Beste website prijs/kwaliteit

Binnen enkele dagen geleverd en erg tevreden van de geleverde goederen voor mijn cavia's. Veel goedkoper dan in de lokale dierenwinkels en super makkelijk met online betaling. Ik kom hier zeker terug! ☺️

Steeds beste prijs, en vlotte correcte levering

Ondertussen al jaren klant voor de hondenvoeding en snacks. Steeds de beste prijs die je online kan vinden. Levering is ook steeds vlot en correct. Na al de jaren al de voeding van mijn hond hier te kopen slechts 1 keer een ontbrekende doos snacks gehad in het pakket, en dit werd meteen correct geregeld. Topservice aan scherpste prijs!

Super snelle service

S avonds besteld en smorgens geleverd . Top service Dikke duim

Goede prijs en keurig geleverd

Het duurt enkele dage voor het thuis is.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede site en correcte leveringen

is very good !

if you want to buy the food for your pet! HERE IT IS

Goede prijs snel bezorgd

Opgezocht wat de goedkoopste webshop was voor ‘ons’ kattenvoer en toen bezorgden ze ook nog heel snel! Fijn.

Bifida heeft goede prijzen en levert snel. Ben een tevreden klant.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Zoals de titel al omschrijft, een zeer uitgebreid assortiment en steeds een snelle levering. Ook een leuke website om door te bladeren.

Super winkel voor je huisdier.

Bestel nu al een poosje bij Bitiba via de app. Ze hebben alles voor mijn hond en de prijs kwaliteit is helemaal goed. Goede communicatie en altijd netjes verpakt optijd geleverd. Dus niks op aan te merken! Ga zo door!

Goeie service

Snelle levering ,goeie prijs, top

al enkele jaren bestellen we via jullie de voeding voor onze dieren dit verloopt altijd zeer vlot.op max 2 dagen is alles perfect geleverd aan huis. De accessoires zoals bv de kattenpaal van onze kat is de helft van de winkelprijs bij jullie en staat hier al enkele jaren nog steeds in goede staat . Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen daar zelfs de voeding van onze hondjes goedkoper zijn en snel geleverd worden . Super bedankt voor de jaartjes van goede service Vancraybex sylvia

Scherp geprijsd en snel in huis.

Positief en ik zal voor mijn volgende bestelling zeker terugkomen. Ook jullie app is er gemakkelijk en ik kan hier mooi voor wat extra punten sparen. Ik geef een 9 omdat er een balletje miste in mijn bestelling omdat de doos open was geraakt tijdens de verzending. Alsnog een 9 omdat dit niet jullie fout is maar die van de vervoerder.

Snel en betrouwbaar

Binnen 2 werkdagen keurig en netjes afgeleverd. De order is snel uitgeleverd, en de prijs is nogsteeds GOED

Top dieren producten voor fairtrade prijzen en prima service

tsja - wat wil je nog meer? ik kwam Bitiba toevallig tegen toen ik online aan het surfen was - zij hebben een groot assortiment met prima (merk) producten vaak voor minder dan 60% van e gebruikelijke prijs; spullen komen snel en goed verpakt; goede service. Ook online vriendelijke klantenservice; een aanrader! (nee, ik heb geen aandelen:))

Beste prijs, snelle levering

Gegarandeerd de laagste prijs en binnen 3 dagen in huis

Super, wij zijn vaste klant!

Alles wat we nodig hebben heeft Bitiba in huis, scherpe prijzen, snelle levering!

Kwaliteit voor een leuke prijs

Inmiddels heb ik een aantal keren besteld en ik ben erg tevreden. Producten voor een leuke prijs en alles netjes verpakt. Wat ook leuk is dat je kan sparen voor korting. Bij elke €25 krijg je een stempel en bij 16 stempels €16 korting.

steeds op tijd en volledig.

De prijs is zeker en vast ok. Product steeds voorradig en op tijd geleverd. Ook met dank aan de bestellers van Post.nl. Steeds vriendelijk en steeds correct geleverd. Minpuntje? Men krijgt online korting op bulkvoordeel als men voor min 99€ koopt maar telkens krijg ik als antwoord dat deze korting niet meer geldig is. Jammer

Goedkoper kan niet!

Vlot en correct geleverd. En prijs kwaliteit top.

Snelle levering en spullen netjes aangekomen. Korting was ook erg aantrekkelijk.

Goede prijzen en snelle levering

Topervaring

Geweldige service

De website is zeer overzichtelijk En ben zeer tevreden over de levering kon makkelijk zien wanneer deze aankwamen. je kunt de vorige bestellingen ook makkelijk terug ophalen Overall verry satisfied *****

Superblij met BITIBA

Ik bestel al een hele tijd bij Bitiba en mijn ervaring is altijd heel erg goed. Supersnelle levering ook.

Wat 'n prijs & service!

Voor de 1e keer het eten van mijn lieve katten online besteld en ik zou het nooit nog anders doen! Ik vond nergens een betere prijs en het pakket werd netjes op tijd bezorgd. Héél aangenaam verrast!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.