Goede kwaliteit en goede en snelle service en levering

Goede kwaliteit en goede en snelle service en levering

Snelle service, je word goed op de hoogte gehouden ivm versturen van het pakket. Als extra fijne spaarregeling.

snelle en correcte levering

Super tevreden met de hele service

Zowel de bestelling als de levering ging heel vlot.

Snelle levering en altijd genoeg voorraad

Het is fijn bestellen bij Bitiba. Altijd voorraad, snelle levering en hele goede prijs. Heel tevreden.

Snelle levering, mooi product

Ik bestelde een krabton en een feliway verstuiver en ik ben zeer tevreden, het is een mooie ton die past in de woonkamer. De katten moeten ze nog even verkennen en gewoon worden maar ik ben er zeker van dat ze binnenkort veel gaan krabben aan en slapen in de ton. Het was een zeer vlotte afhandeling en levering, 2 dagen na bestelling was de levering gebeurd (in België).

Super en snel

snelle en goede service

altijd snelle levering !

Goeie prijs - kwaliteit Vlotte levering

Ik had nooit eerder van Bitiba gehoord. Maar toen mijn vertrouwde dierenvoeding bij mijn vaste leverancier uitverkocht was zocht ik op het internet naar een andere leverancier en kwam zo uit bij Bitiba. Wat bleek.. zij waren NOG goedkoper en leverden NOG sneller!!! Ik ben overtuigd. Ook mijn volgende bestellingen zullen bij Bitiba zijn!

Betrouwbare webshop dierenwinkel met TOP klantenservice

Zooplus en Bitiba zijn mijn favoriete webshop betrouwbare leveranciers. Aanbiedingen, ruim assortiment kattengrit, graanvrij voedsel met hoog vis-/vleesgehalte, speeltjes, krabpalen, bodembedekking knaagdieren, enz. Complimenten voor coulance klantenservice! Blij met duurzame stevige ruime waterdichte draagtas voor transport van 2 katten of 1 hond. van 12 kg!

Bitiba prima, verzending DPD is een ramp.

Ik bestelde regelmatig via Bitiba of Zooplus. (1 bedrijf). Op 15 juni 2021 deed ik opnieuw een bestelling uitgaande van de normale snelle levertijd. Op 18 juni had ik nog niets ontvangen, kan iets vertraagd zijn want op 16 juni was hier het NK tijdrijden en was ons huis moeilijk bereikbaar. Ik ben maar is rond gaan bellen. Eerst met DPD, pakket was teruggestuurd naar Bitiba beschadigd. Helaas moet je er wel zelf achteraan om dit te vernemen, bitiba gebeld, levert opnieuw na mijn telefoontje maar weer via DPD en dus niet in het weekend. De hond heeft honger! Wij hebben hier meer problemen met DPD ervaren, vorige keer werd de bestelling in plaats van thuis 4 kilometer verderop besteld en kon ik het zelf op gaan halen…daar bestel ik niet online voor.. Sorry Bitiba, ik bestel niet meer als de bezorging via DPD is… ik kan hier bij bitiba geen keus in maken, de bitiba medewerker zelf ook niet zoals uitgelegd door uw medewerker in het telefonisch overleg… Nu maar snel opnieuw bestellen via topdierenshop.nl

Ik ben een zeer tevreden nieuwe klant!!!

Mijn bestelling is heel snel en netjes afgeleverd bij de buren. Ben heel tevreden en ze hebben een een nieuwe klant bij!

Zeer tevreden over (maat) hindernissen voor benchl

Zocht op internet naar een fijn kussen voor de bench van mijn hond. Echter kon nergens in de maat vinden van de bench. Gelukkig hadden jullie een kussen precies in de maat en ook nog een een fijn kussen en niet duur. Ben zeer tevreden!

Betrouwbaar en goede service!

De bestelling wordt steeds zeer vlug geleverd, daarbij is deze ook zorgvuldig verpakt. Wat betreft de prijs van hun producten zijn ze ook een van de voordeligste. Ik ben al jaren klant en heb nog geen klachten gehad.

Goed product snelle goed verzorgde levering

Al bij diverse leveranciers runderoren besteld, maar steeds geen goede prijs kwaliteit verhouding. Werd veel beloofd, maar voldeed nooit aan de verwachtingen. Nu voor de eerste keer bij bitiba besteld en helemaal top. Dit is een blijvertje....

Snelle levering in stevige verpakking en kwalitatief goede producten

Voor het eerst besteld. Zeer tevreden over de producten en levering. Volgende keer dat ik iets voor mijn huisdieren nodig heb, bestel ik hier weer.

Gewoon goed

Gewoon goed geleverd. Geen enkel probleem ondervonden.

nooit klachten, snelle levering en goede prijs

Ben al heel wat jaren klant en uiterst tevreden over bitiba

Top ervaring bestelling kattenvoer

Snel geleverd, goed ingepakt, lage prijs

Onze Boris vindt ze heerlijk!

Snelle levering!

Correcte afhandeling

Mijn eerste keer besteld : de voordeligste prijs, met snelle en correcte levering

jammer dat jullie niet reageren op een klacht

prijs, verzend snelheid is perfect. Maar er zat 1 item niet in de doos. Iets vergeten is menselijk. Niet reageren op de mail daarover is niet klantvriendelijk. Jammer

Slechte klantenservice

Foute levering, vervolgens maanden lang heen en weer gemail met betalingsherinneringen over betalingen die allang gedaan zijn.

We bestellen nu al een paar jaar bij bibita en het bevalt ons prima, helemaal nu je ook nog punten kunt sparen en een flinke korting krijgt,super.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.