Prima Shop

Zooplus, maar dan goedkoper! Zeer tevreden! Puntje van aandacht is, producten beter te verpakken. Vaak kapotte dozen of zakken. Verder een zeer betrouwbare shop, met ruime keuze aan producten/artikelen.

Perfect geleverd

Grote keuze en de bestelling is perfect afgeleverd.

goede service en betaalbaar

Prijs is gunstig dus we blijven hier bestellen

Top-kwaliteitsproducten aan een scherpe prijs met zeer snelle levering.

Volledige tevredenheid

Ik heb voor het eerst iets bij Bitiba besteld en ben erg tevreden over hoe het allemaal is gegaan. Op de site makkelijk kunnen vinden wat ik wilde hebben. Je krijgt netjes een bevestiging van de bestelling, wanneer het is ingepakt, verzonden en via tracking van DPD is eenvoudig te zien, hoe laat je het pakket bij je thuis kunt verwachten.

Perfect verlopen

Vanwege de goedkoopste prijs op internet besteld via internet. 2 dagen laten de bestelling ontvangen

goede prijs en snelle levering

na wat zoekwerk kwam ik op deze site terecht waar ik ontdekte dat het kattenvoer hier het goedkoopste is, besteld en zeer snel geleverd.

Uitstekend!

Regelmatig bestel ik dieetvoer voor mijn katten. Snelle levering en stuk goedkoper dan bij de dierenarts.

Top kwaliteit en snelle en correcte levering !!

Het is de eerste keer dat ik besteld heb bij Bitiba. 1ste: Het is een zeer overzichtelijke website 2de: Er staat een zeer goede uitleg bij de voedingen 3de:Regelmatig kortingen 4de:goedkoper dan bij de dierenarts 5de: Zeer snelle en correcte levering. Blij dat ik deze website gevonden heb. Zal dit zeker doorzeggen aan al mijn dierenvrienden.

Snelle levering voor kleine prijsjes !!

Snelle en correcte levering elke keer weer.

Correcte en snelle levering, dus mij hoor je niet klagen! Toen mijn oudste hond in april overleden is, heeft klantendienst mij verder geholpen om de zak dieet korrels te kunnen terugsturen en te vergoeden.

Snel geleverd en in goede staat, prima kwaliteit

Bestel proces is simpel en goede communicatie over de voortgang van de bestelling.

Geweldig en snelle levering tegen een goede prijs

Grandioos

Vanuit je luie stoel bestellen. Snelle levering. Niet sjouwen. Als je zelf wat minder makkelijk uit de voeten kunt OF als je het jezelf graag makkelijk(er) maakt. Goede kwaliteit - prijs verhouding. Wat wil je nog meer? Dat ook die grote kattenbak verschoond wordt voor je? Nou... dat gaat te ver. Dat mag je uiteraard zelf doen. En dat heb ik graag over voor mijn kattenmeid.

Netjes en snel

Al twee keer iets besteld in één week. Beide keren snel geleverd.

Ze leveren snel, en als er wat is wordt dat netjes opgelost.

Waarom vond ik deze site niet eerder?

Ik kwam reclame tegen over 100 runderoren voor een fantastische prijs. Ca 27 cent per stuk is eigenlijk te mooi om waar te zijn dus eens wat reviews gelezen. Sommigen waren negatief, de maat zou te klein zijn maar na twijfel toch een eerste bestelling gedaan. En super enthousiast! Voor nog geen €80 ontving ik keurig en snel 100 runderoren, een kilo runderkophuid, 1,5 kg runderslokdarm en 10 kg diner. Alles in 1 doos dus geen gang vol verpakkingsmateriaal, best een voordeel! De honden zijn altijd wel blij als er voor hen een bezorging is maar ik was niet minder blij, geweldige kwaliteit en een mooie maat snacks! En de maat van de oren? Geweldig! Oren bestel ik normaal zelden, juist vanwege het grote formaat -ik geef ze liever dagelijks een kleiner oor dan maar af en toe een (te) grote die 10x zo duur is- en zo klein zijn ze niet, de maat is perfect en zelfs onze hap-slik-weg was er best een tijd zoet mee!

Keurig verpakt en attent gemaakt op een buiten Uw schuld vertraagde levering!

Schitterend

Goede prijs kwaliteit verhouding

Het is altijd leuk bestellen, het aanbod is zeer uitgebreid en steeds een snelle levering

Prima prijs van de producten

Een overzichtelijke website, en zeer snelle levering. Zeer tevreden een 10+ .

Vlotte levering

De webshop is makkelijk te gebruiken en overzichtelijk. Levering is vlot en je wordt per mail op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Prijzen zijn redelijk i.v.m. andere leveranciers.

Goede service en prijzen

Ik ben een tevreden klant

Zeer scherpe prijzen

Spijtig dat een aantal artikels al een tijdje niet in voorraad zijn. De prijzen zijn scherp en de extra korting is leuk meegenomen. Mijn bestelling werd snel geleverd en was degelijk verpakt. Bedankt!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.