vlotte service

Producten zijn gemakkelijk terug te vinden op de website, procedure om bestelling te plaatsen is duidelijk en bestelling werd snel en correct geleverd

goede en snelle levering

top service

hond plotseling op jonge leeftijd gestorven gekochte voeding netjes terugbetaald super!!!

Heel tevreden met de levering!

Ik kocht voor een behoorlijk bedrag kauwsnacks voor onze honden. En wat ik kreeg is meer dan ik verwachtte! Prijs - kwaliteit dik in orde!

Gourmet ragout beschadigd

Gourmet ragout alle 24 stuks beschasigd..waarvan zelfs een paar klep open waarvan het vlees zichtbaar is.. terwijl bitiba de goedkope versie van zooplus is..is jammer genoeg oplossing voor het probleem anders is..voor de ragout gourmet is de voorstel 50 procent korting..terwijl bij zooplus op hun eigen kosten nieuwe wordt verzonden. Teleurstellend

Goede en snelle levering

Snelle en goede service. Vind het spaarsysteem ook een fijne service.

Zeer tevreden over product en levering

Levering mooi op tijd. Zeer vriendelijke chauffeur, kwam spontaan met tips aan ivm voeding. Zeer tevreden dus. Wij bestellen weer...

Alles was zorgvuldig ingepakt!!

en heel snel geleverd!! ik ben echt tevreden over dit bedrijf!!

Scherpe prijzen

Al enkele keren bij Bitiba besteld. Scherpe prijzen en zorgvuldig ingepakt. Duurt wel soms lang voor het geleverd wordt in vergelijking met andere leveranciers. Reken op minstens 5 werkdagen!

Perfecte service

Een heerlijke site om te bestellen goede service goede prijs.

Je krijgt je bestelling zeer vlot

Snel en correct

Bestellen steeds het eten voor onze hond bij bitiba. Het eten wordt steeds snel geleverd.

Prima eerste ervaring

Keurig ingepakte bestelling

Makkelijke site/app. Snelle levering

Site werd aangeraden door de mensen waar ik mijn twee mooie maine coon katten vandaan heb. Spullen zijn goedkoper dan bij de meeste sites die ik heb gezien. App is ook handig in gebruik. Volgende keer bestel ik weer hier.

Alles perfect verlopen

Onze eerste bestelling en alles correct verlopen, voor herhaling vatbaar.

Snel geleverd , goed verpakt. Zeer goede prijs , meer kan je niet verwachten.

Ik ben heel tevreden prijs /kwaliteit kan je niet beter vinden . Waarom zou je meer betalen voor hetzelfde product als je het hier goedkoper vind . Ik heb uiteraard nog maar 1 keer besteld . Maar zeker voor herhaling vatbaar !

Zondag besteld, maandag geleverd

Heel fijne eerste ervaring met Bitiba. Ik was op zoek naar gespecialiseerd kattenvoer en ze hadden dit voer niet alleen maar nog goedkoper ook dan via andere sites. Er werd gewaarschuwd dat de levering vertraging kon hebben maar binnen 24u werd het pakket hier geleverd. Aanrader!

netjes verpakt en goed verzorgd

ik ben blij dat ik weer Felix kattenvoer kan kopen , mijn kat lust alleen Felix crunsy

Super prijs kwaliteit

Makkelijke te bestellen, hele goede prijs, snelle levering.

Beter dan zooplus!

Ik bestelde voorheen altijd bij zooplus, vanaf nu alleen op bitiba. Mooie prijzen, overzichtelijke website en een snelle betrouwbare service. Ik zou Bitiba aan een ieder aanbevelen ♡ Dikke duim omhoog!

Betrouwbaar

Prima service en snelle levering. En niet te vergeten vaak goedkoper dan bij andere webshops.

levering volgens afspraak tegen een prima prijs !

Ben zeer tevreden over de artikelen en wat belangrijker is: de poezen ook! Konijnenvoer ook prima. Wordt op afgesproken dag geleverd en de prijs is ook interessant.

Alles in orde

Top firma correct en stipt

Snelle leveringen, goede prijzen gewoon weg geen min punten.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.