zeer goed

steeds snelle service en de prijs en kwaliteit zijn zeer goed , hiervoor onze dank

Voor het eerst voeding besteld voor de hond, snel geleverd, gemakkelijk op te volgen via de track en tracé en een leuke korting! Meteen de app gedownload en zeker terugkerende klant!

Naar aanleiding van een defect ,heel snel opgelost

perfecto

scherpe prijzen voor de producten, duidelijke site, en exact op het afgesproken tijdstip geleverd!

Het voer wat mijn hondje eet is in de dierenwinkel niet te koop en moeten ze het bestellen en dan is het duurder en het duurd langer voordat ik het heb. Bij jullie is de levering snel en goedkoper en bovendien de zak van 8 kilo netjes thuis bezorgd.

Een verademing

Kwaliteitsvoeding kost voor onze diertjes kost veel geld maar dankzij jullie besparen we geld dat we kunnen besteden aan de rest van ons gezin. Een veradeling dus. Wij zijn fan!!!

Product was kapot geleverd,telefonisch contact gezocht met Bitiba en het is super opgelost!

perfecte service

heel uitgebreid assortiment en makkelijk besteld en heel snel thuisgeleverd

Super en snelle levering

Heb het al doorgegeven aan mijn vriendin

Beste prijs en snelle levering

De hondenvoeding voor onze pup is best wel prijzig en toen een keer gevonden bij Bitiba. Een pak goedkoper en de volgende dag ook netjes aan huis geleverd. De pup happy en wij ook!

Snelle levering, goede prijzen

Niks negatiefs over te zeggen. Goede scherpe prijzen, snelle levering en ook nog duidelijke communicatie over je status van bestelling. Gewoon TOP dus. Ga zo door Bibita !

Leuke aanbieding.

Voor het eerst een bestelling geplaatst, ben zeer tevreden over de bestelling. Leuke aanbieding kattenbak vulling. Netjes afgeleverd en verpakt. 8 x 4 ltr verpakking, had liever 5 ltr gehad maar die aanbieding kon ik niet vinden.

Snelle levering, goede communicatie

Super snelle levering, en een goede communicatie wat betreft de status van je bestelling.

zeer snelle levering.

Alles kwam snel binnen en compleet.

Geweldige service!

Altijd op tijd mijn bestelling binnen. En als het voorkomt dat het wat langer duurt word ik continu op de hoogte gehouden.

Het was de eerste keer maar alles was in orde

Super snelle levering

Makkelijke site en goede snelle service

Steeds goede, snelle service en goede prijzen

Steeds goede, snelle service en goede prijzen

Bestel al enkele jaren bij Bitiba tot volle tevredenheid.

super verkoper

bestel nu al een jaar of 3 daar en nog nooit problemen gehad makkelijk snelle levering ook naar belgie zou nergens anders meer gaan ook de keuze voor rashonden en bovendien een scherpe prijs

Kwaliteit

Ik krijg kwaliteit geleverd voor een goede prijs

Geweldig goede site bibita

Bibita is voordelig in prijs tegenover vele andere site zelfs goedkoper dan zijn concurrent, Houden zo!

Snelle levering, punt van verbetering is voortijdig aangeven dat de spaarkaart vol is

zie boven

super service

het was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb, jullie zijn heel voordelig en dan kan je nog de punten extra sparen waar je na verloop van tijd nog extra korting ontvangt Ik bestel zeker nog terug, maar kan nu een tijdje weg

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.