Snelle verzending, goed verpakt.

We hebben fietsmand Basil besteld voor onze teckel. Het bestellen gaat makkelijk en de verzending is snel. De mand was goed verpakt. We zijn er blij mee..en ons hondje ook ;-)

Zeer scherpe prijzen en makkelijk te bestellen

Prima webwinkel met zeer scherpe prijzen en ruim voldoende assortiment. Bestellen gaat makkelijk en je spaart ook nog voor extra korting. Het enige minpuntje zou zijn dat ze geen ontwormingstabletten hebben en dat je daar naar een andere webshop moet want anders heb je alles bij 1 webshop

Zeer tevreden over producten en levering

Snelle levering en producten in goede staat Aan te bevelen

Uitgebreid assortiment voor katten, scherp geprijsd, goede service, snelle levering !

Ik bestel altijd bij Bibita voor mijn diabetes kat. Ze hebben een goed assortiment (voor alle katten), goede aanbiedingen en scherpe prijzen! Verder krijg je altijd netjes een e-mail wanneer het geleverd wordt. Ik ben blij dat Bibita zoveel keuze heeft.

snellen en corekte levering

zeer goede ervaring

Website overzichtelijk, ruim assortiment, niet duur, snelle levering

Goede artikelen, zeer snelle levering

Ruime keuze, gemakkelijke bestelling, zeer snelle goede levering

scherpe prijs en prima communicatie

mijn 2 vragen werden heel snel beantwoord, de website is overzichtelijk, de prijzen heel scherp, levering met correcte informatie !

Snelle levering en breed assortiment.

Mijn kat heeft dieetvoeding nodig. Helaas is hij erg kieskeurig en wil ook veel variatie. Bij Bitiba is veel keus in dieetvoeding voor een goede prijs. Tevens een snelle levering.

Producten snel geleverd en keus genoeg. Ik heb kattenvoer besteld. Kocht ik altijd via de dierenarts. Ben erg tevreden over het snel kunnen kiezen wat ik wil hebben en snelle levering. Gaat sneller/makkelijker dan bij dierenarts.

Goede service.snelle levering

Niet duur.snelle bezorging

heel tevreden en heel snelle service

ziet er heel mooi uit en zeker confortabel voor de hond zeker een aanrader.prijs kwaliteit zeker tevreden. voor deze prijs kan je nergens zo een kussen kopen

Geweldige service

Geweldige service goed advies beter kun je het niet hebben

Snelle levering en goede producten

Eerste keer dat ik heb besteld bij Bitiba, omdat onze kat dieetvoeding moet gaan gebruiken. Als de voorraad weer moet worden aangevuld zal ik zeker weer hier bestellen.

Easy

Makkelijk te bestellen.

Snelle levering en goedkoop

Bestel altijd voor mijn honden royal canin brokken. Super kwaliteit en snel geleverd aan de voordeur. Je hoeft dus zelf niet te sjouwen. Bestel ook accessoires voor de honden en goede service!!!!!! Je kan ook punten sparen.

Goeie prijs en tijdig geleverd.

Niet altijd nodig om binnen een zo korte termijn te leveren.

Snelle levering en zeer scherpe prijzen

Ik bestel al jaren bij Bitiba , altijd snel geleverd en echt de goedkoopste!

Super !

Vlotte service, stipt en zonder problemen. Veel keuze mogelijkheden en fijne deals.

Super goede service koop alleen nog maar bij bibita!

Alles is naar verwachting bij bibita.

geweldige sevice

geweldige service lekker voordelig en het word keurig aan de deur afgeleverd en een super verpakking

Bitiba is tot nog toe het goedkoopst.

Snelle levering, ik ben vaak het goedkoopst uit met bitiba. Goede producten.

Zeer snelle en correcte levering top

Snel geleverd en netjes geprijsd

Ik ben op zoek gegaan, want ik vond de prijs bij een andere leverancier echt aan de maat. Toen kwam ik Bitiba tegen, op zich was ik voorzichtig, maar toch een bestelling geplaatst om te proberen. Wel recensies gelezen en die waren lovend. Dus gedaan. En zeker heel erg tevreden. De spullen worden in stevige dozen geleverd, alles is netjes ingepakt en de volgende dag al in huis.

Zeer goede kwaliteitsvoer en snacks

Zowel het voer als de snacks zijn hier megapopulair bij mijn vier rescue hondjes

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.