was geen probleem. Tweede bestelling had ik met een dag (postNL).

Goede ervaring

Goede ervaring bij eerste bestelling

Goede prijzen en fijne winkel

Voor een zeer goede prijs de honden brokken kunnen kopen die ik altijd heb voor onze labrador.

Top !

Zoals altijd, makkelijk bestellen en snel in huis !

Goede prijs, snelle levering!

Duidelijke website, goede aanbiedingen, snelle levering! Echt een aanrader!

betrouwbaar, groot assortiment en snelle levering

Fijne site met veel keuzes. Ga er zeker vaker bestellen.

Slecht te late levering en is schuld van andere

Weer een bedrijf die beloftes doet over volgende dag leveren en dan na bijna een week pas leveren, Pakket geweigerd en elders besteld, 14.41 pakket retour vandaag ontvangen door bitiba en ze zeggen keihard zwart op wit dat ze niks ontvangen hebben en dat 14 dagen kan duren. dus even bellen met ze we gaan het vandaag aan u terug betalen na mijn uitlating over posting met mijn ervaring ik moet wel rekenen dat dit 1-2 weken kan duren want ze moeten het vanuit Duitsland overmaken. Ik koop in Nederland, dat zij het met een Duitse rekening doen is niet mijn probleem en ook ovremaken uit Duitsland is vandaag voor 14 uur overmaken en staat er vandaag nog op en na 14 uur zou het er morgen moeten staan. Ook hebben ze nu al meerdere keren mijn bank gegevens gevraagd per mail per telefoon etc ze zijn daar echt aan het traineren en willen niet mee werken, Ook zou ik pas over 14 dagen een email ontvangen met de vraag terug storten of nog iets kopen HAHAHAHAH nog iets kopen, in nog geen 100 jaar, en hoevaak moet ik aangeven terug betalen ik betaal bij bestellen dus verwacht ik bij retour zenden ook minimaal binnen 2 dagen mijn geld terug Dus als je hier besteld vraag duidelijk naar levertijd etc want op de site morgen geleverd klopt niet

Ik wou dat ik deze site eerder had ontdekt! Scherpe prijzen, supersnelle levering en goede produkten. Ik kan zo heel veel tijd en geld besparen!

Super snelle levering en prima prijs

Goedkoop en snelle levering

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.