Prima service! Een aanrader.

Groot assortiment! Bestelling gemakkelijk te plaatsen. Eenmaal je klant bent kan je de vorige bestelling vlot herhalen. Goede service en correcte levering die je goed kan volgen. Met het sparen van de zegels kan je euros uitsparen Kwaliteit en versheid super!!!

Bestelling wordt rap geleverd. Spaarsysteem geeft een leuke korting. Zeker de moeite waard!!

Hele goede servicce

Een hele goede service en snelle levering

Het bestelde hondevoer werd geleverd binnen z dagen. Heel tevreden

Snelle service prima producten

Een verademing na slechte ervaringen met Zooplus

Snelle levering en goede prijs verhouding

Heel blij met de producten en snel aangeleverd tot de volgende keer!

Prima service en snelle levering en dat in deze tijd neemt heel wat stress weg dank hiervoor ook namens mijn katten!

Goede e-website, ruime keuze producten aan correcte prijs

zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling.

Bestelling, afhandeling, bezorging: alles 100%.

Zowel het zoeken op de website, digitaal bestellen, en de verder afhandeling en bezorging is altijd perfect. Nooit haperingen gehad en alles komt binnen zoals besteld en door Bitiba aangekondigd. Heb Bitiba al met succes aanbevolen bij familie en kennissen. Ook die zijn heel tevreden.

Geweldig snel en accuraat

Alles wat ik nodig heb ,in een klik ,mooie prijs , Super snelle service

Goedkoop, snel en goed

Iets beperkter assortiment dan Zooplus, maar goedkoper en handzamer. Gewoon vaste korting bepaald bedrag ipv lidmaatschap en spaarpunten voor winkeltegoed ipv punten voor speciale shop waar weinig keus was. Bibita nu onze favoriet en enige leverancier op een type snoepje na die ze niet hebben, die we elders kopen. Goede shop, service, spaarkaart, scherpe prijzen en snelle goede levering. Dik tevreden.

Onze kat is zeer tevreden !

Onze kat is zeer tevreden van de lekkernijen zoals de melkjes en de sausjes ! Snelle levering en goede producten.

Netjes en snel geleverd.

Serieuze concurrentie voor Zooplus. Geven bericht als de levering vertraging heeft.

Makkelijk bestellen, keurig verpakt, Snelle levering, de volgende keer bestel ik gewoon weer. Top.

prima webwinkel

Het bestellen van kattenvoer is makkelijk en ik heb het meestal snel in huis, netjes verpakt. De katten Bob en Basil hebben daarna weer een fijne doos om in te slapen.

Sneller dan gedacht

Mijn duo pak hondenvoer werd binnen no time bij mij afgeleverd. Had ik niet gedacht tijdens de corona pandemie.

Bestelling kapot

Bestelling kwam in twee delen. Van de zakken kattenbakvulling was er een kapot zodat er een heel spoor van korrels meekwam van de doos. Dus halve zak leeg helaas.

Zeeer goed

Zeer fijne winkel en overzichtelijk en mooie aanbiedingen snel opgestuurd ondanks de carona en netjes track tracé

Zeer correcte en vlugge levering en een scherpe prijs! Super tevereden!

Het is mijn eerste keer dat ik bij jullie bestelde en ik ben zeer tevreden, een correcte levering.

Helemaal tevreden

Ondanks drukte toch snel bezorgd

Goed doch

Makkelijk in elkaar te zetten doch het onderste schommelmandje valt erg tegen zelfs mijn katje van 4 kg kan er geen gebruik van maken en dat is jammer. Alle andere items worden goed bevonden maar voor grote katten zoals mijn arush, 7 kg250, is deze krabpaal niet geschikt. Mooi design en vrij stabiel, dus alles in 8 genomen voldoet de kwaliteit aan de prijs

Ik kom al jaren als een vaste klant terug...

...een keer per maand. Bitiba is een uitstekende webshop, app is makkelijk en werkt zoals het hoort. Hun prijzen zijn veel lager dan in de winkel, bestelling is altijd supersnel binnen, ook nu, in de tijd van internet shoppen.

Beste prijs

Het rasspecifieke kattenvoer dat ik altijd koop is bij Bitiba het goedkoopst. Prima service en snel geleverd.

Top gewoon top

Ik heb hier twee lederen hondenriemen besteld zeer goed kwaliteit en zeer mooi product voor de helft van de prijs ongelofelijk gewoon . De bestelling werd reeds de volgende dag geleverd. Dus ik bestel hier zeker weer bedankt .

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.