Goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd goed verpakt!

Scherpe prijs. Altijd op voorraad en anders goed aangegeven. Ruim assortiment. Alleen DHL moet het beter doen. levert weinig geen of te laat info over de voortgang van de levering! Maar die verdient een eigen beoordeling!

Top website

Scherpe prijs en snel geleverd. Goed verpakt. Op naar de volgende keer.

Altijd snelle levering, bestel hier al meerdere jaren. Je wordt middels mail goed op de hoogte gehouden wat de status is van de bestelling. Laagste prijs voor wat ik dan bestel t.o.v. andere aanbieders

Veel keus,snelle levering

Makkelijk bestellen, veel keuze in merken en soorten voeding. Snelle levering, goede prijs. Hondjes zijn erg tevreden, baasjes dus ook.

Ik bestel graag bij Bitiba. Goede service en prijs kwaliteit ook zeer goed. Poesjes zijn blij dus ik ook.

Super sneller levering en veel goedkoper

Bestelling snel geleverd. En voor een fractie van wat je ergens anders betaald.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bestelling snel geleverd, goed en goedkoop en je kan van 1 ding veel meer bestellen , toppie!!!

Ik tevereden, onze katten nog meer!!

Super gemakkelijk, je kan in grotere dosissen bestellen!

Producten werden super snel en goed ingepakt geleverd. Zijn ontzettend tevreden over de lange lijn intussen al meerdere keren gebruikt om onze pup "los" te leren lopen en daarbij ook gelijk gebruik gemaakt van de hoes voor in de auto. Echt heel erg blij mee!

Prima aankoop gedaan!

Goede, snelle service.

super

alles ging heel makkelijk en werd snel bezorgt. daar houd ik van

Tevreden

Voor het eerst een bestelling geplaatst welke in uitstekende staat en vrij snel geleverd werd.

Toelevering, snel, goed verpakt, correct

Fantastisch!

Mijn eerste bestelling en alles kwam uitstekend in orde! Ik ben super tevreden met kwaliteit, prijs en zeker zo snel levering! Zeker, Bitiba heeft een nieuwe klant gewonen!

goede producten, eerlijke prijzen

Heb tot nu toe nog geen enkele slechte ervaring gehad met de producten van bitiba. Hond is altijd blij als het pakket komt.

Uitstekende online dierenwinkel

Het voer wat ik heb gekocht, Royal Canin main coon kitten scheelt enorm veel geld met andere webwinkels. Bestel je boven de 90 euro krijg je ook nog eens 5% korting. Plus gratis bezorging. Super mooi en meegenomen. Je bent een dief van je eigen portomonaie. Plus het assortiment is reuze. Ik kom zeker terug. Ik weet niet hoelang ik met 20 kilo doe met 2 main coon kittens. Maar ik bestel zeker weer bij jullie. Top web winkel.

Smullen geblazen...

Mijn kat knuppeltje smult van wat ik bij jullie gekocht jullie hebben er een nieuwe tevreden kattenklant erbij. Snel geleverd, erg tevreden.

Dik in orde

T zou nog fijner zijn als DHL mijn pakket bij niet thuis of niet snel genoeg bij de deur (afhankelijk van de bezorger) gewoon bij de buren zou afleveren. Net als Post.nl.

Zeer goed en snelle levering

Alles mooi verpakt en snel geleverd

Gewoon Goed!

Goede heldere informatie, betrouwbaar uitziende site, goede bezorgservice

Super snelle levering

Super snelle levering en alles in orde ontvangen!

Super tevreden

Voor de eerste keer besteld en super tevreden.Ook de site is heel overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden. Ze hebben een super uitgebreid assortiment in alle prijsklasses en merken. Bij ieder product een duidelijke omschrijving, vind ik zeer prettig. De bestelling werd snel geleverd, producten waren netjes verpakt. Wij zullen snel weer hier bestellen.

Zeer goede en zeer sneller service.

Zeer goede en zeer snelle service.

Snelle en top levering

Heel tevreden over de aflevering van de bestelling.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.