prima prijs en vlotte levering

uitstekend

Zoals altijd snel bezorgd en goed en netjes verpakt

Snel en kwaliteit !!!

Ben vaste klant bij Bitiba en alles word snel geleverd en de producten zijn van hoge kwaliteit. Een aanrader !!!

Gewoon helemaal goed

Bitiba heeft veel keuze, makkelijke site met goede info over het product. Snelle en accurate levering. Helemaal prima. Aanrader.

Ik had snel wat ik wou, supper

Snelle levering, bedankt

Heel betrouwbaar en Snelle levering

Ik bestelde hier al meermaals eten en snoepjes voor mijn honden. Heel tevreden altijd mooi op tijd geleverd

Geweldige service!

Altijd stipt, nooit problemen! Ik blijf klant!!!

vlotte correcte levering !

Ik bestel al een hele tijd dieet hondenvoeding, dit wordt altijd correct en snel geleverd ! En de prijs is zeker oke, vergeleken bij andere winkels !

Zeer tevreden van het ruime aanbod, de kwaliteit, de service,...

Ik ben een trouwe klant van biting. Ik heb zeer veel nieuwe producten ontdekt en ik kan alleen maar zeggen dat er hier eentje zeer blij is dankzij jullie!

Snelle levering en scherpe prijzen

Bij bitiba liggen de prijzen lager dan de dierenspeciaalzaak in de buurt. Meestal krijg je gratis verzending. De toeslag op de verzendingen van zwaardere pakketten is wel spijtig bij een hoog aankoop bedrag. De levinging gebeurg snel en in goede verpakking

Snelle service en producten goedkoper dan in de winkels of andere sites.

Fantasties

Fantasties

Prima assortiment

Assortiment is goed, levering ook.

Heel correct

Prijs is heel goed als je vergelijkt met anderen Altijd heel tevreden van levering

Goed voor mijn portomonnee

Uitgebreide keuzes, snel besteld en bezorgd. Goed en goedkoop, en ook nog een spaarprogramma!!

Goed snel geleverd en.produkt goed

Snelle levertijd

Altijd snelle levertijd

Snelle en correcte levering

schitterende winkel

Goed producten en goedkoopste

Altijd correct bestellingen gewoon super kan niet beter

Overzichtelijk, groot assortiment en snelle levering.

Heel tevreden over Bibita

Onlangs speciaal voer (Royal Canin Care, Hairball) voor mijn al wat oudere poezebeest gekocht bij Bibita: goedkoper dan in de plaatselijke dierenwinkel/tuincentrum én snel geleverd! Bibita werd me trouwens aangeraden door mijn zoon en schoondochter, die 3 poezebeesten hebben, die elk hun eigen voeding en zorg nodig hebben: bij Bibita is alles te vinden.

Zeer snel en goede prijzen

Bitiba levert eigenlijk hetzelfde als Zooplus, maar dan goedkoper. Breed assortiment en ultrasnelle levering maken het af.

Geweldige service.

Als ik iets bestel heb ik het vlot in huis.

Tot nu toe alleen maar positief

Geen negatieve ervaringen tot nu toe. Sommige pakjes worden wel nogal groot verpakt.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Snelle levering. Correcte levering. In 1 woord: TOP

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.