Goede prijs, makkelijk om te bestellen en snelle levering!

Schitterend

Uitstekende kwaliteit

Goede prijs, adequate afhandeling

Voor het eerste een bestelling geplaatst. Dit i,v,m. goede prijs voor producten. Afhandeling van bestelling was ook perfect.

Snel

Spullen kwamen erg snel binnen en de prijs is vele malen goedkoper als elders.ik had een groot hamsterrad nodig scheelde €10 bij een ander bedrijf. Ik beveel dit bedrijf aan

Snelle levering en zit er toch een foutje, dan word je snel geholpen!

De bestelling hebben we steeds binnen de drie dagen! Ook de klantenservice na verkoop is top! Je wordt snel geholpen!

Van A tot Z TOP

Website: heel makkelijk en overzichtelijk Prijzen: meestal goedkoper dan ergens anders Producten: zoals beschreven en van prima prijs/kwaliteit Bezorging: Goed verpakt en snelle verzending

Makkelijk bestellen, snel en netjes geleverd!

Fantastisch snelle service met geweldig scherpe prijzen

Eerste ervaring met Bitiba is een goede. De prijs stelling is competitief en het bezorgen razend snel

Snelle levering in corona-tijd

Snelle levering in corona-tijd , ik ben tevreden

Super service!

Snelle levering, goede klantenservice.

Ik ben super tevreden met de geleverde producten.

Goed prijzen, snelle levering en goede service.

Laag prijzen voor qualiteit merken. Leuke punten system. Goede service. Netjes en snel geleverd.

Goede producten voortreffelijke prijs

Diverse malen producten besteld, ziet er perfect uit en wordt snel en goed verpakt geleverd. Echt een aanrader Bitiba.

Goede website

Ik ben ik dat er dieetvoer voor een goede prijs wordt verkocht. Ook het speciaal voer dat wij voeren is hier het goedkoopste! Vaak een actiecode zodat er extra korting is kan ik zeer waarderen! Soms is de levering een dag langer dan bij endere websites. Maar daar hou ik altijd rekening mee dus is dit geen enkel probleem!

Er valt gewoon niets op aan te merken :-)

Foutloze leveringen, goede kwaliteit en goed betaalbaar.

Goede webshop!

Duidelijke website, tijdige bezorging, alles top!

Goede service, snel geleverd.

De bestellingen worden keurig op tijd geleverd. Duidelijke site. Wij zijn zeer tevreden over Bitiba!!

Goede sevice

Besteld vlug geleverd niets op aan te merken

Snel geleverd en goede prijs.

Nooit problemen, goede en snelle service.

Snelle levering en beste prijs

Snelle levering en beste prijs. Tevens zeer ruim aanbod met duidelijke uitleg.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Zeer tevreden over mijn bestelling. Zeer goed prijs kwaliteit.

Beste prijs

Goedkoopste prijs voor honden- en kattenvoer. Snel verzonden! Een leuk spaarsysteem . Goed geregeld!

Zeer groot assortiment aan voordelige prijzen.

Het bestelde droogvoer werd vlotjes en correct geleverd. De bundelverkoop zorgt voor een extra voordelige prijs.

De bestelling wordt netjes geleverd

Het is een fijne site om je product te bestellen

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.