Alles ging goed

Levering en communicatie ging zoals gepland

Goede klantenservice

Makkelijke site om te bestellen, binnen 1 week bestelling binnen. Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk. Grote verpakkingen handelbaar verpakt, dmv banden om de doos heen.

Top bedrijf

Veel keus uit verschillende producten en merken voor een betaalbare prijs. Duidelijke product uitleg en online site. Erg tevreden over het op de hoogte brengen van weer bestelbaar artikelen. Heel tevreden voor snelle en goed verpakte levering.

Dit bedrijf heeft een klantenservice waar menig bedrijf een voorbeeld kan aannemen.

Via deze weg willen wij de klantenservice een dikke pluim geven. De afhandeling van een zoek geraakte levering hebben zijn zonder problemen opgelost ook al was het hun fout niet. Namens onze dieren hartelijk bedankt hiervoor. Een dikke 10+ hebben jullie zeker verdiend. Met vriendelijke groet, Familie Janssen

Veel keuze en snel netjes geleverd! Super fijn ! Als we dan een tip/idee moeten geven: Misschien wat kleinere dozen. Passendere verpakkingen. En al die omverpakkingen zijn toch ook niet nodig.

Prima service. Zou nog beter voor ons worden als ze ook hondenvoer van het merk Wolf zouden voeren.

Perfecte bestelling

Ideale site voor bestellen hondenvoer. Extra mooi dat je nog een keer korting krijgt bij grotere hoeveelheden. Klasse!!

Uitstekend in prijs en levering

Bedrijf is snel met leveren en goed in prijs kwaliteit verhouding

Informatieve en duidelijke website, goede producten, snelle afhandeling van bestelling en levering.

Mijn kat vlekje is er gek op

Mooi en stevige krabpaal een pronkstuk in mijn huis

Prima geregeld gaat allemaal heel soepel

Overzichtelijke website , scherpe prijzen en goede service met snelle levering

Goede prijzen en snelle service

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs voor de producten die ik nodig had voor mijn ratten.

Snelle levering, nette prijs.

Prima verpakt en snel geleverd.

Goed,snel en goedkoop

Snelle levering en voor een goede prijs

Zeer snelle levering en de goedkoopste die ik kon vinden!

Goedkoopste product en de volgende dag al in huis. Wat wil je nog meer?

Bestelling is door Bitiba snel geleverd.

Zoals verwacht mooi op tijd

snel geleverd voor een uitstekende prijs

Gewoon supersnel , en goedkoop geleverd

Snelle levering en zeer goede prijs

Dit was mijn eerste bestelling wegens aanschaf nieuwe hond uit het asiel. We hadden eerst een kleine zakje gekocht in de lokale winkel en daarna op internet gezocht, omdat er bij ons geen kleine zakjes aanwezig waren. Hier ben ik op deze site terecht gekomen en nergens een gustigere prijs kunnen vinden. Ook de levering ws behoorlijk snel, maandag besteld, woensdag geleverd. (2x10kg).

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering!

Besteld , betaald en ontvangen. Zo moet het !!!

Prima, snelle service

Keuze uit veel artikelen. Snelle levering.

Goede en snelle service.

Voor het eerst een bestelling hier geplaatst en ik zal zeker hier vaker een bestelling plaatsen. Snelle en goede service!

Zeer scherpe prijs en razendsnelle levering

Mijn eerste bestelling bij Bitiba, op basis van de scherpe prijzen die ik op internet had gezien. Ik was even in verwarring over het aanmaken van een account. Dat wordt geadviseerd op de website, maar hoe ik ook zocht, ik ontdekte nergens hoe dat moest. Uiteindelijk bleek dat pas te kunnen na het plaatsen van de bestelling, waarna overigens keurig gelijk de korting werd toegepast. Het zou handig zijn als dit op de website erbij werd vermeld, dat scheelt wat zoekwerk. Maar ik ben enorm tevreden, de bestelling werd werkelijk bliksemsnel geleverd (nog sneller dan werd vermeld). De beste prijs die ik tot nu toe gezien heb, complimenten!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.