Super fijne site

Goede service!

Klantvriendelijk.

Veel goedkoper dan bij dierenarts en dezelfde kwaliteit voer. Snelle levering.

Snel en goed geleverd. Erg goede prijs!

waardeloos

Een dikke week na het plaatsen van mijn bestelling nog geen levering ontvangen.

Uitgebreid assortiment.

We zijn erg blij met het grote assortiment hypo allergene snacks. Zo heb ik nog keus voor onze lastige eter.

Snelle en correcte levering.

Groot assortiment en goedkoop.

Snel, goedkoop en groot assortiment

Bestel elke maand bij bitiba en spaar zo ook nog voor 16,00. Kortom: uitstekend.

Eerste bestelling gedaan, alles super gegaan !

Eerste bestelling gedaan, alles super gegaan !

houdt zich niet aan afgesproken levertijden,waardeloos dus nooit meer

De eerste keer een bestelling gedaan van kattenvoer in een 13kg verpakking,zal binnen 3 werkdagen geleverd worden. Op de 4e dag werkte de track en trace nog niet,blijkt mijn bestelde voer ergens anders uit europa te komen en gaat dus nog minstens 3 dagen duren. Op de website tijdens het bestellen krijg je geen melding dat het bestelde product niet aanwezig is en dat het langer gaat duren krijg je ook niet te zien. Wel een mail met een track en trace van postNL die niet werkt met de mededeling dat jou pakket klaar staat om opgehaald te worden.

makkelijk te vinden op de site wat je nodig heb

hier is echt alles te koop voor je huisdier. ook speciaal voer volop. ben er ontzettend blij me.

Aanrader

Totaal geen op en aanmerkingen !

Gewoon duidelijk, goedkoop en conform bestelling

Zoals al meerdere malen, al het bestelde punctueel en goed verpakt geleverd. Prijzen zijn wat mij betreft absoluut concurrerend. Erg tevreden!

Snelle levering.

De bestelling is snel en correct geleverd.

Snelle levering en ruime keuze.

Bestellingen zijn zeer snel in huis en tegen scherpe prijzen. Ook in speciaal voer ruime keus. En goede materialen van bijvoorberld speelgoed.

Zeer goed, goede prijs, snelle levering

Zeer goed, goede prijs, snelle levering. Zoals het hoort!!

Heel tevreden!

Duidelijke website met veel keus, acties en een mooi spaarplan voor extra korting. Snelle levering, ook in deze corona-tijd en de levering was goed verpakt.

Snel en voordelig

Mooie voorraad, snelle levering en mooie prijs...

Top snelle levering, goede prijs en perfecte communicatie.

Top snelle levering, goede prijs en perfecte communicatie. Waarom zou ik er meer woorden aan vuil maken.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

De artikelen waren goed verpakt , de diertjes danken u

Tuigje besteld (en nog meer spulletjes) voor mijn border collie pup. Tuigje is van zeer goede kwaliteit. Snel gemakkelijk aan en uit te doen.

Een fijne levering waar je vertrouwd kan kopen.

Een fijne levering waar je vertrouwd kan kopen

Perfecte service

Allerlei spulletjes voor de 2 cockers besteld, om te eten, en konijnenoren etc. Super service, razendsnel in huis en ook de DHL chauffeur had het netjes voor de deur, in de flat, gezet, kwam hem beneden tegen. Ga dus niet meer naar de winkel en zelf sjouwen, dit gaat zeker sneller en is veel gemakkelijker. Ik blijf bestellen bij jullie.

Uitstekende webshop

De bestelling werd snel en correct geleverd het mooie van alles is dat het voer voor de hond ook nog goedkoper is dan de overige winkels. Ik ben zeer tevreden en blijf klant bij Bitiba ik zoek niet meer verder. Ook zal ik zeker bij mijn familie en vrienden reclame maken.

Grote sortering en snelle bezorgservice!

Ik kan hier alles bestellen voor mijn katten. Lgoede prijzen en leuke korting wat je kunt sparen. Tevens snelle thuisbezorging. Ben erg tevreden.

Gunstige prijs en vlotte levering.

Het door ons bestelde kattenvoer had een gunstige prijs en werd vlot geleverd. Goederen waren keurig verpakt. Communicatie richting klant was goed.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.