Ruim assortiment, snelle levering, netjes verpakt

Bestelling wordt steeds snel geleverd. Je krijgt steeds voldoende informatie. Je vindt er werkelijk alles voor je huisdier.

Zeer positieve eerste ervaring...

Ik maak dikwijls gebruik van online koopsites, maar had absoluut geen ervaring met Bitiba.nl. Na deze eerste en zeer positieve ervaring kan ik maar enkel concluderen dat Bitiba er een reguliere klant heeft bijgewonnen. De prijs, kwaliteit en levering zijn een enorme meevaller geweest.

nooit ontevreden, altijd netjes geleverd.

al meerdere leveringen bij andere bedrijven besteld, sinds 2 jaar bij Bitiba. Nooit problemen, goede prijs en correcte levering.

Alles wat je nodig hebt voor je huisdier!

Bitiba heeft een ontzettend groot assortiment waardoor je altijd slaagt! Ook prijs-kwaliteit verhouding is super, goede kwaliteit voor een goede prijs. Ik shop nergens anders meer!

Super service!

In het uitgebreide assortiment vond ik meteen de voeding die mij door het asiel werd aangeraden bij de adoptie van m'n kitten Gin. Heel eenvoudig online besteld aan zeer goede prijs en snel geleverd! Als ik door m'n voorraad zit, bestel ik zeker opnieuw. Zeer tevreden!!!

Elke bestelling klopt, en altijd op tijd geleverd

Goed en vlot geleverd

Snel geleverd, prima prijs! Wij kochten een krabpaal waar de katten op en in kunnen kruipen. Onze katten zijn er blij mee en wij ook.

Goede prijs - kwaliteitverhouding en snelle levering

Goede prijs voor kwaliteit kattenvoer. Altijd snel in huis, waar erg handig is omdat ik altijd te laat door hen dat het bijna op is ;-)

Leuke producten waar mijn kitten meteen gebruik van maakt!

Helemaal tevreden

Goeie prijs, snelle levering...

Zeer ruime keus en snelle bezorging. Top!

Bitiba heeft een zeer ruime keus en snelle bezorging. Top!

goed assortiment/prijs

bij Bitiba kun je kiezen uit een breed assortiment van artikelen voor je huisdier. Of het nu voor onze honden is of voor de vissen er is keus genoegen met een goede prijs!

Twee raamrekjes besteld. Eerlijke prijs. Werden goed geïnformeerd via mail over de status. Rekjes zijn makkelijk te installeren. Geheel volgens beschrijving.

Yep de 1ste keer besteld

Yep de eerste keer besteld de Wolf hondenvoer en binnen de 2 de dag al binnen ...Nou de volgende bestelling komt er weer aan ...Dit is zo makkelijk Zelf niet meer n de winkel toe waar het altijd zo druk was ...Maar lekker aan huis bezorgd Supers hoor ;)

Een wijze les: bij Bitiba kopen geheid succes!!

Elke 2 maand ons hondenvoer online bestellen met eventueel extra "dingen" is iedere keer weer pienuts met snelle leveringen.

Kwaliteit voor de allerscherpste prijs

Keurig nette site waar producten super scherp geprijsd zijn en die snel geleverd worden .

Super Fast

Good Price and Super Fast Delivery

Mega

Super prijs voor super vlugge levering thx

Snel geleverd, goede prijs kwaliteit en nog belangrijker, de katten zijn er blij mee.

De bestelling en levering is vlot verlopen, de prijs kwaliteit is goed. Het was makkelijk in elkaar te zetten. En de katten zitten er vaak op. Dus volgens mij valt de kattenkrabpaal in de smaakt. Het is een degelijke, stevige krabpaal wat ik heb aangeschaft.

Kwaliteit en snelle levering

Groot assortiment, kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en snelle levering.

Goede en snelle service met goede prijs!

Hier kon ik wel de grootverpakkingen kopen die ik bij andere winkels niet kon krijgen, top!

Zeer goed !

Jullie artikelen zijn zeer gunstig geprijsd en degelijk verpakt .Dit gecombineerd met een zeer correcte thuisbezorging zorgt ervoor dat wij een dankbare vaste klant blijven!

Correcte afleveringen en altijd op tijd.

Mijn ervaring is dat er altijd alles op voorraad is, en altijd verzorgt afgeleverd. Helemaal top.

Bestelling was snel binnen. Top service!

Makkelijk te bestellen en binnen de 48 uur netjes thuis geleverd!

Zeer correct !

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.