Vlug en vlot geleverd. Prijzen om waw van te zeggen. Katten zijn ook heel tevreden met de produkten.

het product is goed tegen een goede prijs.

het product is goed tegen een goede prijs. maar is niet geleverd conform melding. heb verschillende dagen langer gewacht.

zeer goede service en vlotte aflevering

door mij werd een zak Royal canon besteld. de bestelling werd vlot en snel afgewerkt

Super service en snelle levering.

Zeer goed, snelle levering. Zeer correct.

Toppie

Veel keuze, goedkoop, goede kwaliteit en goede service.

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering goed product

Snel geleverd en kwaliteit!

Goede producten voor een prima prijs, snel geleverd. Heel tevreden

Goede levering en snel

Duidelijkheid bij bestelling

Top service!

Ik bestel hier al een tijdje, tot nu toe geen nare ervaringen gehad. Snelle levering, goede inlicichtingen over de voorraad (geven een seintje via de mail) en natuurlijk de beste prijzen! Gewoon top!

Alles verloopt prima en aan een goede prijs

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Bench voldoet helemaal aan de verwachtingen. Stipte levering.

goede prijs kwaliteit

Ik heb een krabpaal besteld en ben er uiterst tevreden van. De leveringstijd valt mee en heb het er voor over om enkel dagen langer te moeten wachten vermits het hier het goedkoopste was.

alles prima

snelle en vlotte levering , schappelijk in prijs , zeer content !!

Goedkoop en snelle levering

Goedkope producten en snelle levering zeer fijn. Alleen zou ik graag een betere klanten service willen. Als ik een klacht heb zou ik niet weten waar ik terecht moet komen.

Super .

Heb ik grote pak papegaaien voer besteld . Snel krijg ik mijn bestelling . Open ik verpakking en dacht ik ups verkeer aan grote zak staan prestige en ik besteld exotisch fruit . Contact met klantservice gehad , snel regelen . Voer 15 kg komt ophalen en hetzelfde dag krijg ik andere. Open ik verpakking en opnieuw zie ik prestige . Deze keer heb ik zak open en daar zit exotisch fruit. Dus die eerste bestelling was ook goed. Bellen bij Klantservice mijn excuus zeggen. Was mijn fout en hun hebben grote geduld met mij. Ben ik echt tevreden en nu vaste klant . Hoef ik niet meer elke week kleine zakken eten voor mijn papegaaien kopen en makkelijk bestelen en heb ik die thuis en nog veel goedkoopste zijn die 15 kg verpakkingen .

Onze Kay is er zeer tevreden mee

Fijn product , onze hond ( witte herder ) vind het heerlijk lekker groten zak war we een maand mee doen Ruikt goed Marianne Besselsen

Rocco Top produkt

Onze Rottweiler benji-Boy, 12 jaar oud, eet nu al een tijdje Rocco Senior (nat voer) hij vindt het heerlijk. Ik geef hem over de dag verdeeld steeds een bodempje voer, een beetje geprakt. Omdat hij last van z,n maag heeft werkt dit nat voer geweldig goed. de brokken die hij eerst kreeg hield hij niet meer binnen. Ik zie hem gewoon sterker worden, glanst mooi, en voor zijn leeftijd is hij nog lekker fit. Echt een aanrader.

Binnen een dag de bestelling in huis en het is altijd correct.

heel goed. De bestelling binnen een dag in huis. Het bestellen is ook heel eenvoudig en veel leuke aanbiedingen.

Voordelig kopen, nette levering

Voordelige keuze, levering in nette verpakking. Verzending duurde een paar dagen, maar misschien dat dat toeval is.

Grote keuze

Grote keuze, (meestal) snelle levering. Enkel bij zware verpakkingen komt er veel extra bij waardoor het duur wordt qua verzendingskosten.

Tip top in orde . Vlugge afhandeling .

De beste prijs

Heel tevreden van, heel lage prijs ook. Enige-puntje is de levering die niet zo duidelijk was en 3 maal veranderde van datum. Maar anders top

Top !!!

Snel geleverd , voor herhaling zeker vatbaar !!!

De kattenbakkorrels zijn fantastisch. Van prijs uitstekend.

Het was de eerste keer dat ik bestelde.Bij ons in Belg is het hondeneten van royal canin veel duurder.Jullie website is heel duidelijk en de levering was hier snel.Voor mij komt er zeker nog een tweede keern

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.