Vlugge levering

Vandaag besteld en binnen de kortste tijd geleverd. Zeer te vreten over onze aankoop een zeker niet duur. We gaan zeker nog bestellen en aan alle dieren liefhebbers jullie aan prijzen

super snel

Snelle levering, goedkoop!

Scherpe prijs Ruim assortiment Snel

Goede, snelle service

Na bestelling netjes bericht en de bestelling was erg snel al in huis.

Nieuwe tevreden klant!

Onangs voor het eerst besteld. Groot assortiment tegen de meest scherpe prijzen. Volgende dag keurig afgeleverd. Bibita is een tevreden klant rijker!

Goede prijs en super snelle levering

Ik bestel al jaren bij Bitiba alles voor mijn 2 Ragdoll katten. Meestal krijg ik de eerst volgende werkdag mijn bestelling netjes verpakt aan huis geleverd door DPD en/of PostNL. Ik ben zeer tevreden over het assortiment van Bitiba. Wat ik alleen bij hun zuster firma ZooPlus moet bestellen zijn dier geneesmiddelen. Misschien heeft dit iets met wetgeving te maken.

Super!!

Mijn eerste bestelling, leuke prijs. Stuk goedkoper als bij Zooplus. Maar toch geleverd door Zooplus!. Goede kwaliteit. Poezen zijn blij!!!

Beste prijs !

Na wat speurwerk was de dieetvoeding voor onze hond hier het goedkoopst. Alles werd goed verpakt geleverd.

Een hele snelle levering

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De bestelling had iets vertraging maar dit werd keurig netjes doorgegeven. Producten kwamen goed verpakt binnen. Erg tevreden, ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle levering en info Spijtig en zeker teruggesteld na verbruik eerste. Bestelling

Kat is happy. Merger geurende bak. Of ook met de neutrale crystals maar zet zo blij geen geur van urine of ontlasting en alles kan netjes opgescheept worden [email protected]

Goed assortiment en snelle levering.

Snelle levering , goede prijzen

Voor herhaling vatbaar!

Gemak

Lekker snel en niet duur

Altijd weer goede prijs- kwaliteit

Ik ben heel blij dat ik deze site heb ontdekt. Altijd correcte afhandeling en goede opvolging.

Snel, correct en gunstige prijs!!!

Verrassend

Ik bestelde een klein eettafeltje vooor mijn hondje. Er stond vermeld dat dit op maat is gemaakt voor kleine hondjes. Toen ik het pakketje ontving was mijn eerste reactie " een flop. Is veel te klein". Tot mijn grote verbazing was mijn hondje het niet met mij eens. Ze eet daar heel graag uit. Goede hoogte en het eten kan zij gemakkelijker pakken omdat het niet meer weg kan schuiven. Ben dus supperbij met deze aankoop.

100%tevreden

Snelle levering en zeer goede prijs Direkt ook voor mijn kat en die van mijn zoon eten besteld top

Snelle service, goede prijzen...blije hond :)

Ik kan alleen maar zeggen, producten waren goed en snel verzonden. Stevig verpakt. Communicatie was snel en mijn hond is helemaal blij.

Goede afhandeling

Ik heb een zak Royal Canin kattebrokken gekocht en enkele doosjes nat voer. Dit arriveerde samen in 1 doos, waarbij de doosjes de zak kattevoer hadden beschadigd, zat een gat in. Een 10 kg zak, waar ik een hele tijd mee doe en waarbij de versheid nu niet meer gewaarborgd was. Email gestuurd en kreeg vlot een reactie met aanbieding van 30% korting. Ik had echter liever een nieuwe zak, want heb geen zin om halverwege de zak slappe brokken te moeten geven aan mijn kat. Ik kreeg wederom vlot een reactie, met de vraag foto’s te sturen. Dit direct gedaan en vervolgens een vlotte reactie terug met de aanbieding van 25% korting! Beetje vreemd al met al. Men is binnen het bedrijf blijkbaar niet op de hoogte van elkaars communicatie en zo waren er 2 medewerkers bezig met mijn klacht. Men bood excuses aan en er is een nieuwe zak brokken verstuurd. De oude hoeft niet retour, maar mocht ik doneren aan een asiel in de buurt!

Goedkoper dan elders

Levering duurt wat langer dan bij andere winkels maar verder helemaal top!

super

snelle levering en goed verpakt en redelijke prijs

Schandalig behandeld

We hebben een hok besteld op 6 juli voor onze ratten. Zou tussen 1 tot 3 dagen bezorgd worden. Echter was het vanuit Duitsland, dus duurde het 5 tot 8 dagen. Kan gebeuren. Via track & trace op DHL veranderde de status van de bestelling na meer dan een week niet. Na 2x bellen naar Bitiba is ons vertelt dat het vertraagd is wegens overstromingen. Begrijpelijk. Nog een week wachten. Op 30 juli het bericht: uw bestelling is geannuleerd!? Wij weer bellen. Geen idee hoe dit kon gebeuren. Vervolgens zou het hok opnieuw geleverd worden en zouden wij een bevestiging krijgen. Niets gehoord. Op 2 augustus weer bellen. Succes! Er waren er nog 6 op voorraad en het zou meteen verwerkt worden. Bericht dezelfde dag dat het product in het magazijn zou staan. 5 augustus de melding dat het product NIET VOORRADIG IS EN WORDT GEANNULEERD!? Weer bellen naar Bitiba op 6 augustus. Uitgelegd dat het hok nog voorradig was en we willen weten wat er gebeurd is. ‘’Nee meneer, deze hokken zijn gereserveerd voor klanten die het hok besteld hebben.’’ Blijkbaar als je een maand al wacht hebben klanten die het product na jouw bestellen voorrang!? ‘Echter kunnen we het hok wel weer leveren vanaf 9 september. BESTELD U HET DAN MAAR WEER OPNIEUW!!! Ik kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo slecht behandeld ben in. Nu wachten tot we ons geld (330 euro) terug krijgen. Bestel hier NOOIT MEER!

Tevreden

Snelle levering en voordeligste op internet.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.