Goede ervaring mee gehad

ik heb een husky en die had moeite met eten heb wolf van wilderness geprobeerd. En nu gaat het goed.

Makkelijk bestellen, snel geleverd tegen een lage prijs

Bestellen op de website gaat eenvoudig. Daarnaast is de keuze groot in artikelen en ook in verpakking. Zo kun je eenvoudig bij bedrag van gratis levering komen. Binnen enkele dagen was alles keurig geleverd. En tegen de laagst beschikbare prijs

Snelle levering met goede prijs

Prima online shop met kwaliteitsproducten en levering volgens afspraak

Aantrekkelijke prijzen, snelle levering, kortom mijn favoriete shop!

Mijn ervaring is dat bibita een goede concurrent is met scherpe prijzen Levering verloopt altijd super zodat ik weet dat mijn katten nooit zonder brokjes zitten.

Helemaal top

Ik heb er geen andere woorden voor als helemaal top . Altijd netjes geleverd volgens afspraak

Top levering correct en prijzen zijn top

Correct geleverd Prijzen zijn top

tevreden!

Snelle levering, ruim aanbod en eerlijke prijzen.

Super afhandeling

Zeer snelle en correcte levering. Zeer tevreden over de geleverde spullen.

Snelle goeie service

Mijn bestelling werd heel rap geleverd. Enige minpuntje is retour sturen, je kan dit niet in 1x volledig afhandelen. Je moet wachten op reactie van hen om je etiket te kunnen afdrukken, al gaat dit ook allemaal vlot.

goede producten tegen een goede prijs

wat leuke spulletjes aangeschaft voor de grasparkieten en een paar broedblokken besteld. Fijn dat de prijzen hier niet zo hoog zijn.

Nette prijzen en snelle levering. Top! Heb meteen al een andere bestelling gedaan.

Super snelle goede service

Top snel geleverd raadzeker aan om hier je dierenbenodigdheden te bestellen

Perfekt

Makkelijk, snel en goed. Dit is een aanrader voor online shoppen

Erg goede service

Voor eerste keer besteld en erg tevreden. Ik had per ongeluk verkeerde item besteld en kon heel gemakkelijk retourneren en kreeg onmiddellijk mijn geld teruggestort. Daarna opnieuw besteld en alles werd zeer snel geleverd. Prijzen zijn lager dan bij andere winkels, zeker met de korting bij grotere bestellingen en de spaarkaart. Echt een aanrader dus,

Aanrader!

Overzichtelijke site, artikelen zoals voorgesteld, scherpe prijzen en vlotte levering ook in België. Alles correct, betrouwbaar en voordelig. Aanrader!

Een aanrader

Heel primA

Heel tevreden

Heb voor de eerste keer hier iets besteld,zal zeker nog vaker iets bestellen.

Zeer tevreden.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle bezorging. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Ik ben zeer tevreden. Top!

Geweldige service

Nadat mijn bestelling kwijt geraakt was bij de vervoerder, had ik de volgende dag al de nieuwe bestelling binnen. Kortom hele goede service

in verhouding goedkoop

zou beter zijn als je bijv een zak voer van 15kg besteld en wat kleine verpakkingen met bijv kattengras, snackjes etc. , de verpakking/doos anders zou worden ingepakt. vaak zijn de kleinere verpakkingen geplet door de grote zak van 15kg. zijn nog wel bruikbaar maar is toch niet zoals je t verwacht, (inmiddels wel!,) daarom vaak maar aparte bestellingen waardoor je toch wel weer die verzendkosten hebt.

Leuke voerbakjes gezien voor de poes. Zijn idd zoals op de foto. Fijn iets op hoogte en ook het schuine gedeelte is fijn. Ze geniet er volop van

Heel tevreden

Heb deze site hier gevonden, en vind het heel goed van prijs en kwaliteit, snel geleverd. Juist de puppy doeken vind ik iets minder van kwaliteit, maar er zijn misschien nog andere soorten. Verder heel tevreden !

lekker goedkoop

duidelijke website, zelfde voeding als bij de dieren arts maar dan voordeliger, goed verpakt en goeie berichtgeving over de verzending, zeer tevreden.

Heel tevreden

Ik kocht een traliehek voor een mooie prijs, het werd snel geleverd, goed verpakt, duidelijke website en het is kwalitatief een goed product. Kortom ik ben heel tevreden!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.