Prima service en snel

Prima eerste ervaring

Kort geleden voor het eerst een bestelling geplaatst bij Bitiba. Er was ruime keuze in artikelen en ook voor een goede prijs. Het bestellen ging gemakkelijk en de levering verliep vlot. Al met al een prima ervaring, dus ik bestel vast nog vaker bij Bitiba!

geen minpunten !

De bestellingen en leveringen verlopen altijd vlot, geen opmerkingen. Tevreden klant. Ook de prijzen zijn oke vergeleken bij andere sites !

Super goed!

Ik kende bitiba niet dus ik heb vorige keer voor het eerst besteld. De levering was heel snel en ik heb daarom weer bij hen besteld, deze keer wat meer en weer is de levering super snel. De kwaliteit van het eten is ook heel goed, mijn hond is best moeilijk met eten, maar dit voer vindt hij heel lekker. Ik ga dus wat andere smaken uit proberen de volgende keer.

Snelle levering.

Ik ben pas klant geworden. Snelle levering. Alleen bezorger DPD laat te wensen over.

Super snelle levering, alles goed verpakt.

Uitstekend!

Bestellen gaat makkelijk, betalen met visa mogelijk, nette prijs, redelijk snel geleverd, je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer bezorgd wordt. Ik ben erg tevreden!

Erg blij met de producten!

Prima snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden. Producten netjes verpakt en zien er goed uit. Werken prima en erg blij mee! Verbeterpunt is dat de site en app heel traag zijn en soms zelfs helemaal niet laden waardoor het zoeken naar producten, laden van winkelmandje en bestellen lang duurde en ik een aantal keer alles opnieuw moest doen.

Altijd snel geleverd, goed verpakt

Zoals altijd was de bestelling binnen een paar dagen bezorgd. De producten zijn altijd goed verpakt. Niet zomaar in een doos bij elkaar gegooid, maar zo, dat ze niet in de doos rond rollen en tuimelen. De prijzen zijn ook altijd goed, de keuze enorm

Snelle levering, product zoals omschreven makkelijke site goede prijs kwaliteit verhouding

Goed en snel geleverd

Vlotte goede bediening

Bestelling ging vlot en prijs kwaliteit heel goed

Overtreft verwachting

Vlottere levering dan verwacht. Alles netjes verpakt.

Ik had mijn product snel in huis vlotte levering

Snel gevonden wat ik zocht, goedkoop en supersnelle levering!!

Alles wat ik zocht gevonden en besteld.

Heel content.

Goede app waar je makkelijk diverse producten kan bestellen voor je huisdieren. Veel variatie echt top!

Leuk speelgoed voor mijn katten

De speeltunnel is echt favoriet bij onze katten, als ze spelen is het meestal op of in de tunnel. Lekker verstoppertje spelen samen.

Snelle service en goede producten

Ik bestelde een huisje voor mijn kitten en wat speeltjes. Enorm blij met de prijzen, enorm betaalbaar!! Ook waren de producten snel in huis :)

Snel & goedkoop

Ik heb kattenvoeding besteld en vond het merk dat ik altijd koop voor mijn poezen nl Royal Canin hair & skin het goedkoopste bij Bitiba.nl en de dag erna had ik mijn bestelling al. Mooie service. Overzichtelijke site.

Altijd uitstekend

Altijd binnen de beloofde tijd.

Suoer snelle bezorging

Ik vind dat jullie snel en goede kwaliteit leveren

super

Snelle levering goede producten

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.