Snel en voordelig

Voor de eerste keer besteld bij bitiba. Enorm snelle levering ondanks de pakket drukte. Bitiba is tot nu toe de goedkoopste webshop voor alles wat ik voor mijn kat nodig heb, top!

Prijs kwaliteitverhouding is perfect

Ik bestel veel bij dit bedrijf. Het is altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit

Zeker voor herhaling vatbaar

Gave krabton voor mijn katten gekocht voor een hele leuke prijs. Snel en erg netjes geleverd (zelfs in de kerst periode)

Snel en correct geleverd

Breed assortiment hoogwaardig kattenvoer, goede prijzen, snel en correct geleverd. En het bestelproces is ook zeer efficiënt.

vlug en correct

Ik was verrast dat mijn bestelling al zo snel werd geleverd

overzichtelijke site

goede leveringen en uitstend verpakt

Goede voeding en een goede prijs

professioneel

de site is zeer overzichtelijk, produkten snel terug te vinden en degelijke ingepakte zending mogen ontvangen op afgesproken tijdstip.

Uitstekende service

Mijn bestelling werd in de eerste instantie retour gestuurd door DHL omdat hij beschadigd was. Heb contact opgenomen met de klantenservice en kreeg gelijk een nieuwe bestelling toegestuurd.

Top producten top service snelle levering!

Super!!!!!

Alleen jammer dat als je veel besteld in een keer dat je extra moet betalen voor tweede doos.

Superservice

Ik kende bibita al van bestellingen die ik deed bij mijn ex . Altijd snel geleverd en nu voor het eerst weer voor mijn nieuwe katten daar besteld en ondanks de kersdrukte supersnel geleverd ik was en ben een tevreden klant

alles perfect

het kan niet beter.

mijn eerste keer

ik had een pakje voor mijn hondje aangekocht, maar helaas was het regenjasje te groot, dus maar terug sturen, het was geen probleem om de zending terug te sturen, maar hoe het nu verder verloopt weet ik nog niet, maar de kwaliteit en de prijs was zeer goed zelfs perfect, ik moet nu een kleiner model aankopen , ik zal wel de verzendingskosten moeten terug betalen ?

Aanrader

Mooie aanbiedingen Ondanks de kerstdrukte snel geleverd Ik ga hier zeker vaker bestellen

Snelle levering, prima producten

Boven verwachting in de kerstdrukte toch snel geleverd. Blikjes van Almo nature en stro.

Goedkoop maar geen perfecte producten

Een tak en een boomstam bestels voor onze hamster, de tak zit een hele grote scheur in en de boomstam zitten gaten in die op de foto op de website niet te zien zijn en waar onze hamster in vast komt te zitten

Het bestelde netjes zoals afgesproken op tijd bezorgd

Product snel gevonden op de site en soepel besteld en ontvangen. Klasse!

Alles verliep prima

De 1e keer besteld en alles was op voorraad. Had ineens veel besteld zodat het in twee pakketten moest geleverd worden. Het 1e pakket was snel thuis ( België). Het tweede pakket was afgeleverd bij dpd en bleef maar in hun magazijn steken. Na contact opgenomen te hebben met Bitiba hebben ze ervoor gezorgd dat het pakket alsnog twee dagen na hun tussenkomst geleverd werd. Dus ben ik zeer tevreden.

Meeste op voorraad en snel geleverd tegen prima prijzen

Het niet meer hoeven zoeken naar lagere prijzen scheelt ook veel tijd

Goede kwaliteit

Goed kwaliteit en snelle levering

Ik kijk de kat nog even uit de boom.

Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Van één bestelling/levering krijg ik nog geen goed beeld van de kwaliteit van dienstverlening. Ongeacht welk bedrijf. Deze eerste ervaring was zeker 'goed' te noemen. Account aanmaken, bestellen en betalen ging allemaal heel eenvoudig. De levering was ook netjes. Het bestelde product was niet onnodig extra verpakt. De gebruikte kartonnen doos was ruim voldoende en kon na gebruik gewoon bij het oud papier. Een minpunt vond ik wel dat het een tijd duurde voordat de iDEAL betaling verwerkt en bevestigt werd. Zeker omdat dit mijn eerste bestelling was en ik dus geen eerdere ervaringen had met Bitiba, was die periode wel even spannend. Ik moet daarbij dan wel weer zeggen dat ik ondertussen al een tweede bestelling heb geplaatst, en daar ging dit al veel vlotter.

zeer aangename ervaring met bitiba

Zeer snelle en correcte levering goed verpakt aangename ervaring echte aanrader ik ga hier zeker nog op bestellen en raad het ook zeker aan, aan andere mensen .

Mooi verpakt, snelle levering, mooie en makkelijke kooien om in elkaar te zetten. Voor herhaling vatbaar. Zeker en vast

Een prima en snelle service.

De bestellingen worden snel en netjes afgehandeld. Ook zijn er geen problemen met de betaling. Een fijne manier om het aparte kattenvoer te bestellen voor een goede prijs.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.