Product en levering ok

Product en levering ok

Geweldig ik ben heel tevreden

geweldig ik ben tevreden, binky is zeer tevreden

Mooie duidelijk site, snelle service

Ik zocht natvoer wat ik in de winkel niet kon vinden, bij Bitiba snel en overzichtelijk op de site besteld. Snelle levering en goede service

Snelle levering en de goedkoopste!

Vergeleken met andere internetwinkels is Bitiba voor Royal canin hondenvoer het goedkoopst. Ook hele snelle levering en sparen voor korting!

Prijs/kwaliteit

Gewoon prima zowel site, de prijs als de kwaliteit.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Iedere bestelling binnen een paar dagen geleverd. Levering altijd compleet

Onbeschermd verpakt

Wij hadden bij Bitiba besteld, omdat ons dit door een ander is aanbevolen. Prijstechnisch interessanter. Maar Wij hadden blikjes kattenvoer en zakjes kattenvoer (allen natvoer) besteld. Er zat niets van bescherming in voor de zakjes, de verpakkingen waren allemaal kapot, daarbij zat het ook in een te grote doos. Hopelijk een incident en geen gewoonte.

Snelle levering en goedkoop

Altijd snel geleverd en goedkoper dan de andere webshop voor het speciaal voer voor mijn katten. Ook nog een leuk spaarsysteem, waarbij je 16 euro korting krijgt op je volgende bestelling ipv. punten.

Prima website, snelle levering, goede verpaking

Prima assortiment, duidelijk, snelle levering

Goede omschrijving van assortiment, veel keuze, goede prijzen, snelle levering.

TOP Online winkel!

Natvoer zakjes van Pedigree gekocht, nergens goedkoper dan hier!!

Prima webwinkel

Groot assortiment.Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en correcte afhandeling !!

Een prima bedrijf

Zeer goed overzicht op de website en een snelle en correcte levering zeer aan te bevelen aan anderen

Voor het eerst besteld. Donderdags en zaterdag al in huis, geweldig.

Veel keus, makkelijk bestellen, vlotte verzending

Prima webwinkel

Altijd goede prijzen

Altijd goede prijzen. Indien mogelijk assortiment uitbreiden met wormenkuur, vlooienmiddel en middel om rustig te worden.

Snel en perfect

Snelle levering. Duidelijk communicatie via mail Product netjes verpakt. Helemaal in orde.

tevreden

snel geleverd, leuke prijs, leuk product, dieren zijn er gek op.

Heel tevreden

Snelle levering,product oké.Heel tevreden

Top producten

Ik heb agelityspullen gekocht heel goed hier gekomen maar alleen 14 dagen moeten wachten

Wauwww

Supersnelle en klantvriendelijke service. Supertevreden over de producten en werd heel snel verder geholpen toen ik een probleem had met 1 van mijn producten. Heel tevreden.

geheel soepel en probleemloos

een gebruiksvriendelijke website, na bestelling ontvang je de factuur met alle bestelde produkten erop vermeld. Ook over de levering is de communicatie helder en accuraat.

Goede service, scherpe aanbiedingen

Bij het leveren van de bestelling van mijn kattenvoer ging wat fout bij DHL, maar uiteindelijk door de goede service van Bibita toch nog redelijk vlot in huis gekregen, ditmaal via Post.nl. Het kattenvoer heb ik hier echt voor een veel betere prijs kunnen kopen dan bij de meeste andere winkels, dus dat is super!

Goede website, makkelijk te bedienen, snelle leveringen, goede communicatie

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en goede service

Niet het meest uitgebreide assortiment, maar de lage prijzen maken dat meer dan goed. Ik had een hondenkussen besteld en het bleek wat kleiner te zijn dan beschreven op de website. Het retourneren was geen probleem. Meteen een maat groter besteld en de volgende dag werd het oude kussen opgehaald en het nieuwe bezorgd, top!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.