Super service

Het product wat ik heb besteld is precies zoals op de webpagina omschreven. Snelle levering en super verpakt

Iedere keer gewoon goed!!

Alles loopt zoals je verwacht en ook hoopt. Als iets even niet verkrijgbaar is, krijg je direct bericht wanneer het weer binnen is en dan ook binnen twee dagen heb je het weer in huis. Erg prettig. Zie geen enkele reden om ergens anders te kopen. En het voordeel wat je hebt qua prijs is ook nog mooi meegenomen. Ze zijn de goedkoopste, maar ook de beste.

Helemaal top

Snelle levering, scherpe prijs en prima kwaliteit

Heel snelle levering

Zeer positief, alles netjes verpakt en heel snel geleverd. Ook goed prijs/kwaliteit. En genoeg aanbod!

Voor het eerst besteld en heel tevreden

Veel keuze, leuke prijzen en snelle verzending. Wat wil je nog meer.

prima en snelle levering

Zeer vlotte levering en een mooi product . Wel met 2 personen inelkaar zetten advies .

Vlotte levering en aantrekkelijke prijzen!

Eerste aankoop bij jullie was zeker een meevaller. Vlot en perfect verlopen.

zeer uitgebreid assortiment voor katten en een snelle en Correcte levering, dikke pluim.een tevreden klant erbij

Nette snelle levering

Het was onze eerste bestelling en kennismaking met de kattenwereld en dit bedrijf. Zeer positief, goede prijs kwaliteit verhouding en netjes verpakt en snel geleverd. We zijn nog niet klaar met de uitzet voor ons katertje die half juni bij ons komt wonen, dus we komen zeker weer om nog wat te bestellen.

zeer correcte levering

Indien ik in de toekomst nog producten nodig heb zal dit zeker via jullie gaan. Heel vlugge levering en laagste prijs, dank u wel!

Uitgebreid assortiment: kwaliteit tegen een redelijke prijs

Ik ben al enige tijd klant bij Bitiba en ben altijd tevreden. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn aantrekkelijk. Er zijn ook staffelprijzen, dus hoe meer je koopt hoe voordeliger de prijs per stuk. De leveringen lopen voorspoedig en worden vooraf ook bekend gemaakt. En dan is er ook nog een spaarsysteem. Bij elke bestelling spaar je automatisch mee. Bij een volle kaart krijg je korting (tot wel €16,00!) op de volgende bestelling.

Topervaring !

Snelheid, correct, beste prijzen !

goede service

na een probleem met n geleverd artikel, gemeld via de site en gelijk responce en zeer netjes opgelost binnen paar dagen.

ZO ALS GEWOONLIJK SNEL EN ACCURAAT BEZORGD

goede levering en pretige samenwerking

Ik netjes bezorg

Als kom.op tijd bezorgen,ook netjes in dozen gedaan.

Ik had er nooit van gehoord,goede service

Ik heb ontvangen wat ik moest ontvangen,heel snel en goed verzorgd.een aanrader om daar te bestellen

Uitstekend!

Geleverd wat ik besteld heb. Was olk snel geleverd. Prima verpakt en voor een goede prijs.

Duidelijke website, snelle levering

Prima, duidelijk en professioneel, snelle levering.

Heel goede prijs en kwaliteit.

Dit was mijn eerste bestelling en zal blijven bestellen.

Zinnige kat lust dit voer

Ik heb een zinnige kat qua eten maar hij moet speciaal voer voor zijn blaas. Na veel verschillende soorten geprobeerd te hebben vindt hij dit voer lekker. Dus voor herhaling vatbaar

Snel, goed en goedkoop

Levertijd nog sneller als beloofd. Producten gewoon goed.

Al jaren tevreden klant

Al jaren tevreden klant, goede service en snelle levering.

Snelle levering, niet duur en goede kwaliteit.

Snelle en goede levering

Alles komt netjes verpakt aan.

Geweldig en snel

Goede producten ,snel geleverd, en zeker niet duur.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.