Top bedrijf!

Super makkelijk & overzichtelijke site. Voordelig & snelle levering. TOP!!!

Altijd goedkoop en snelle levering echt fantastisch

Excellent webshop for all you pet needs

Wide range of good products, which are reasonably priced. Fast shipments and also very good service is ever needed !

zeer tevreden !

Uitgebreid gamma, interessante prijzen, snelle en verzorgde levering, ... topservice gewoon !

Bestelling volledig in orde en zoals steeds volgens planning gelevrrd!

Gewoon top!

Uitstekend!!!

Op aanraden van mijn broer besteld bij bitiba. Ze zijn goedkoop, Snelle levering, geen verassingen bij betalen!! Echt top!

Snelle levering en een goede service!

Onze ervaring met bibita is zeer goed. Ze hebben een goede service en een fijne, snelle communicatie. Goede prijs/kwaliteit. Ik zou bibita aanbevelen!

degelijk, netjes en correct

Alle bestelde artikelen werden in correcte staat, op tijd en op het juiste adres afgeleverd. Toppie.

Dé plek voor kattenvoer.

Zo'n 3 jaar geleden (op aanraden familielid) bij Bitiba terecht gekomen, en vanaf dat moment bestellen we voornamelijk al ons kattenvoer (div. soorten Royal Canin) na volle tevredenheid bij Bitiba. Altijd de beste prijs, en snel en goed geleverd. Halve ster aftrek voor de (voor nieuwe of incidentele klanten waarschijnlijk wat verwarrende) (fout)melding die altijd vermeld staat nadat de betaling (via iDeal) gedaan is, waarin eerst (áltijd) staat dat de betaling nog niet ontvangen is. (Terwijl alles gewoon goed is gegaan, en de bestelling al succesvol is betaald.) Is blijkbaar (al járen) een (klein) foutje/vertraging in het systeem, maar komt wat slordig over. Verder echt 100% tevreden over alles! Echt oprecht een aanrader!

Snel en op tijd geleverd! Veel keuze.

Vandaag besteld, morgen in huis, uiterlijk overmorgen!

In het begin een week voordat voer op was besteld. Nu uit ervaring maar een paar dagen van te voren!

perfect

Heel fijne afhandeling, snelle levering en heel goede prijs. Kan ik iedereen aanbevelen

Efficiënt

Onlangs verkeerde bestelling gedaan. Na contact met klantendienst probleemloze terugzending en terugbetaling...

toppie

bitiba, een eerlijke distributeur, nette en snelle levering van een fantastisch product, prins kattenvoer.

super

snel geleverd en producten zijn voordelig

Super online winkel!

Een online dierenspeciaalzaak met veel soorten hondenvoer in diverse merken, tegen een redelijke prijs en heeft ondanks dat, ook nog eens extra aanbiedingen. Ze leveren een goede service en gaan goed met hun klanten om, iets wat ik belangrijk vind! Mijn bestelling wordt merendeels snel geleverd en is goed verpakt. Al met al, een onlinewinkel naar mijn hart! :)

Snelle levering Goede kwaliteit Ik ben heel erg blij

Zeer tevreden met aankoop bij Bitiba

Lage prijzen voor originele producten met een snelle levering. Precies hetgeen ik zoek. Ga zo door Bitiba!

Zeer ruim assortiment tegen supervoordelige prijzen. Vandaag besteld en morgenavond kan onze Bas weer eten, super !

Goedkoper dan de concurrenten

Merkproducten zijn goedkoper. Leveringen duren iets langer, maar altijd binnen enkele dagen. Wel is de verpakking van de producten vaak beschadigd. Het is mij niet bekend of dat dit door de vervoerder gebeurd. Als gevolg hiervan geen 5 sterren, maar 4

Fijne online winkel, scherpe prijs en snelle levering

Helemaal tevreden over onze bestelling en levering. Echt niks op aan te merken. :-)

Snel geleverd voor mooie prijs.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Er wordt altijd oplossing gericht gewerkt zodat de klant krijgt eaar hij om.vraagt.

Snel perfect

Geweldig assortiment kwaliteitsvoer voor een schappelijke prijs

Sedert enkele jaren koop ik mijn voer bij Bitiba. Het grote voordeel is dat ze een enorme keuze hebben. In het gamma zitten diverse voeren die je niet zomaar bij elke zaak kunt kopen. Zo koop ik voor mijn Berner Sennen honden altijd optimanova Large en natvoer van Granatapet en Rocco.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.