top

erg tevreden snelle levering

Prima service, informatie over betaal mogelijkheden voor nieuwe klanten mag wel duidelijker! Prijs is goed!

Snelle levering, en altijd kwaliteit.

Ben dik tevreden, en de hond geniet iedere maaltijd, en zij is al jaren op en top gezond. Dit al komt door de kwaliteit prodrukten van bitiba.

Goedkoop,vlugge levering. Top

Een vriendin vertelde me dat zij haar dierenvoeding bij Bitiba bestelde. Ze was vol lof. Dus bezocht de website en was aangenaam verrast door de prijs. Plaatste een bestelling die 's anderens daags al geleverd werd. Ik vertelde het onmiddellijk over de website aan mijn zoon. Hij gaat de volgende keer ook op Bibita bestellen. Ik ben zeer tevreden. Jullie verdienen de vijf sterren. Top.

Uitstekend!

Scherpste prijs uit een ruime sortering. Mooi op tijd geleverd!

Mijn pakje is vlug geleverd en met Post-Nl, dit is voor mij een pluspunt en jullie zijn de voordeligste

Goeie servise

Snelle service, altijd op voorraad, super tevreden!

We bestellen altijd ons hondenvoer bij Bitiba; snelle levering, altijd ruim aanbod van producten, veel aanbiedingen, scherpst geprijst van alle (web)winkels. Kwaliteit perfect! Sinds we Bitiba ontdekt hebben, nooit meer voor een andere winkel gekozen!

top

goed en snel ontvangen

Eerste ervaring met Bitiba was veelbelovend!

Enkele weken geleden een Britse Korthaarpoes aangeschaft die zeer kieskeurig is v.w.b. haar voedsel. Op de website van Bitiba vond ik een ruim assortiment aan speciaalvoer die bovendien ook nog eens sterk geprijsd is. Bestelling geplaatst en deze werd binnen 24 uur geleverd met een extra welkomstattentie. Poes en haar "personeel" zijn erg tevreden. Vanwege deze positieve ervaring zal ik voortaan het kattenvoer nog uitsluitend bij Bitiba doen. Chapeau!

Makkelijke web-site (zeer belangrijk!)

Ik heb goede ervaring met bestellen. Geen moeilijke web-site om te bestellen Wat ik belangrijk vind. Als ik bestel is het de volgende dag in huis. Nooit problemen gehad. De prijs licht iets goedkoper dan bij andere wat ik ook aantrekkelijk vindt. Wij zijn tevreden. Top bedrijf ga zo door.

Verwachtingen overtroffen!

Voor onze pup waren wij op zoek naar geschikte brokken n.a.v. dat hij de oude brok niet meer wou eten. Naar wat zoekwerk naar een geschikte (gezonde) brok kwam ik terecht op de site van Bitiba. De brokken van Taste of the Wild hadden mijn aandacht getrokken en vanwege de heldere duidelijk omschrijving van wat de brok betreft heeft dit de doorslag gegeven om dit te bestellen. Onze pup vindt de brok verrukkelijk en eet weer als nooit te voren. De levertijd en service was hierbij ook perfect!

De allerbeste prijzen bij Bitiba uiteraard !

Ik blijf klant bij Bitiba en ik raad deze firma ten zeerste aan, ook een ruime keuze voor kat en hond !

Snelle levering, mooie prijsjes. Onze 2 dierenkindjes zijn blij o

Goede service, correcte prijzen, snelle levering.

Zeer klantvriendelijk

Ik had een verkeerde hondenkleed besteld ik hoefde deze niet terug te sturen en de door mij betaalde bedrag werd terug gestort op mijn rekening? In tussen een andere honden kussen besteld (voor in de bench) en daar ben ik zeer tevreden over en ook mijn hond. Prima service. Louis Uriot P.s het verkeerde hondenkleed gedoneerd bij het asiel.

Goedkoopste

Goedkoopste van allemaal met goede service

Bitiba heeft altijd een mooie prijs en aanbiedingen. De communicatie verloopt altijd prima en de bestelling heb ik snel in huis. Al jaren klant en een echte aanrader!

Al een paar jaar bestellingen zonder problemen.

Elke bestelling wordt vlot en steeds op tijd afgeleverd.

Al een paar jaar bestellingen zonder problemen.

Elke bestelling wordt vlot en steeds op tijd afgeleverd.

Betaalbare prijzen

Over het algemeen zeer betaalbare prijzen en een goede service, mocht er onverhoopt iets mis gaan.

service top top top

door plots overlijden van onze lieve hond hadden we nog 2 zakken voeding staan deze zijn netjes zonder enige moeite terug genomen zeer vriendelijke service en ook medeleven betuigt dan ben je echt met het welzijn van de dieren bezig en als ook zeer correcte levering ik denk (ben daar zeker van)dat velen hier een voorbeeld aan mogen nemen(in alle sectoren trouwens) nogmaals bedankt voor de service aan heel het bitiba team mvg dirk en familie

Snelle service!

Producten waren heel snel verzonden! Alles netjes ontvangen en de prijzen zijn top.

Ik ben helemaal tevreden!

Duidelijk en snel

Bestel al jaren bij andere dierenvoerzaken. Kwam recent uit bij Bitiba, Was kompleet verrast. Uitstekende prijs kwaliteit. Gelijk besteld en binnen 24 uur bezorgd. Top.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.