adequaat

duidelijke communicatie en doet wat het beloofd.

Zeer tevreden,goede service ,beste prijs misschien 1 opmerking jullie pakjes komen afwisselend met post nl of dpd wel als ik mijn voorkeur hierin mag geven kies ik post nl

Zeer goed.

Goede prijzen en een snelle levering.

Geweldige webshop.

Sinds mijn hond Billie in mijn leven kwam, ben ik direct gaan zoeken naar een webshop, omdat winkelen voor mij nogal moeilijk is en kijk zo kwam ik terecht bij Bitiba.... nog steeds doe ik mijn bestelling daar gewoonweg omdat het makkelijk is en men er steeds kan rekenen op een snelle levering, dank daarvoor en doe zo verder!!!

Snel prijsbewust

Super snelle levering!

Superrrrr snelle levering! Helemaal top! Ons hondje heeft een gluten allergie, goede producten die makkelijk te vinden zijn op de site! Niet onbelangrijk...... voeding is bijna 10 euro goedkoper!!!!!

Een prrrrrrrrrrrrr ervaring

Zeer snelle levering en een goede prijs voor 120 zakjes Felix. Met 5 katten die er zot van zijn willen zij natuurlijk meer maar moeten even wachten voor de volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Ik en mijn katten

Voordelig, snel, makkelijk

Heel voordelig, snel, makkelijk, veel keuze.

Super tevreden!

Steeds correcte levering. Voordelige prijzen, veel keuze. Track & trace. Extra korting bij grotere bestelling en via het sparen van punten. Tevreden! Ben al meerdere jaren klant.

Prima ervaring,zeer snelle levering!!!

Prima ervaring en een zeer snelle levering!! Bedankt Bitiba!!

Interessante aanbiedingen en snelle levering.

Correcte en snelle levering. Zeer aanbevolen bedrijf !

Bestelling geplaatst en binnen 2 werkdagen in huis. Ook spaar je voor kortingen en dat is helemaal fijn.

Eerlijk bedrijf met leuke actie's

Eerlijk en betaalbaar.Fijn dat je punten kan soaren en dan ook nogeens kortingen krijgt.1x wat mis gegaan,1 belletje en het werd zonder problemen opgelost.Veel keuzes en ook prima verpakt.Top!

Super vlugge levering van het bestelde produkt!

Aangenaam verrast door prijs en vlugge levering! Goedkoper dan ergens anders. Een aanrader voor iedereen.

Uitstekende webshop

Deze webshop is mijn favoriet want : uitstekende en diverse keuze in artikelen, mooi gestructureerde en duidelijke webpagina's, correcte scherpe prijzen en ook heel opmerkelijk : een snelle levering. Daarbovenop ook extra kortingen voor klanten en een puntenspaarsysteem. Doe zo verder Bitiba!!!

PRIMA

Zeer snel en correct geleverd , zeer goede prijs , goede en stevige verpakking in kartonnen doos en geen schade aan de zak met voer . Ik kom zeker terug als mijn hondje dit voer binnen heeft . Deze prijs kan ik in België nergens krijgen en...... thuis gebracht . Doe zo voort !!!!

Aanrader

Goede prijs vlugge afhandeling

Parfait

Bon prix et livraison rapide, que demander de plus? Il y a également un grand choix de produits

Supertevreden

Al dikwijls besteld bij Bitiba en al telkens supertevreden geweest. 1 keer werd de bestelling niet afgeleverd en na contact op te nemen met hen, werd het direct opnieuw verzonden. 2 dagen later, hadden we het pakket. Ik doe er bijna alle bestellingen voor mijn huisdieren.

Snelle levering en het abonnement is geweldig. Je krijgt op tijd een mail met wanneer de volgende levering is. Je hoeft zelf niet in de gaten te houden wanneer je weer eten moet halen voor je beestjes

Mijn hond vind de brokken lekker. Werd snel geleverd.

Levering niet binnen gestelde termijn maar na contact volgende dag ontvangen

In eerste instantie werkte mijn link naar DHL niet waardoor het pakket niet traceerbaar was. Na 5 dagen nog niets te hebben ontvangen een email gestuurd. De bereikbaarheid op email was hoog en binnen een dag een antwoord. Gevolgd door een follow-up de volgende dag en mijn pakket na 1,5 dag alsnog ontvangen. Nette service en ga zeker nog een keer bestellen.

Snelle levering , goede producten niet altijd de goedkoopste

Snelle levering, goede producten, niet altijd de goedkoopste

Goed bedrijf

Bitiba is een goed bedrijf. Veel keuze van goede kwaliteit producten. Redelijke prijzen en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering

Correct

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.