snelle levering en goede prijzen

Veel keuze in granenvrije snacks en tegen redelijke prijzen. Mooie combideals. Pakket wordt snel geleverd

altijd goed

Snelle verzending. Goede spullen en goedkoop.Altijd tevreden.

Goede service en de goedkoopste!

toppie!

Erg klantvriendelijk, snel en goede produkten

Bitiba heeft goede producten voor een normale prijs. Prijs kwaliteit is prima. Verder hanteren zij een snelle levering, dit hadden wij niet verwacht.

Heeel erg goed.prima zelfs.

Snelle en nette levering. Zeer tevreden Goede prijs vergelijking

Tevreden

Super tevreden, geen lange wachttijden en schappelijke prijzen

Bardzo dobry servis polecam bardzo

Szybko sprawnie dziękuję i polecam

niet goed

beste, heb al veel besteld bij Bibita en altijd tevreden geweest maar de laatste bestelling een teleurstelling, heb het 9december bestelt, het zou de 11de ten laatste de 12de geleverd worden(honden eten ondertussen op) maandagavond 17h hebben ze geleverd, heb Bibita aan een paar mensen aanbevolen en die ook bij u bestellen, maar of ik het nog zal doen? weet het niet groetjes Danny

duurzaam en snelle levering

ik ben al 2 jaar bij jullie en telkens ik bestel heb ik men levering snel bij me heb jullie leren kennen via de persoon waar ik 2jaar geleden men pup gekocht heb en die had me jullie aangeraden en ben nog steeds bij jullie dus tevreden klant hier

Geweldige service en vlotte levering..

Altijd netjes geholpen ook als men vragen heeft goede kwaliteitsproducten voor een mooie prijs.. Het aanraden waard naar mijn vrienden met dieren!

erg goed

alleen jammer dat het zo lang duurt tot het in huis is, maar ja door de carona kan ik dat wel begrijpen, groet ed

Kwalitatieve producten aan behoorlijke prijzen

Je bestelling wordt meestal maar 2tot3dagen later geleverd

Zeer volwaardige voeding, mijn katten hebben daardoor mooie glanzende vacht, en natuurlijk erg gezond.

Bestelling makkelijk geplaatst. Snel in huis

Goed en snel

Ondanks de corona drukte snel bezorgd goede service proficiat top

Erg goed

Makkelijke website, onthoud mijn eerdere bestellingen en snelle levering

Super snelle levering. Goed verpakt. Prijs is prima. Ook goede communicatie door mail. Kan nog punten sparen. Zeer tevreden

Ruim aanbod aantrekkelijke prijzen

Alles naar wens geleverd. De spaaractie vind ik ook prima.

Goede en snelle levering

Klasse

En alles compleet, goed verzorgd!!

Super bedrijf

Ben vaste klant en zal dat blijven kado of geen kado Bitiba is goedkoopst en levert het vlugst

Gaat altijd super snel en goede overzichtelijke site. Levering top

Super, snel en direct geleverd

Bestel regelmatig voer voor onze katten. Super prijs en snel geleverd. Gewoon top

Makkelijk bestellen, vlotte levering

Bitiba% heeft een makkelijk bestelproces, ze leveren snel EN de artikelen komen in een stevige, passende doos. Dus niet bij het opensnijden de zak kattenbrokken al lek, zoals bij sommige webwinkels, of dat de doos al opengebarsten is bij het transport. Daarnaast was de zak van 10kg 8 euro goedkoper dan elders.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.