Snelle en correcte levering. Al vaak hier besteld en ik blijf tevreden.

Snelle levering van kwaliteitsproducten.

De producten worden voor een aantrekkelijke prijs geleverd. De producten zijn op een eenvoudige manier via de site te bestellen. De producten zijn goed verpakt voor het transport. De levering is uitermate snel. Niets dan Lof.

Honden eten en toebehoren

Bestel hier honden eten in belgie en altijd vlig geleverd en goed verpakt en goedkope prijs

Lekker handig

Ik bestel al jaren bij bitiba en ben steeds zeer tevreden. Bestellen en een paar dagen later staat het hondenvoer hoor de deur. Grote keuze en voordelig. Met het spaarprogramma krijg je nog extra korting.

Ruim assortiment en snelle levering.

Voor onze katten bestel ik hier het voer en overige benodigdheden. Ze leveren snel en de prijs is ook goed.

Snelle levering, uitgebreid assortiment, snelle reactie op vragen en goede service bij problemen. Dus top.

Correcte en snelle levering

De bestelde hondenschoenen waren te klein - vlotte terugbetaling

Trage levering, slechte verpakking

Een dikke week om te leveren en de verpakking ging bijna helemaal uit elkaar. OK, het was een vrij zwaar gewicht met 2 x 12 kg eten maar de verpakking kon veel beter.

prima site om te bestellen

Prima site/zaak om u dieren eten te bestellen Prijs: prima Gemak van bestellen :heel goed te doen Servies: doen wat ze zeggen Dus een top zaak .

Snel, correct en prijsgunstig.

Prima. Alleen, toen ik afrekenende stond er even op de Bitiba site dat er iets niet in orde was met de betaling, maar via email bleek het toch goed te zijn.

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs, mijn hond is er dol op

Betaalbare kwaliteit en betrouwbaar!

Betaalbare kwaliteit en betrouwbaar. Snelle service en spaarmogelijkheden voor korting en o ja...mijn hond vindt de spullen lekker :-)

Zeer goede cervices

Makkelijk besteld en vlug aan huis afgeleverd en niet duur

De kwaliteit van de producten is goed , qua prijs is het ook oké, andere websites vragen veel meer voor net hetzelfde en de levertijd was heel kort. Perfect dus !

Blije beestjes

Ruime keuze aan graanvrij voer ( nat en droog) en graanvrije snoepjes. Goede service, snelle levering... Heel blij mee.

Goede prijs en je krijgt ook nog extra korting

Rederlijk tevreden

Had een aantal dingen besteld 2 krappalen en wat blikken voer. Het kwam in 3 gedeeltes de 2 kappalen apart 1x met dpd en 1 met tnt. Het voer kwam later met dpd en doe duurde wat langer terwijl het 3 dagen ervoor al op het depot lag dus was dat wat vreemd.

Goeie producten, snelle levering, niet duur

Ik bestel hier al jaren vanwege de goeie service en snelle levering

vlot en vriendelijk

ooit liep er 3x iets mis met een levering maar er werd alles aan gedaan om het probleem te vinden en het op te lossen,ondanks dat ik een beetje geirriteerd raakte bleven hun vriendelijk en professioneel boden constant excuses aan .Ik ben dus netjes en vriendelijk behandeld en het probleem is opgelost en daarom blijf ik ook klant

Super snelle levering!! Scherpe prijs.

Uitstekende service en uitgebreid assortiment

Snelle levering, héél veel goedkoper dan de dierenwinkel om de hoek en goede klantenservice, indien er vragen zijn.

Super alles goed en snel ontvangen En erg leuk dat je kunt sparen voor korting als je je spaarkaart vol hebt

Goeie betere prijs dan zooplus en vaak redelijk snel geleverd!

gewoonweg perfect

prima prijs kwaliteit verhouding service goed product snel geleverd en goed verpakt zeer zeker aan te bevelen !!

Supersnel

steeds snelle levering meestal en top kwaliteit in top verpakking.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.