Eerlijke prijze, snelle levering!

Ik heb kittenvoer besteld voor een erg scherpe prijs. Het product werd snel geleverd en was goed verpakt. Echt heel tevreden.

Min puntje: mijn bestelling wordt regelmatig in een veel te grote doos verpakt. Dat kost niet alleen meer gebruik van karton maar neemt ook meer ruimte in voor de vervoerder.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Het wordt altijd binnen 4 dagen geleverd. Soms laat de verpakking te wensen over. En mopperen de bezorgers dat het te zwaar is. Maar verder goede ervaring en heel te vrede. Ook de prijzen zijn goed

Best prijs

Goede prijs, snelle levering geen enkele opmerking.

Prima doe zo verder.

Goed in kwaliteit van hondenvoer. Qua prijs erg goed. De bestelling in goede staat en tijdig ontvangen. Bij mijn laatste bestelling diende ik wel de hulpdienst te bellen, alwaar ik optimaal werd beholpen met mijn vraag. Ik heb er een erg goed gevoel aan overgehouden. Proficiat.

Nog altijd tevreden

Prima spul aan een redelijke prijs.

Goedkoopste

Vele prijzen vergeleken en dit was veruit de voordeligste prijs. Plus daar bovenop nog eens een super snelle levering !!! 100% tevreden klant

Super snelle levering tegen super lage prijs.

Zie vorige vraag

Top!!

Prachtige Hunter hondenriem voor de helft van het geld en supersnelle levering!

PERFECT

PERFECT

Goede, snelle service en niet duur.

Mijn hondenvoer binnen een paar dagen in huis

Super, goede kwaliteit tegen leuke prijzen!

Snelle verzorging, goede kwaliteit, goede prijzen! Ik koop tegenwoordig ‘groot’ in bij jullie!

Super prijs-kwaliteit verhouding!

Heel groot assortiment, eenvoudig bestellen, prima verzendkosten en de beste prijzen voor levering naar Nederland. Is mijn eerste keus als het gaat om dierenbenodigheden, snacks en speeltjes te kopen.

Super service

Snelle levering, uitstekende service en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Fijn bedrijf om je bestellingen te doen. Super tevreden.

Ideaal

Ik bestel regelmatig bij Bibita voor mijn kat en konijntjes.Voor het enkele product dat zij niet in het assortiment hebben moet ik naar het tuincentrum, maar verder bestel ik alles hier. Uitstekende kwaliteit, snelle levering, overzichtelijke site en leuke aanbiedingen. Ik beveel deze site absoluut aan bij vrienden en kennissen.

Scherpe prijs en snelle levering!

Ik bestel nu alweer ruim een jaar de hondenbrokken bij Bitiba. Bij iedere bestelling vergelijk ik de prijzen tussen een aantal leveranciers. Maar iedere keer valt de keuze weer op Bitiba. Daarbij speelt ook de snelle levering een rol.

Voor een goede prijs heb je alles snel in huis.

Ik had altijd een vaste leverancier voor mijn hondenbrokken, maar helaas kwam daar een einde aan. En moest ik op zoek naar iets anders. Ik vond Bitiba en las goede recenties en zo heb ik het dus ook ervaren! Klantvriendelijke site met leuke extra's (punten sparen voor korting) en niet te vergeten (ook erg belangrijk) goede prijzen. En boven een bepaald bedrag ook nog gratis thuisbezorgd, erg fijn allemaal. Ik ben blij met mijn nieuwe leverancier voor in de toekomst.

Correcte levering, prima service!

de bestelling gaat altijd heel gemakkelijk bij Bitiba. Ook de prijs/kwaliteit is uitstekend. Het aanbod is ook ruim voldoende. De levering is zeer goed op te volgen en is dan ook steeds correct. Wanneer het gaat voor voeding voor je kat zou ik jullie alleen Bitiba.nl aanbevelen!

Prima prijzen maar beroerde verpakking

Voor mijn 5 katten bestel ik een paar keer per jaar grote balen brokjes. Die worden tegenwoordig verzonden in grote, slappe dozen die telkens weer half open arriveren. Je kunt je hand door de gaten steken aan de onderkant en de bovenkant van de doos. Dit betekent dat ik geen kleine dingen kan meebestellen, want die ben ik dan gegarandeerd kwijt. Ook blikjes is riskant, want die worden er ook soms los ingegooid. Aanbevelen ja, maar met een dikke MAAR.

Zeer goed en op tijd

Voordelige site

Nog steeds niet alles binnen

Pakketten niet allemaal ontvangen( na 1 week)

Zeer positief

Snelle en perfecte levering

Goedkoop, netjes verpakt en snel verzonden. Wat wil je nog meer!

De dag na bestelling geleverd!

Prima!!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.